Visus iš eilės varysi? Gali ilgai užtrukt. Ne, ne šitas.
Žadėjau ;o aš lb daug žaidimų nežinau, praktiškai, kur bent kiek viekėjų tokių būtų jau baigėsi. Neužtenka tiek hintų.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Vikipediją mėgstam skaityti (net ir aš buvau užsukęs pasižiūrėti, kuo tas 39 toks ypatingas, bet neradau ant ko užsikabinti)
nu as dar radau ten queen daina ir kazkoki filma Gloriuos 39 - bet anyway tu geras detektyvas, as tikrai nezinau is kiek ten knygu senas testamentas susisdeda, tik zinau pagal sena leidima - senas testamentas 3 knygos storos, naujas - viena knyga. Prisimenu dar nauja testamenta nusipirkau mokykloj per knygu ispardavima, rodos uz 2 lt ar 50 cnt :) megstu kartais random puslapi atsiversti ir paskaityt :)
'39 vokieciai puole Lenkija(1pav.), tada teisejai (2pav) britai ir francuzi padare sajunga (3pav) ir paskelbe kara vokietijai, noredami ja nubausti, o Hitleris, toks challenge accepted :D
sakiciau einaras visai maladec, nes jam sove i galva atspet, (gal kiek su crazio pagalba del kobros), as asmeniskai neziurejau kobros, ir neatpazinau alfa romeo :S ir juolab nezinociau prie ko cia tas Axelis, biski uzsukta, kaip del vieno tasko :D dabar jaucios per lengvai jums taskus isdalines si karta :D
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2014 m. gegužės 5 d. 20:11:43
Žadėjau ;o aš lb daug žaidimų nežinau, praktiškai, kur bent kiek viekėjų tokių būtų jau baigėsi. Neužtenka tiek hintų.
2014 m. gegužės 5 d. 20:10:09
Visus iš eilės varysi?
Gali ilgai užtrukt. Ne, ne šitas.
2014 m. gegužės 5 d. 20:07:40
Age of empires?
2014 m. gegužės 5 d. 20:05:52
Ne. Bet čia tikrai kompiuterinis žaidimas
.
2014 m. gegužės 5 d. 19:58:13
Diablo gal?
2014 m. gegužės 5 d. 18:48:34
Ne, bet tam tikra sąsaja yra.
2014 m. gegužės 5 d. 18:46:32
3. - Stronghold?
2014 m. gegužės 5 d. 17:57:33
Be įdėjų chebra?
Ok, antras yra susijęs su TV, o trečias - su kompiuteriu.
2014 m. gegužės 4 d. 15:51:33
Ne. Atsakymas kur kas konkretesnis. Su viduramžiais kažkas bendro yra, bet ieškot pagal tai nepatariu.
2014 m. gegužės 4 d. 15:38:48
3. viduramžiai?:D
2014 m. gegužės 4 d. 15:03:53
Nu ne, su Biblija irgi nieko bendro
. Trečia irgi jau yra. Bandžiau padaryt kuo sunkiau suprantamą, bet vis vien nėra itin sunki.
2014 m. gegužės 4 d. 00:18:45
nu yra tokia knygu serija - pasaulines literaturos biblioteka - ir joje senas testamentas telpa i 3 knygas o naujas i veina
2014 m. gegužės 4 d. 00:15:40
nu as dar radau ten queen daina ir kazkoki filma Gloriuos 39 - bet anyway tu geras detektyvas, as tikrai nezinau is kiek ten knygu senas testamentas susisdeda, tik zinau pagal sena leidima - senas testamentas 3 knygos storos, naujas - viena knyga. Prisimenu dar nauja testamenta nusipirkau mokykloj per knygu ispardavima, rodos uz 2 lt ar 50 cnt :) megstu kartais random puslapi atsiversti ir paskaityt :)
2014 m. gegužės 3 d. 23:55:43
Vikipediją mėgstam skaityti (net ir aš buvau užsukęs pasižiūrėti, kuo tas 39 toks ypatingas, bet neradau ant ko užsikabinti)
2014 m. gegužės 3 d. 23:40:02
39- senasis testamentas susideda is 39 knygu
2014 m. gegužės 3 d. 23:01:36
Neblogai, neblogai išmąstyta, deja, Hitleris tolokai nuo teisingo atsakymo
.
2014 m. gegužės 3 d. 22:54:30
'39 vokieciai puole Lenkija(1pav.), tada teisejai (2pav) britai ir francuzi padare sajunga (3pav) ir paskelbe kara vokietijai, noredami ja nubausti, o Hitleris, toks challenge accepted :D
2014 m. gegužės 3 d. 22:49:37
Oi ne
Kaip čia į galvą šovė? 
2014 m. gegužės 3 d. 22:48:30
Nr.2 - gal Hitleris?
2014 m. gegužės 3 d. 22:41:54
sakiciau einaras visai maladec, nes jam sove i galva atspet, (gal kiek su crazio pagalba del kobros), as asmeniskai neziurejau kobros, ir neatpazinau alfa romeo :S ir juolab nezinociau prie ko cia tas Axelis, biski uzsukta, kaip del vieno tasko :D dabar jaucios per lengvai jums taskus isdalines si karta :D