aisku atsiprasau jei kazkiek viskas buvo ne taip kaip iprate :) originali misle buvo tiesiog tie 3 paveiksliukai be uzuominos apie variklius, kasdien matomus dalykus ir pan :) ir ja atspet reikejo per ~2 minutes. Paskutine uzuomina butu - merginos vardas.
:D hej viskai gerai, sveziu minciu zaidimui nebus per daug, kuo daugiau zaideju, tuo idomiau bus zaisti :D
aisku atsiprasau jei kazkiek viskas buvo ne taip kaip iprate :) originali misle buvo tiesiog tie 3 paveiksliukai be uzuominos apie variklius, kasdien matomus dalykus ir pan :) ir ja atspet reikejo per ~2 minutes. Paskutine uzuomina butu - merginos vardas.
jei buciau pasakes kad silta - butu aisku, bet nelabai tikra kad butu arti iminimo. Is esmes misle buvo paprasta, kasdien matomas zenklas su 3 stipinais apskritime, tiesiog, kaip sakiau zmones nelinke iziureti tame prasmes
nu jo cia tokia savotiska misle, arba zinai arba ne, atkasti kazka ir suristi sasajas neiseina, + dar pirmas paveiksliukas labai jau ismusa is veziu, juolab kaip paaiskejo, kad jis cia lyg ir ne prieko, o juk zmones (tikriausiai ne vien as ) bandziau dar ta paukstiena parysti prie misles, bent kaip nors, tiesa jos pedsakis ir pastume mane link to atsakimo :)
pirma sasaja tik tam kad buti teisingam ir kad pasakyciau is kur ta misle istraukiau, autoryste vis tik ne mano - bet siaip samgu kad po viso to kitaip ta zenkla suprasit :)
siaip peace zenkliukas cia tas pats merso zenkliukas...
beveik t.y. :D
ok o prie ko ta pirma sasaja?
jei buciau pasakes kad silta - butu aisku, bet nelabai tikra kad butu arti iminimo. Is esmes misle buvo paprasta, kasdien matomas zenklas su 3 stipinais apskritime, tiesiog, kaip sakiau zmones nelinke iziureti tame prasmes
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2014 m. gegužės 3 d. 19:38:36
2 misle up!:)
2014 m. gegužės 3 d. 19:18:18
greitai :)
2014 m. gegužės 3 d. 19:12:41
Paksas?
2014 m. gegužės 3 d. 19:03:09
ok 1 misle, 1 taskelis, sudetingumo levelis, tikiuos atitinkamas ;)
2misle - 2 taskai
3misle ka jau padarisi, duovanu 3 taskai! ;)
2014 m. gegužės 3 d. 18:04:07
:D hej viskai gerai, sveziu minciu zaidimui nebus per daug, kuo daugiau zaideju, tuo idomiau bus zaisti :D
2014 m. gegužės 3 d. 17:58:43
2014 m. gegužės 3 d. 17:55:13
ne nu prie 1 paveiksliuko buvo parasyta kad is kur misles kilme, ir dezutej rasiau
2014 m. gegužės 3 d. 17:52:42
Taigi atspejo
1 - EP
2 - Delacorado
3 - EP
2014 m. gegužės 3 d. 17:52:15
nu jo cia tokia savotiska misle, arba zinai arba ne, atkasti kazka ir suristi sasajas neiseina, + dar pirmas paveiksliukas labai jau ismusa is veziu, juolab kaip paaiskejo, kad jis cia lyg ir ne prieko, o juk zmones (tikriausiai ne vien as ) bandziau dar ta paukstiena parysti prie misles, bent kaip nors, tiesa jos pedsakis ir pastume mane link to atsakimo :)
2014 m. gegužės 3 d. 17:49:39
tai palėda kame ?:D
šiaip parduotuvėse nepastebėjau tokio ženklo. lol
2014 m. gegužės 3 d. 17:45:26
pirma sasaja tik tam kad buti teisingam ir kad pasakyciau is kur ta misle istraukiau, autoryste vis tik ne mano - bet siaip samgu kad po viso to kitaip ta zenkla suprasit :)
2014 m. gegužės 3 d. 17:42:28
2014 m. gegužės 3 d. 17:39:59
siaip peace zenkliukas cia tas pats merso zenkliukas...
beveik t.y. :D
ok o prie ko ta pirma sasaja?
2014 m. gegužės 3 d. 17:39:17
Trys stipinai ir reiskia tas kryptis kur skirti ju varikliai - aviacijai, laivybai, automobiliams. tokia ir yra to zenklo esmine prasme
2014 m. gegužės 3 d. 17:38:07
oooo EP atspejo Mersas :)
2014 m. gegužės 3 d. 17:37:43
nemanau kad ju zenklas su tuo siejasi
2014 m. gegužės 3 d. 17:37:31
as tada imu mersa :D
2014 m. gegužės 3 d. 17:35:05
BMW
2014 m. gegužės 3 d. 17:32:30
zenklas be skaiciu siaip is esmes, nors ... ten jei konkreciai galvoja tai skaicius mini
2014 m. gegužės 3 d. 17:32:26
what? :D