Baisiai apsileidau... iš šitų nesiklausiau NET kokių trijų albumų :)
Yra tikrai gerų (pvz, Yanni, Band of Skulls, Elbow), bet Crippled Black Phoenix - White Light Generator man kol kas be konkurencijos yra Metų albumas. Jis - jų karjeros viršūnė, šiuolaikinio progroko perlas. Smagu matyti, kad ir musiciečiai jį taip aukštai įvertino (nors pati grupė yra žinoma tik siauram ratui ir netgi pačiam musice ji turi vos 3 like'us. Bet mainstreamo radijos tokios epiškos muzikos juk negroja).
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2014 m. balandžio 27 d. 11:23:48
Balsuoti nereikia?
2014 m. balandžio 26 d. 14:29:05
Mike Oldfield, Kaiser Chiefs, Elbow, Pixies, Cashas, Lacuna Coil
2014 m. balandžio 26 d. 13:38:30
Baisiai apsileidau... iš šitų nesiklausiau NET kokių trijų albumų :)
Yra tikrai gerų (pvz, Yanni, Band of Skulls, Elbow), bet Crippled Black Phoenix - White Light Generator man kol kas be konkurencijos yra Metų albumas. Jis - jų karjeros viršūnė, šiuolaikinio progroko perlas. Smagu matyti, kad ir musiciečiai jį taip aukštai įvertino (nors pati grupė yra žinoma tik siauram ratui ir netgi pačiam musice ji turi vos 3 like'us. Bet mainstreamo radijos tokios epiškos muzikos juk negroja).
2014 m. balandžio 26 d. 09:26:46
cia labai neaisku kas kokia muzika atlieka - speju dauguma kazkoks rokas ar panasi mura