as cia turbut visus ant neteisingu minciu uzvedu :) gal normalus zmogus ta mema paskiausiai pastebetu ar apmastytu :) kaip prisimenu mums buvo menotyros paskaitos 1 kreditas, atejo toks Spurgevicius - isdalino tokiu nuotrauku su barokinem baznyciom ir architekturos pvz, kad susipazinti - o ten studentai bybiu pripiese. Tada jis toks kriosena kai pradejo visus gasdinti kad nieks negaus iskaitos ir pan, jau toks trintukas pasirode ne is kelmo spirtas - uzsiputojo. Ir daugiau paveiksleliu nedalino. Nu senis, dar neivaldes buvo technologiju. Ten tuos paveikslelius is kazkokiu zurnalu buvo surinkes ir saugojes, o cia kazkokie birku pripaise kai pensijos sulaukes uzdarbiavo. Bet as ji suprantu, kaip tuos dalykus mokyti be vaizdines medziagos - ta prasme jis viska ka reikejo is saves kiek reikejo pateike, tik toks kartelis liko del sugadintu paveiksleliu :)
Aš siūlau Jacob Parr kaip kandidatą į atsakymus, nes:
Šiuo metu kankinasi prie knygos ar apsakymo (neesmė) "Tragedy", kurios veiksmas vyksta Vašingtone. Tai paaiškintų pirmą ir ketvirtą paveikslėlius. Antrą ir trečią paveikslėlius susietų knyga "Moonlit Nights", kuri yra apie vilkolakį :)
Tai va tiek :)
man to washingtono portretas tik su doleriu asocijavosi, oho kaip cia prigalvojai. nerealiai giliai
Šiuo metu kankinasi prie knygos ar apsakymo (neesmė) "Tragedy", kurios veiksmas vyksta Vašingtone. Tai paaiškintų pirmą ir ketvirtą paveikslėlius. Antrą ir trečią paveikslėlius susietų knyga "Moonlit Nights", kuri yra apie vilkolakį :)
gerai atkasei :)
man tai asmeniskai Rammsteinai visiskai neasocijojasi su tais paveiksliukais, sasaja beabejo yra, visai gerai sugalvota :)
man Ramai tai kazkas kieto, brutalaus su ugnele :)
Žmogus įdeda po tris skirtingas sąsajas, kurios pagal sudėtingumą turi būti įvertintos pirma sąsaja 1 tašku, antra sąsaja 2 taškais, 3 sąsaja 3 taškais.
Žmogus atspėjęs PASKUTINĘ sąsają turi teisę pateikti savo 3 sąsajas, kurios vėlgi tokiu pačiu principu yra spėliojamos ir t.t.
Sąsają turi sudaryti 4 paveikslėliai, jei ilgą laiką niekas neatspėja, nes per sunku, tada galima pridėti dar paveikslėlių prie tos sąsajos arba pateikti užuominų.
Spėlioti galima tik po vieną variantą, kol pateikiamas patvirtinimas, teisinga ar ne.
Kuriam paveiksle Tu įžvelgi bent vieną Europos grupės albumo pavadinimą?
Rammstein:
Mutter (mama), Rosenrot (raudona kaip rožė, rožinė arba Rožytė, jei pagal brolių Grimų pasaką "Snieguolė ir Rožytė"), Reise Reise (kelionė), Sehnsucht (ilgesys).
formulės ašara, futbolisto balerina, bizono medis, arklio liūtas, motinos rožė, tranzuotojos saulėlydis jūroje, c'mon velniukas, don't upset the night ;7(
2014 m. balandžio 21 d. 12:17:38
Tikrai ne :)
2014 m. balandžio 21 d. 12:16:40
turbut pataikei, statau uz si spejima :)
2014 m. balandžio 21 d. 12:15:51
Nori dar vienos pievos apie 3?
Turbūt pats banaliausias, variantas, kuris gali į galvą ateiti - knyga George Washington Werewolf.
2014 m. balandžio 21 d. 11:57:30
Teisingas pastebėjimas, bet su narvu nesusiję (kaip 2 taškams būtų per sunku), o pačiu Cage. Ši užuomina galėtų užvesti ant esmės.
2014 m. balandžio 21 d. 11:54:05
Teisingai. Mano mėgstamiausia epocha. Juk sakiau, kad pirmosios dvi bus visai lengvos :) 1 point.
