Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
gal ne, bet idomu butu isgirsti sasajas su mano pav. :)
kortos atrodo tarsi poperius, ranka suspausta tarsi akmuo, o kas del zirniu sriubos? kas pralaimi tas plauna lekstes? :) o kai losiam ziurim viens kitam i akis? :)
ne.
tai dėl tų dviejų sąsajų ir spėjau:DD bet va tavo išmąstymas man visai logiškai skamba, tarkim taip ir galvojau aš:)
gal čia tas žaidimas kur yra rock paper scissors:DD
kortos atrodo tarsi poperius, ranka suspausta tarsi akmuo, o kas del zirniu sriubos? kas pralaimi tas plauna lekstes? :) o kai losiam ziurim viens kitam i akis? :)
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2014 m. balandžio 17 d. 21:58:34
oj ne toks variantu butu vertas daugiau tasku ;)
2014 m. balandžio 17 d. 21:55:51
Filmai, kuriuose moterys viską sugadina?
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2014 m. balandžio 17 d. 21:50:15
gudrutis, jau atsakiau i sita klausima :D
2014 m. balandžio 17 d. 21:49:36
tiesa pasakiu, nera tai visi veiksmo (vien veiksmo) filmai, kitas zanras cia bus pagrindinis,
bet ir ne pati zanra as lauksiu kol jus man ivardinsit.
2014 m. balandžio 17 d. 21:48:48
1. tada spėju, jog čia fantastiniai filmai :)
2014 m. balandžio 17 d. 21:45:51
ne tom cruz ne k.reeves ne h.ford ir ne m. damon, viskas :)
ok as varau, po kokios valandos grisiu, paziuresiu kaip jums sekasi, na o tada jau tik rytoj apie trecia - ketvirta grisiu :)
2014 m. balandžio 17 d. 21:43:02
1. gal veiksmo filmai
o dėl 3 taškų, tai aš pasuoju:)
2014 m. balandžio 17 d. 21:37:39
deja :D
del pirmo pav labai neuzsiciklinkit
ten galetu buti kad ir toks pav:
t.y. vietoj pirmo bet tik vietoj pirmo, vietoj kitu ji statyti negalima. :)
2014 m. balandžio 17 d. 21:35:07
1. tom cruise?:D
2014 m. balandžio 17 d. 21:32:53
ok paliksim oblinai misle del 3 tasku, nebent vel pasuos :)
update pridejau nauja misle del 1 taskelio, gal bus istikruju lengviau, cia greicio klausimas ;)
2014 m. balandžio 17 d. 21:17:00
Jei viskas čia jau taip paprasta, tai gal taip va: nežaisk su likimu, žiūrėk ką valgai, o skaudės:DDDDDDD
2014 m. balandžio 17 d. 20:46:41
Gal pojūčiai? kortos - azartas. akys - matymas. sriuba - skonis. tas paskutinis - skausmas?
P.s. tai obline, jei nedėsi tų kitų dviejų sąsajų, epai u need to do that :D
2014 m. balandžio 17 d. 20:43:07
tai dėl tų dviejų sąsajų ir spėjau:DD bet va tavo išmąstymas man visai logiškai skamba, tarkim taip ir galvojau aš:)
2014 m. balandžio 17 d. 20:36:49
ne.
2014 m. balandžio 17 d. 20:32:20
gal čia tas žaidimas kur yra rock paper scissors:DD
2014 m. balandžio 17 d. 20:25:12
tu pokeri gali pamatyti tik pirmam pav. ir pats pokeris neturi sasajos su pokeriu :D anyway patiko spejimas, nors jis yra visiskai neteisingas
kai pamatisit atsakyma, jums jis atrodis logiskai, ir neturesit klaustuku zenklo spejime
2014 m. balandžio 17 d. 19:55:46
Pokeris then?:D
2014 m. balandžio 17 d. 19:54:05
nu ne, cia misle del 1 tasko,
ir atsakymas yra 1 pav +2 pav + 3 pav... sakot ka matot ir gaunat, kaip Freudas sake kartais cigara yra viso labo cigara :D
2014 m. balandžio 17 d. 19:49:25
tada būtų buvę per lengva, jei su marškinėliais :D
2014 m. balandžio 17 d. 19:47:33
geriau uzdetum potveino buteli :D
o pirmam bent jau chealsea marskinelius su liutu na bet jau barsos spalvos padejo kazkaip viska susirist