Baisiai apsileidau... iš šitų nesiklausiau NET kokių trijų albumų :)
Yra tikrai gerų (pvz, Yanni, Band of Skulls, Elbow), bet Crippled Black Phoenix - White Light Generator man kol kas be konkurencijos yra Metų albumas. Jis - jų karjeros viršūnė, šiuolaikinio progroko perlas. Smagu matyti, kad ir musiciečiai jį taip aukštai įvertino (nors pati grupė yra žinoma tik siauram ratui ir netgi pačiam musice ji turi vos 3 like'us. Bet mainstreamo radijos tokios epiškos muzikos juk negroja).
Grįžtant prie remiksų temos. Neretu atveju man tai atrodo kaip galimybė ne itin žinomam DJ tapti žinomesniam (netaikoma, žinoma, tokiems kaip Moby). Kita vertus, gal tai AŠ nežinau apie plačiai žinomą DJ (nes ta sritis manęs nedomina). Tai aš daugelį miks
Duodu naga nukirpti, jei si daina netaps Veliniu dienos daina musick pasaulyje:
"I wanna rock you baby 'til I die
It's a magic symphony
Baby when you're lyin' next to me
I hear violins
You know what it means
Just for tonight."
Arba ateis iki vakaro goths
...remiksai, išlaikant autentišką aranžuotę, su tikslu kitaip perdėlioti tam tikrus muzikinius akcentus. Tokie remiksai man įdomūs ir jie jau dažnai įneša šiokių tokių teigiamų pokyčių.
2014 m. balandžio 27 d. 11:23:48
Balsuoti nereikia?
2014 m. balandžio 26 d. 14:29:05
Mike Oldfield, Kaiser Chiefs, Elbow, Pixies, Cashas, Lacuna Coil
2014 m. balandžio 26 d. 13:38:30
Baisiai apsileidau... iš šitų nesiklausiau NET kokių trijų albumų :)
Yra tikrai gerų (pvz, Yanni, Band of Skulls, Elbow), bet Crippled Black Phoenix - White Light Generator man kol kas be konkurencijos yra Metų albumas. Jis - jų karjeros viršūnė, šiuolaikinio progroko perlas. Smagu matyti, kad ir musiciečiai jį taip aukštai įvertino (nors pati grupė yra žinoma tik siauram ratui ir netgi pačiam musice ji turi vos 3 like'us. Bet mainstreamo radijos tokios epiškos muzikos juk negroja).
2014 m. balandžio 26 d. 09:26:46
cia labai neaisku kas kokia muzika atlieka - speju dauguma kazkoks rokas ar panasi mura