Vau, grandioziškas rungtynių finalas. Iš tikro, apsidžiaugiau dėl portugalų įvarčio, nors ir kaip jų nemėgstu. Tai dėl to, kad dabar davė šansų Ganai prasmukti, nes ją aš labiau noriu matyti nei JAV kitam etape. Portugalams jau labai silpnai, labai...
Belgija 2 : 1 Rusija (Romelu Lukaku ,Hazard //// A.Kokorin
Pietų Korėja 2 : 1 Alžyras Lee Keun-Ho,C.Y.Park ///// S.Feghouli
JAV 1 : 2 Portugalija Dempsey////C.Ronaldo, H.Postiga
Pirmosios rungtynės, kuomet niekas negauna nei taško - niekas neatspėjo Odemwingie įvarčio ir Nigerijos pergalės. O man džiugu: juk Nigerija - Afrikos čempionai, ir pagaliau atsibudo. O bosnų dalyvavimo šiame čempionate, tiesą sakant, ir nesupratau, kaip pateko, ir už ką. Manau, jie pelnytai atkrito. Įtemptai stebėjau pabaigą ir tikėjaus, kad bosnai neįmuš, ir prikalbėjau.
Bosniai pelnytai pateko, beje, buvo vienoj grupėj su lietuviais. Tiesiog jiems varžovai ne patys stipriausi pasitaikė: slovakai, latviai, lietuviai, Lichtenšteinas, tie patys graikai. O jie turi daug gerų žaidėjų pradedant vartininku Begovičium, saugu Pjaničium iš Roma (kuris buvo vienas kertinių žaidėjų Roma komandos vidury šį sezoną ir padėjo užimti antrą vietą čempionate) ir baigiant puolimo duetu. Nepamirškim, kad ir įvartį Džeko įmušė, kuris buvo neįskaitytas tik dėl teisėjo klaidos. Taip, aš irgi buvau už Nigeriją vien dėl vieno kiečiausių vartininkų V.Enyeama, bet bosniai šitam čempionate yra tikrai pelnytai ir žaidė jie visai neblogai.
Na, man tas neįskaitytas įvartis taip pat užkliūvo, bet visiškai suprantu ir teisėją. Aš dar šiandien įsijungiau geriausius rungtynių epizodus įsitikinti, kas ten buvo - labai apgaulingas momentas, nes Džeko visada buvo už gynėjų, IŠSKYRUS tą momentą, kai jam buvo perduotas kamuolys ir tai pastebėti žiauriai sunku. Aišku, šiek tiek stebina šiųmetinis rėkimas dėl teisėjų darbo, na bet gi visi klysta.
Pirmosios rungtynės, kuomet niekas negauna nei taško - niekas neatspėjo Odemwingie įvarčio ir Nigerijos pergalės. O man džiugu: juk Nigerija - Afrikos čempionai, ir pagaliau atsibudo. O bosnų dalyvavimo šiame čempionate, tiesą sakant, ir nesupratau, kaip pateko, ir už ką. Manau, jie pelnytai atkrito. Įtemptai stebėjau pabaigą ir tikėjaus, kad bosnai neįmuš, ir prikalbėjau.
Bosniai pelnytai pateko, beje, buvo vienoj grupėj su lietuviais. Tiesiog jiems varžovai ne patys stipriausi pasitaikė: slovakai, latviai, lietuviai, Lichtenšteinas, tie patys graikai. O jie turi daug gerų žaidėjų pradedant vartininku Begovičium, saugu Pjaničium iš Roma (kuris buvo vienas kertinių žaidėjų Roma komandos vidury šį sezoną ir padėjo užimti antrą vietą čempionate) ir baigiant puolimo duetu. Nepamirškim, kad ir įvartį Džeko įmušė, kuris buvo neįskaitytas tik dėl teisėjo klaidos. Taip, aš irgi buvau už Nigeriją vien dėl vieno kiečiausių vartininkų V.Enyeama, bet bosniai šitam čempionate yra tikrai pelnytai ir žaidė jie visai neblogai.
su nigireciais ir bosniais eilini karta prasoviau pakeites savo pirmini spejima... istikruju atrodo kartais neverta atsizvelgti i pirma matsa, na bet kartais kaip pvz su ispanija visai verta :) bet ir dabar abejoju ar nors vienas zmogus pastatis ant australijos, o ji ims ir pabaigs ispanu triuskinima, nors atrodo labiau tiketina kad jie visgi paims 3 taskus, o anglai vs grupes lidere COSTA RIKA? tikriausiai visai pamises arba genialus prognozuotojas galejo suprognozuot panasius rezultatus.
