| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| DjVaids | Four Letter WordKim Wilde |
||||
| malia | Always on my mindPet Shop Boys |
||||
| Sahja | You're My Love (My Life)Patty Ryan |
||||
| einaras13 | Metal on metalKraftwerk Šitas segmentas iš gyvai įprastai atliekamos Trans Europe Express / Metal On Metal / Abzug trilogijos skamba be galo efektingai gyvai. Grėsminga muzikinė lokomotyvo onomatopėja |
||||
| PLIKASS | The Blue CafeChris Rea |
||||
| Silentist | ImpotentSektor Gaza |
||||
| Alvydas1 | Gone Gone GoneStyx |
2014 m. gegužės 20 d. 18:14:19
Net jeigu gerbiamas Konhitas būtų perdainavusi tą patį Lt United koverį - SheHe I am The Winners, jisji vis vien būtų tapusysioji nugalėtojasi
2014 m. gegužės 19 d. 09:38:25
Aš to posakio irgi nežinojau. Bet sužinoti kažką naujo juk yra gerai
Vokiečių kalboje mažiau susidūriau su va tokiais išsireiškimais, bet anglų k. jų pilna.
2014 m. gegužės 19 d. 09:35:56
Tai va neteisingai manai
https://www.15min.lt/zmones/naujiena/eurovizija/uzsienieciai/conchita-wurst-barzdota-diva-propaguojanti-tolerancija-125-425728?cf=vl
Jau pats vardas viską pasako: T.Neuwirthas sako jį pasirinkęs „todėl, kad nesvarbu, iš kur esi ir kaip atrodai“. Vokiškas posakis „es ist wurst“ reiškia „nesvarbu“.
2014 m. gegužės 19 d. 08:35:16
nelabai 'pagaunu' ką bendro turi posakis Das ist mir Wurst - tai manęs nedomina su šia barzdota pupyte, nes, manau, tokio slapyvardžio pasirinkimas yra noras tiesiai-šviesiai deklaruoti, kad merga turi dešrą ir tiek, o das ist mir wurst sako žmonės kuriem dzin ev ir man ist wurst visos tos nusibodusios kalbos apie mezgėjų bėdas
2014 m. gegužės 18 d. 21:41:15
bet ir nuo dešros nepabėgsi. Tiesa, man tai jau irgi šiek tiek pernelyg...
https://wiwibloggs.com/2014/05/13/conchita-wurst-sausage-butcher/50290/
2014 m. gegužės 18 d. 20:02:28
Nuvilsiu, bet šiuo atveju Wurst reiškia ką kita :)
https://www.helpster.de/das-ist-mir-wurst-bedeutung-und-herkunft-der-redewendung_117081
2014 m. gegužės 18 d. 18:00:54
labai geras slapyvardis, toks konceptualus, sakyčiau - Conchita (isp. - pūlinga) Wurst (vok. - dešra) - tad gaunasi - Končita (su) Dešra arba Pūlinga Dešra plius dainos pavadinimas = pūlinga dešra kyla kaip feniksas - tikrai super ultra
...
na bet gal google vertėjas klysta, nes į kitas kalbas conchita verčia pussy, kiska ir pan, kas atrodo arčiau tiesos, na bet tiek to - Dešra - vis tiek labai geras nikas, net ir nedainuojant kokį tai prizą-siurprizą gali gauti
2014 m. gegužės 18 d. 17:00:05
bet Ruslanas Kirilkinas turbūt neigiamai pasisako šiuo aspektu (kai spekuliuojama įvaizdžiu, aplenkiant grojimo techniką, balso akrobatiką, choreografiją & šokį)
2014 m. gegužės 18 d. 16:52:04
"It was a brilliant crap" :D