Greičiausiai tuos, dėl kurių nesu tik pamišus, kad video žiūrėčiau. :)
Rutonė ir Silentist tikrai žinotų :)
Gerai. Čia yra Stingas, Dire Straits vokalistas Mark Knopfler ir visiems gerai žinoma pastarųjų daina "Money for Nothing". Joje Stingas sudainavo vieną eilutę - "I want my MTV". Prie pačios dainos visgi nesirašo Dire Straits feat. Sting, tačiau melomanai tą puikiai žino.
3 taškai tavo, laukiam užduočių :) (nors galiu kalbėti tik už kitus, nes pati jau tepu slides :)
a)įpatingas, nes man rodos pirmasis video paleistas įsikūrus MTV?
b) antras yra pirmasis MTV vedėjas europoj? gal? :D
Tai sąsają pirmieji MTV kažkas? ;D
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
O galima trečiam labai abstrakčiai - mtv music awards? :D čia tikrai turi būt kažkas su tuo susiję, bet man nedašyla ;/
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2. FOJE ? (kai perplauksi upe, zvakiu sviesoje, lauzo sviesa, krantas) zinau, kad tikriausiai bet kurios grupes dainu sarase rastum visas asociacijas, bet pabandyti galima :D
Jau 1/2 taško teoriškai turi :)
Taip, Foje, bet čia užšifruotas albumas, o kiekvienas paveikslėlis reiškia keturias jo dainas; viena iš jų - ir paties albumo pavadinimą (mat ta daina - titulinė).
2. FOJE ? (kai perplauksi upe, zvakiu sviesoje, lauzo sviesa, krantas) zinau, kad tikriausiai bet kurios grupes dainu sarase rastum visas asociacijas, bet pabandyti galima :D
Čia sunki sistema, kaip ir su amžiais :D
O dėl 3 baigiu galvą nusilaužt, žinau 3/4 paveiksliukų ir vistiek jų nesusieju ;///
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2014 m. balandžio 14 d. 09:41:26
Rutonė ir Silentist tikrai žinotų :)
Gerai. Čia yra Stingas, Dire Straits vokalistas Mark Knopfler ir visiems gerai žinoma pastarųjų daina "Money for Nothing". Joje Stingas sudainavo vieną eilutę - "I want my MTV". Prie pačios dainos visgi nesirašo Dire Straits feat. Sting, tačiau melomanai tą puikiai žino.
3 taškai tavo, laukiam užduočių :) (nors galiu kalbėti tik už kitus, nes pati jau tepu slides :)
2014 m. balandžio 14 d. 09:36:50
Greičiausiai tuos, dėl kurių nesu tik pamišus, kad video žiūrėčiau. :)
2014 m. balandžio 14 d. 09:32:57
OK, tai kokius dainininkus matai paskutiniame paveikslėlyje?
2014 m. balandžio 14 d. 09:31:44
Gi sakiau, kad nežinau ir galvos nelaužysiu :) Dirbt reikia.
Aš realiai tavo sąsają atspėjau.
Bet užduotis tavo, todėl daryk kaip išmanai :)
2014 m. balandžio 14 d. 09:29:47
Tep :) O tiksliau taip:
a) The Buggles - Video Killed the Radio Star buvo pirmasis video, kurį parodė per MTV.
b) Ray Cokes vedė populiariausią 90-ųjų MTV laidą "MTV's Most Wanted".
c) Gaga su savo mėsos suknele nudžiugino per MTV Video Music Awards 2010.
Bet dabar, kad gautum 3 taškus, turi dar pasakyti ir paskutinio paveikslėlio sąsają :)
2014 m. balandžio 14 d. 09:25:07
Vj Ray Cokes,
Video, yra pirmas, ką į eterį paleido MTV
Ray, Turėjo MTV Show
Tai gal atsakymas tiesiog MTV?
2014 m. balandžio 14 d. 09:24:14
a)įpatingas, nes man rodos pirmasis video paleistas įsikūrus MTV?
b) antras yra pirmasis MTV vedėjas europoj? gal? :D
Tai sąsają pirmieji MTV kažkas? ;D
2014 m. balandžio 14 d. 09:16:07
a) Teisingai. Bet kuo tas video ypatingas?
b) Irgi teisingai. Koks tai VJ?
2014 m. balandžio 14 d. 09:12:36
Ir tai rišasi, bet apdovanojimai yra tik tos sistemos dalis.
Jei nerandate pagrindinės, tai vardinkite viską, ką atpažįstate iš tų nuotraukų :)
2014 m. balandžio 14 d. 09:08:49
Music Video awarsds?
Nes pirmas apie tai kaip video nudėjo radiją
Antras VJ
Gaga jų krūvą turi
Nu ketvirto nesugalvoju.
2014 m. balandžio 14 d. 09:06:58
Tai kad tau jų beveik net nereikėjo :)
2 points.
Žiūriu, per lengvus sugalvojau :) Gerai, kitąsyk žinosim... :D
2014 m. balandžio 14 d. 09:03:21
Geltoni krantai tada... per daug uzuominu davei :D
2014 m. balandžio 14 d. 08:57:34
Labai į tą pusę, bet reikia konkrečiau :)
2014 m. balandžio 14 d. 08:55:31
O galima trečiam labai abstrakčiai - mtv music awards? :D čia tikrai turi būt kažkas su tuo susiję, bet man nedašyla ;/
2014 m. balandžio 14 d. 08:55:14
Jau 1/2 taško teoriškai turi :)
Taip, Foje, bet čia užšifruotas albumas, o kiekvienas paveikslėlis reiškia keturias jo dainas; viena iš jų - ir paties albumo pavadinimą (mat ta daina - titulinė).
2014 m. balandžio 14 d. 08:49:26
2014 m. balandžio 14 d. 08:47:07
Čia sunki sistema, kaip ir su amžiais :D
2014 m. balandžio 14 d. 08:33:52
Teisingai, bet šiaip devintas :) 80s (angl.) yra 1981-1990 m. ir vadinami "80-aisiais" arba "9-uoju dešimtmečiu". Čia reikia žinoti šią sistemą :)
Čia mes su Crazyz prieš kurį laiką ją aptarėm vienam laiške, tai klausimas buvo labiau taikytas jam, bet šįkart 1 taškas atitenka tau :)
2014 m. balandžio 14 d. 07:52:42
1. 8 dešimtmetis? :))
O dėl 3 baigiu galvą nusilaužt, žinau 3/4 paveiksliukų ir vistiek jų nesusieju ;///
2014 m. balandžio 14 d. 03:40:43
Oukaj, I'm back :) Pagaliau sulipdžiau.
Man rodos, pirmasis tikrai lengvas, o du likusieji - tokio vidutinio sunkumo. Na, bet bandom:
1.
2.
3. Šiaip nėra itin sudėtingas, bet reikia žinoti visus sąryšius. Tai va ir norėčiau, kad juos parašytumėte :)