Visi kiti ir visų kitų spėjimai, deja, visiškai pieviniai :)
2014 m. balandžio 21 d. 11:47:14
as cia turbut visus ant neteisingu minciu uzvedu :) gal normalus zmogus ta mema paskiausiai pastebetu ar apmastytu :) kaip prisimenu mums buvo menotyros paskaitos 1 kreditas, atejo toks Spurgevicius - isdalino tokiu nuotrauku su barokinem baznyciom ir architekturos pvz, kad susipazinti - o ten studentai bybiu pripiese. Tada jis toks kriosena kai pradejo visus gasdinti kad nieks negaus iskaitos ir pan, jau toks trintukas pasirode ne is kelmo spirtas - uzsiputojo. Ir daugiau paveiksleliu nedalino. Nu senis, dar neivaldes buvo technologiju. Ten tuos paveikslelius is kazkokiu zurnalu buvo surinkes ir saugojes, o cia kazkokie birku pripaise kai pensijos sulaukes uzdarbiavo. Bet as ji suprantu, kaip tuos dalykus mokyti be vaizdines medziagos - ta prasme jis viska ka reikejo is saves kiek reikejo pateike, tik toks kartelis liko del sugadintu paveiksleliu :)
2014 m. balandžio 21 d. 11:37:16
2 memas ten is Nicolas Cage filmo, isvertus narvas jo pavarde - gal koks auksinis narvelis, ar pan susije
2014 m. balandžio 21 d. 11:32:37
man to washingtono portretas tik su doleriu asocijavosi, oho kaip cia prigalvojai. nerealiai giliai
2014 m. balandžio 21 d. 11:28:08
3)
2014 m. balandžio 21 d. 11:18:04
idomi mintis , man tie paveiksleliai daznai visai jokiu minciu nesukelia
bet del 3 siandien pagalvojau kad tai bus kazkos romanas pelningas ir apie vampyrus ir vilkolakius :)
2014 m. balandžio 21 d. 11:08:12
2. gal valdovų rūmai vilniuje?:D
2014 m. balandžio 21 d. 09:57:31
1. barokas? (bet cia jau pernelyg lengva butu..)3. Requem for a dream?
2014 m. balandžio 21 d. 01:30:36
Tsakant, merry eggmas everybody, soriux už tarmozinimą ir kad pasinaudojau savo pilietine teise švęsti, o ne prie kompo trūnyti
Gūd... Tai kuo mes ten baigėm? Ai jo, mano sąsajom :D
By high public demand dvi pirmosios bus visai lengvos, o va ties trečiąja tai jau iš anksto mėgaujuosi jūsų ir savo kančiomis
1.
2.
3.
2014 m. balandžio 19 d. 20:50:30
gerai atkasei :)
man tai asmeniskai Rammsteinai visiskai neasocijojasi su tais paveiksliukais, sasaja beabejo yra, visai gerai sugalvota :)
man Ramai tai kazkas kieto, brutalaus su ugnele :)
hej nestabdik zaidimo :) duok ko lengvesnio :D
2014 m. balandžio 19 d. 14:55:03
Po savaitės žaidimo taškų lentelė tokia:
1. Dead_soul - 1, 2, 3, 3, 1, 1 (11) 1, 2 (14) 1, 3 (18)
2. ep - 2 (2) 3, 1, 3 (9) 2, 3, 1, 2 (17)
3. velniux - 1, 3 (4) 3, 2 (9) 2, 2, 1 (14)
4. Delacorado - 2, 2, 1, 3 (8) 1, 2 (11) 3 (14)
5. Crazyz - 3, 1, 3 (7) 2 (9) 3 (12)
6. Misantropia - 1, 3, 2, 1 (7) 3 (10)
7. oblina - 1, 1, 2 (4)
8. Genqr - 1 (1) 2 (3)
9. Enough - 2 (2)
10. edzkaa1 - 1 (1)
11. sibilaika - 1 (1)
Žaidimo taisyklės:
Žmogus įdeda po tris skirtingas sąsajas, kurios pagal sudėtingumą turi būti įvertintos pirma sąsaja 1 tašku, antra sąsaja 2 taškais, 3 sąsaja 3 taškais.
Žmogus atspėjęs PASKUTINĘ sąsają turi teisę pateikti savo 3 sąsajas, kurios vėlgi tokiu pačiu principu yra spėliojamos ir t.t.
Sąsają turi sudaryti 4 paveikslėliai, jei ilgą laiką niekas neatspėja, nes per sunku, tada galima pridėti dar paveikslėlių prie tos sąsajos arba pateikti užuominų.
Spėlioti galima tik po vieną variantą, kol pateikiamas patvirtinimas, teisinga ar ne.
2014 m. balandžio 19 d. 00:34:35
Rammstein:
Mutter (mama), Rosenrot (raudona kaip rožė, rožinė arba Rožytė, jei pagal brolių Grimų pasaką "Snieguolė ir Rožytė"), Reise Reise (kelionė), Sehnsucht (ilgesys).
Ryšium su šventėmis sąsajų kūrimą teks atidėti :)
2014 m. balandžio 19 d. 00:09:32
epai, pavaryk ką nors iš retos lenkų poezijos...
2014 m. balandžio 18 d. 23:58:33
Rose,Lion,Bison, Ballerina, F-1,Tree,Horse,footballer,Mother, sexy ladies,chemodans +hitchikers?
formulės ašara, futbolisto balerina, bizono medis, arklio liūtas, motinos rožė, tranzuotojos saulėlydis jūroje, c'mon velniukas, don't upset the night ;7(
2014 m. balandžio 18 d. 23:55:08
Kuriam paveiksle Tu įžvelgi bent vieną Europos grupės albumo pavadinimą?
2014 m. balandžio 18 d. 23:52:50
Nu c'mon, chebra, gi jau tiek pasakiau
. Gerai, Europos muzikos grupė, o paveikslėliuose atvaizduoti jos albumų pavadinimai.