soriuka uz klaidas iskarto, as bizki rusiskai nelabai rasau, tai neisizeiskit jei kas nors ne taip:
U Peti jest korablik, U Sashi - pistolet, No zheltenky stioklishka, U nih, kaniesno, net. Kogda pogoda hmuritsya, I sero vsio, kak ten, Glyazhu ja eto stioklyshko, I vizhu jasnyy dien!
ai o kodel butent sita eilerasti, nes nu atsimenu ir kitu, ten visokiu Lietuva Tevyne ir panasiu, ismoktu lietuviu kalbos pamokose, bet sita rusiska mane senelis ismoke dar pypliuke nezinau keliu metu... jis pusiau kurcnebylys buvo, tarp kitko, tai niekada tobulai taip ir nepasakydavau, bet nerupejo, o deklamuodavau betkur, betkam ir betkada, kai tik kasnors pastatydavo ant kedes ir klausydavosi. :)
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2014 m. gegužės 14 d. 12:01:31
soriuka uz klaidas iskarto, as bizki rusiskai nelabai rasau, tai neisizeiskit jei kas nors ne taip:
U Peti jest korablik, U Sashi - pistolet, No zheltenky stioklishka, U nih, kaniesno, net. Kogda pogoda hmuritsya, I sero vsio, kak ten, Glyazhu ja eto stioklyshko, I vizhu jasnyy dien!
ai o kodel butent sita eilerasti, nes nu atsimenu ir kitu, ten visokiu Lietuva Tevyne ir panasiu, ismoktu lietuviu kalbos pamokose, bet sita rusiska mane senelis ismoke dar pypliuke nezinau keliu metu... jis pusiau kurcnebylys buvo, tarp kitko, tai niekada tobulai taip ir nepasakydavau, bet nerupejo, o deklamuodavau betkur, betkam ir betkada, kai tik kasnors pastatydavo ant kedes ir klausydavosi. :)
2014 m. gegužės 13 d. 20:28:33
mano megstamiausias lietuviu kalba buvo S. Neris dvidesimt su :)
man labai patikdavo kai mokytojas/-a leisdavo patiems pasirinkti ka ismokti :)
DVI DEŠIMTI SŪ
Ruduo Paryžiuj - šlapia
- Bulvaruose šviesu -
"Štai, gėlės! Gražios! Kvepia!
Tik dvi dešimti sū!
Čia baltos, čia raudonos
- Taip mėgiamos visų
- Nevalgiau šiandie .. . Ponai!
Tik dvi dešimti sū!"
Šalti lašai sruvena
Nuo sulytų kasų - ,
"Oi, pirkit, ponai mano,
Tik dvi dešimti sū!
Palauk! .. nors tu, bent vienas
Neužsikimšk ausų!
Stimpu čia visą dieną
Už dvidešimtį sū
-Nuvargę stingsta pirštai
Ir akyse tamsu -
- Gyvenime! Aš mirštu,
Dėl dvidešimties sū!"
1937.I.14.Nėris, Salomėja. Diemedžiu žydėsiu: Eilėraščiai. - Kaunas: Sakalas, 1938.
2014 m. gegužės 13 d. 19:31:01
Labai svarbu sportuoti,labai svarbu ir atmintį treniruoti.Čia galima pasigirti,ką dabar , o gal seniau,išmokote atmintinai ir ar tai jums malonu.
Ar ilgai išliko atmintį,gal greit užmiršote,o kas gal išliko , visą gyvenimą...
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.