Baisiai apsileidau... iš šitų nesiklausiau NET kokių trijų albumų :)
Yra tikrai gerų (pvz, Yanni, Band of Skulls, Elbow), bet Crippled Black Phoenix - White Light Generator man kol kas be konkurencijos yra Metų albumas. Jis - jų karjeros viršūnė, šiuolaikinio progroko perlas. Smagu matyti, kad ir musiciečiai jį taip aukštai įvertino (nors pati grupė yra žinoma tik siauram ratui ir netgi pačiam musice ji turi vos 3 like'us. Bet mainstreamo radijos tokios epiškos muzikos juk negroja).
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. balandžio 27 d. 11:23:48
Balsuoti nereikia?
2014 m. balandžio 26 d. 14:29:05
Mike Oldfield, Kaiser Chiefs, Elbow, Pixies, Cashas, Lacuna Coil
2014 m. balandžio 26 d. 13:38:30
Baisiai apsileidau... iš šitų nesiklausiau NET kokių trijų albumų :)
Yra tikrai gerų (pvz, Yanni, Band of Skulls, Elbow), bet Crippled Black Phoenix - White Light Generator man kol kas be konkurencijos yra Metų albumas. Jis - jų karjeros viršūnė, šiuolaikinio progroko perlas. Smagu matyti, kad ir musiciečiai jį taip aukštai įvertino (nors pati grupė yra žinoma tik siauram ratui ir netgi pačiam musice ji turi vos 3 like'us. Bet mainstreamo radijos tokios epiškos muzikos juk negroja).
2014 m. balandžio 26 d. 09:26:46
cia labai neaisku kas kokia muzika atlieka - speju dauguma kazkoks rokas ar panasi mura