Na, rokenrolo sąvoka jau pati labai miglota, o mes dar bandom lyginti, kas prie jo tinka, kas ne. Realiai rokenrolas kuriamas gali būti bet kokiais instrumentais, tas nėra esminis dalykas. Rokenrole svarbu energija ir dvasia - manau, pagrindiniai kriterijai. O ką, ar saksofonistai nemoka pagroti energingų partijų, nemoka išlaikyti rokenrolo dvasios? Čia irgi toks retorinis klausimas, bet vis tiek mano subjektyvi nuomonė tokia, jog Courtney šįkart kiša pagalius ten, kur nereikia jų kišti.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2014 m. balandžio 21 d. 16:24:39
Saksofonas labai tinka erotiniuose filmuose, o rokenrole... No jo, ir rokenrole. Ypač, kai gera šukuosena.
2014 m. balandžio 20 d. 22:21:55
Jos nuotrauka nedera prie Springsteeno
2014 m. balandžio 20 d. 19:47:49
Na, rokenrolo sąvoka jau pati labai miglota, o mes dar bandom lyginti, kas prie jo tinka, kas ne. Realiai rokenrolas kuriamas gali būti bet kokiais instrumentais, tas nėra esminis dalykas. Rokenrole svarbu energija ir dvasia - manau, pagrindiniai kriterijai. O ką, ar saksofonistai nemoka pagroti energingų partijų, nemoka išlaikyti rokenrolo dvasios? Čia irgi toks retorinis klausimas, bet vis tiek mano subjektyvi nuomonė tokia, jog Courtney šįkart kiša pagalius ten, kur nereikia jų kišti.
2014 m. balandžio 20 d. 14:19:05
Courtney ko gero niekad neklausė Stooges.
https://www.youtube.com/watch?v=DfTjSlTlzqY
2014 m. balandžio 20 d. 14:04:03
toks pats kėblus klausymas kaip "ar dera vynas prie žuvies patiekalų"
...
bet ir ištvėrminga gi ta Courtney