Iš šių metų Eurovizijos man patiko šios šalys: Estija, Ispanija, Lietuva, Malta, Moldovija, Norvegija, Portugalija, Prancūzija, Rumunija, Rusija, Slovėnija ir Švedija.
Gerai (7-8 balai): Armėnija, Austrija (nors įvaizdis tai labai klaustukinis),Azerbaidžanas, Gruzija (patinka boso linija), Islandija (roko įnašo irgi reikia), Italija, Nyderlandai, Rusija, San Marinas, Švedija (manau, ši daina gali imti aukštą vietą), Ukraina (bet tik dėl to, jog turi savy daug energijos)
Patenkinamai (5-6 balai): Albanija, Ispanija (plag.), Izraelis (įdomus vokalas), Juodkalnija, Lietuva (būtų dar geriau, bet Vilijos vokalinėse partijose man trūksta ryškumo, atrodo, lyg neišnaudotų visų vokalinių galimybių), Malta, Moldavija, Norvegija, Slovėnija (nors kabliuoja, bet išties tik vidutiniška daina), Šveicarija, Vengrija (įžanga intriguoja, bet baigiasi kaip visad), Vokietija
Šūdas (1-2 balai): Baltarusija, Danija, Estija, Lenkija (turbūt jie nesitiki, kad laimės, jei tokius neįdomius siunčia), Makedonija, Rumunija.
plag. - panašu į kažkieno plagijavimą.
Conclusion toks: šiais metais yra labai nemažai skanaus materialo, bet ryškesnių žvaigždžių nepastebėjau, na, nežinau, ką šiais metais prognozuoja visi, bet aš pastebėjau, jog ta tipinė eurovizinė nugalėtojų daina gali būti Švedijos atstovės daina. Azerbaidžanas, Nyderlandai buvo kažkas tokio, ką tikrai mėgstu. Olandai pastebėjau, tikrai mėgsta tokį ramų muzikinį stilių (ir pernai daina buvo panašiai). Lietuvai prognozuoti finalą sunkoka, bet jei jis bus, ne aukštesnė nei 15 vieta - this is my prediction.
omg scrolinau ir pamaciau Juodkalnija Tijana - ir pagalvojau kad cia Uzkuraicio antroji puse, net drebulys papurte. Reik 3 kart nusispjaut kad taip nesivaidentu.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. balandžio 10 d. 18:45:40
žodžiu, nervai negeležiniai, po šeštos paspaudžiau stop
2014 m. balandžio 10 d. 18:44:14
man labiausiai patiko - visi - labiausiai patiko
2014 m. balandžio 10 d. 18:21:37
Man tai labiausiai patiko - D.Britanija , Nyderlandai, Malta irrr Vokietija : ) Blogiausias pasirinkimas manau Lenkijos : )
2014 m. balandžio 10 d. 18:06:04
Iš šių metų Eurovizijos man patiko šios šalys: Estija, Ispanija, Lietuva, Malta, Moldovija, Norvegija, Portugalija, Prancūzija, Rumunija, Rusija, Slovėnija ir Švedija.
2014 m. balandžio 10 d. 16:44:47
Vertinu pačias dainas, jų gerumą:
Puikiai (9-10 balų): -----
Gerai (7-8 balai): Armėnija, Austrija (nors įvaizdis tai labai klaustukinis),Azerbaidžanas, Gruzija (patinka boso linija), Islandija (roko įnašo irgi reikia), Italija, Nyderlandai, Rusija, San Marinas, Švedija (manau, ši daina gali imti aukštą vietą), Ukraina (bet tik dėl to, jog turi savy daug energijos)
Patenkinamai (5-6 balai): Albanija, Ispanija (plag.), Izraelis (įdomus vokalas), Juodkalnija, Lietuva (būtų dar geriau, bet Vilijos vokalinėse partijose man trūksta ryškumo, atrodo, lyg neišnaudotų visų vokalinių galimybių), Malta, Moldavija, Norvegija, Slovėnija (nors kabliuoja, bet išties tik vidutiniška daina), Šveicarija, Vengrija (įžanga intriguoja, bet baigiasi kaip visad), Vokietija
Šiaip sau (3-4 balai): Airija, Belgija, D.Britanija (plag.), Graikija, Latvija, Portugalija, Prancūzija, Suomija,
Šūdas (1-2 balai): Baltarusija, Danija, Estija, Lenkija (turbūt jie nesitiki, kad laimės, jei tokius neįdomius siunčia), Makedonija, Rumunija.
plag. - panašu į kažkieno plagijavimą.
Conclusion toks: šiais metais yra labai nemažai skanaus materialo, bet ryškesnių žvaigždžių nepastebėjau, na, nežinau, ką šiais metais prognozuoja visi, bet aš pastebėjau, jog ta tipinė eurovizinė nugalėtojų daina gali būti Švedijos atstovės daina. Azerbaidžanas, Nyderlandai buvo kažkas tokio, ką tikrai mėgstu. Olandai pastebėjau, tikrai mėgsta tokį ramų muzikinį stilių (ir pernai daina buvo panašiai). Lietuvai prognozuoti finalą sunkoka, bet jei jis bus, ne aukštesnė nei 15 vieta - this is my prediction.
2014 m. balandžio 10 d. 16:03:37
Aukščiausiai tai vertinau Izraelio, Airijos, Armėnijos, Graikijos, Vengrijos, Lietuvos, UK ir Lenkijos dainas. Na likusios nėra mano favoritės
2014 m. balandžio 10 d. 11:53:05
ir va dar pas norvegus xaxaxa tas lryto karikaturistas, atskirti dvyniai :)
2014 m. balandžio 10 d. 11:49:06
svedu vadybininkai vienkiemyje rado grazia dainuojancia blondine, bet tai vis vien niekad nebus geriau uz norvegu pupa -
Margaret Bergerhttps://www.youtube.com/watch?v=gjm-kCOMaPY
2014 m. balandžio 10 d. 11:40:58
patiko UK merginos foto, tos karaliaus Arturo zmonos vaidilutes ivaizdis Giuneveres, vis vien gerai
2014 m. balandžio 10 d. 11:39:50
latviai toje foto labai jau pigiai atrodo, optima linija
2014 m. balandžio 10 d. 11:37:55
o va Rusija nustebino, kiek iki rinkimu ziurejau kas ten pretenduoja, tai ju nebuvo
2014 m. balandžio 10 d. 11:36:27
apie lenku dueta jau esu rases dezuteje, jei kas prisimena
2014 m. balandžio 10 d. 11:35:08
omg scrolinau ir pamaciau Juodkalnija Tijana - ir pagalvojau kad cia Uzkuraicio antroji puse, net drebulys papurte. Reik 3 kart nusispjaut kad taip nesivaidentu.