finally :D na, gi čia esminė sąsaja, nes nėra sąsaja apie futbolo klubą konkretų, o čia keturiose paveikslieliuose užčiuopami keturi futbolo klubai. Todėl ir prašiau daugiskaitos :D
finally :D na, gi čia esminė sąsaja, nes nėra sąsaja apie futbolo klubą konkretų, o čia keturiose paveikslieliuose užčiuopami keturi futbolo klubai. Todėl ir prašiau daugiskaitos :D
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2014 m. balandžio 17 d. 19:41:01
1. Priklausomybės?:D
2014 m. balandžio 17 d. 19:39:31
ok del 2-3 tasku ;)
2014 m. balandžio 17 d. 19:38:33
ok 1 taskelis:
2 taskai uz misle kuria jus neiveiket taip greitai kaip as galvojau...
+
+
2014 m. balandžio 17 d. 19:38:24
ačiū, bet ne:) vargu ar ką gero sugalvočiau:)
2014 m. balandžio 17 d. 19:36:16
galima leisti, pirmą kartą sugalvoti sąsajas oblinai :DD
2014 m. balandžio 17 d. 19:35:40
aš ir nenorėjau atspėti tarkim:DD
2014 m. balandžio 17 d. 19:35:39
Jei neaišku, tai pirmas - grupė Blue - mėlynieji London Chelsea, plius liūtas, jų simbolis.
Antras - random uostas - angliškai Port. Tai žymus Portugalijos, Porto miesto Porto futbolo klubas.
Trečias - FC Barcelona futbolo komandos spalvos tik atvirkščiai jas pateikiau.
Ketvirtas - Karališkoji Ispanijos šeima, kuri gyvena Madride. O FC Madrid Real, dar būna laikomas Karališkuoju Madrido Klubu.
2014 m. balandžio 17 d. 19:35:35
siaip tai as nesu guobsus, ir jeigu zaidejo vedejas neprestaraus, tai galim pasidalit tasku ;)
2014 m. balandžio 17 d. 19:33:43
jo sitas komentaras padejo :P lyg ir nezinojo zmogus kiek arti tiesos buvo, ir neprisiklause prie crazio uzuomenu ;)
2014 m. balandžio 17 d. 19:31:54
cha che:DDDDgeras
2014 m. balandžio 17 d. 19:29:56
2014 m. balandžio 17 d. 19:27:16
futbolo komandos? what?
2014 m. balandžio 17 d. 19:25:25
blyn :DD abu esat wrong :D oblina gi sakiau, jog tada beveik atspėjai. :D
2014 m. balandžio 17 d. 19:23:52
futbolo sirgaliai? :D
2014 m. balandžio 17 d. 19:23:50
futbolo čempionatas
2014 m. balandžio 17 d. 19:21:57
nope.šaudai pro šalį :D bet aplinkšalį kažkokį čia padarei, nes buvai labai labai arti :D
2014 m. balandžio 17 d. 19:20:42
futbolo rinktinės gal?
2014 m. balandžio 17 d. 19:17:24
ne žaidėjų :D
Daugiskaitos man reikia :DD
2014 m. balandžio 17 d. 19:16:15
Cristiano Ronaldo?
tau isvis ko reike klubo, zaidejo ar kazko kito? :D
2014 m. balandžio 17 d. 19:10:36
ok, kad greičiau :D užuominos. Anglija. Portugalija. Ispanija