1. Likimas? (pirmas filmo pavadinimas turi sasaja jog gamina likima, antras tarsi irgi turi uzuomina i laukiancia ateiti, trecias, tarsi zaidimas su juo, ketvirtas - butent toks yra likimas)
arba (zinau kad taip negalima, bet vistiek darau :D)
Ateitis, nes siaip visus filmus sieja tai, jog veiksmas vyksta ateityje. Siaip abu atsakymai gan panasus anyway..
pas mane atjungtas chatas, nes ten dazniausiai silentistas snekasi su very_crazy_enough... tai zodziu kai dabar atsijungiau tai luziau is jusu to chato, ir mano zirniu sriubos :)dieve mano nenoriu zmogui trukdyti magistrini rasyti, apie zirnius gi galvos...
skelbiu atsakyma, nes jus kaip ir ziurit bet kaip ir nematot... uzveskit ant ep niko pelyte, ten rasit atsakyma. ;) tikrai rasit :D
1 pav - spalva black ir pats fonas ir paciu kortu spalva dead soul> ir dar buvo duota alternativine fotke su juodom lupom korolais ir bantu! ir buvo pasakyta kad fotkes galima viena kita pakeist! kas tarp tu fotkiu buvo bendra? nedaug, :p gal spalva, juoda? :)
2 pav - akis eye
3 pav peas - zirniai
4 pav - rysis su muzika
visas eileskumas, visos uzuomenos... :) nesakykit kad buvo superpuper sudetingai :)
pas mane atjungtas chatas, nes ten dazniausiai silentistas snekasi su very_crazy_enough... tai zodziu kai dabar atsijungiau tai luziau is jusu to chato, ir mano zirniu sriubos :)dieve mano nenoriu zmogui trukdyti magistrini rasyti, apie zirnius gi galvos...
skelbiu atsakyma, nes jus kaip ir ziurit bet kaip ir nematot... uzveskit ant ep niko pelyte, ten rasit atsakyma. ;) tikrai rasit :D
Tai, kad labai gudriai sugalvota ir sąsaja normali - t.y. visi paveikslėliai tikrai siejasi tarpusavyje :)
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
na čia specialiai Deadsoul, vargu ar 3 taškų verta, bet ...
ai dar dėl pirmo pav, ten nekreipkit dėmesio į tuos brūkšnius, ir užrašus, tiesiog neradau geresnio:D
Nojaus arka :) Bet vistiek reikėjo pasukti smegenėles :))))
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2014 m. balandžio 18 d. 17:05:12
kurioj vietoj tu ta radai? :D
ar cia jus chate sita aptaret? :)
2014 m. balandžio 18 d. 16:59:13
šiaip tai taisyklė gi yra nauja jau, jog paskutinę sąsają atspėjęs deda naujas tris, tai velniux eilė :)
2014 m. balandžio 18 d. 16:16:37
zinoma! atidarikit wiki galu gale :)
pirmos eilutes:
A Scanner Darkly is a 2006 American animated science fiction thriller film directed by Richard Linklater based on the novel of the same name by Philip K. Dick.
Minority Report is a 2002 American neo-noir science fiction thriller film directed by Steven Spielberg and loosely based on the short story of the same name by Philip K. Dick.
The Adjustment Bureau is a 2011 American romantic science fiction thriller film loosely based on the Philip K. Dick short story, "Adjustment Team".
tik blade runnere net du sakinius reike perskaityti...
Blade Runner is a 1982 American dystopian science fiction thriller film directed by Ridley Scott starring Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, and Edward James Olmos. The screenplay, written by Hampton Fancher and David Peoples, is loosely based on the 1968 novel Do Androids Dream of Electric Sheep? by Philip K. Dick.
tik prasom nesakyti kad si misle buvo sunki! ;)
OK dead soul, jusu eile :)
2014 m. balandžio 18 d. 10:29:55
Philip K. Dick?
2014 m. balandžio 18 d. 09:54:16
1. Likimas? (pirmas filmo pavadinimas turi sasaja jog gamina likima, antras tarsi irgi turi uzuomina i laukiancia ateiti, trecias, tarsi zaidimas su juo, ketvirtas - butent toks yra likimas)
arba (zinau kad taip negalima, bet vistiek darau :D)
Ateitis, nes siaip visus filmus sieja tai, jog veiksmas vyksta ateityje. Siaip abu atsakymai gan panasus anyway..
2014 m. balandžio 17 d. 23:45:00
Bėgikai-runners?:DD
2014 m. balandžio 17 d. 23:41:16
istikruju uztenka zinot bent kokiu dveju filmu pavadinimus, ir pagal tai be didesnio vargo nesunku nustatyti sasaja, nes jos tiesiog neimanoma nepastebeti :D ir beja patikrinti sasaja irgi nesunku.
2014 m. balandžio 17 d. 23:29:06
iš naujo spėju, tą atmetus.
Suklastota tapatybė-žmogaus klonai?
2014 m. balandžio 17 d. 23:27:25
kolektivinis intelektas vs ep :D
smagu stebeti chate jusu debatus :D ir sazine neleidzia jus palikti nedavus atsakymo :D
2014 m. balandžio 17 d. 23:20:58
spėju: Spaceship?:D
2014 m. balandžio 17 d. 23:17:28
kolektiviai pasitaret chate, maciau as jus :D
1 pav - spalva black ir pats fonas ir paciu kortu spalva dead soul> ir dar buvo duota alternativine fotke su juodom lupom korolais ir bantu! ir buvo pasakyta kad fotkes galima viena kita pakeist! kas tarp tu fotkiu buvo bendra? nedaug, :p gal spalva, juoda? :)
2 pav - akis eye
3 pav peas - zirniai
4 pav - rysis su muzika
visas eileskumas, visos uzuomenos... :) nesakykit kad buvo superpuper sudetingai :)
2014 m. balandžio 17 d. 23:10:06
Tai gal čia Black Eyed Peas :DD
niekad apie tai nebūčiau pagalvojus
2014 m. balandžio 17 d. 22:59:59
2014 m. balandžio 17 d. 22:25:19
jo gerai :D
as siokia tokia problemele turejau su arka, tai man nekilo asociacija sitoj vietoj :)
beja jums del 2 misles patariu galvot angliskai :)
2014 m. balandžio 17 d. 22:14:50
buvo:D
2014 m. balandžio 17 d. 22:13:53
Tai, kad labai gudriai sugalvota ir sąsaja normali - t.y. visi paveikslėliai tikrai siejasi tarpusavyje :)
2014 m. balandžio 17 d. 22:13:09
cia kas kazkoks special uzsakymas buvo? :D
2014 m. balandžio 17 d. 22:11:35
o taip:DD nieko gudriau nesugalvojau
2014 m. balandžio 17 d. 22:10:27
Nojaus arka :) Bet vistiek reikėjo pasukti smegenėles :))))
2014 m. balandžio 17 d. 22:03:35
na čia specialiai Deadsoul, vargu ar 3 taškų verta, bet ...
ai dar dėl pirmo pav, ten nekreipkit dėmesio į tuos brūkšnius, ir užrašus, tiesiog neradau geresnio:D