BEL2:1RUS (Romelu Lukaku, E.Hazard : Kerzhakov) visai nebuciau pries jeigu rusai sita mano pisimistini prognaza paneigtu.
geros geros rungtynės, įtemptos :)) ir sveikinimai Klosei, blemba, kaip specialiai maniau, kad neišleis šiandien jo į aikštelę.
as pazistu viena toki zmogu :D ir jis net atspejo kad 2:2 oj kaip as norejau kad dar vokieciai imustu, ...arba Gana :D
beja Vokietija - Gana ziurejau nuo atro kelenuko, ir po Vokieciu pirmo ivarcio (51min. vokeciu rekordas zaidziant pries Gana) jau norejau isjungt telika, laimei neisjungiau! cia tai buvo trileris :) superines rungtines.
Pagal pavardes geriausia. Ir šiandien puikiai žaidė. Kas jiems su JAV ten buvo, sunku paaiškint. Tikėjaus, kad gali gerai sužaisti, bet kai vakar taip žiauriai prapyliau su šveicarų - prancūzų ir italų - Kosta Rikos spėjimais, tai šiandien kažkaip atsargiau bandžiau . Anyway, kažin ar daug šansų Ganai išeit vis vien. Reik laimėt prieš portugalus būtinai ir tai dar ne viskas nuo to priklauso.
Deja, aš galėjau pagalvoti. Aš iš šių rungtynių laukiau visko, bet, žinoma, labiausiai tikėjaus vokiečių triuškinimo. Na, o įvyko kitaip. Juk Gana, mano nuomone, geriausia Afrikos komanda, tikrai prilygstanti įvairiems kitų žemynų grandams.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. birželio 23 d. 11:22:32
OLANDIJA 3-1 ČILĖ [A.Robben, Huntelaar, Snejder / E.Vargas]
AUSTRALIJA 1-3 ISPANIJA [Jedinak/ Villa, Ramos, Mata]
KAMERŪNAS 1-2 BRAZILIJA [Eto / Neymar, Ramires]
KROATIJA 1-2 MEKSIKA [M.Mandzukic / Guardado, O.Peralta]
2014 m. birželio 23 d. 09:41:01
OLANDIJA 2-1 ČILĖ [A.Robben, K.J.Huntelaar / E.Vargas]
AUSTRALIJA 0-2 ISPANIJA [A.Iniesta, X.Alonso]
KAMERŪNAS 0-3 BRAZILIJA [Neymar, Oscar, Paulinho]
KROATIJA 2-2 MEKSIKA [M.Mandzukic, I.Olic / G.Dos Santos, O.Peralta]
2014 m. birželio 23 d. 02:57:14
Po 32:
1. einaras13 - 55 (+1)
2. Sahja - 53 (+1)
3. romutis - 52 (+1)
4. velniux - 52 (+2)
5. MrEko - 49 (+2)
6. ep - 48 (0)
7. Crazyz - 48 (+1)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 14 (0)
10. Konditerijus - 6 (0)
11. Isa - 0 (0)
Vau, grandioziškas rungtynių finalas. Iš tikro, apsidžiaugiau dėl portugalų įvarčio, nors ir kaip jų nemėgstu. Tai dėl to, kad dabar davė šansų Ganai prasmukti, nes ją aš labiau noriu matyti nei JAV kitam etape. Portugalams jau labai silpnai, labai...
2014 m. birželio 23 d. 00:39:48
Po 31:
1. einaras13 - 54 (0)
2. Sahja - 52 (0)
3. romutis - 51 (+1)
4. velniux - 50 (+1)
5. ep - 48 (0)
6. MrEko - 47 (0)
7. Crazyz - 47 (0)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 14 (0)
10. Konditerijus - 6 (0)
11. Isa - 0 (0)
Įdomios rungtynės. Alžyras čia pavarė, bet ir korėjiečiai garbingai kovojo, bet kad Alžyras tokiu būdu laimės, net tokios minties neturėjau.
2014 m. birželio 22 d. 21:27:54
Pietų Korėja 3:1 Alžyras (Son Heung-Min, Park Chu-Young, Lee Keun-Ho/ Feghouli)
Portugalija 3:1 JAV (C. Ronaldo, Nani, Meireles/ Dempsey)
2014 m. birželio 22 d. 21:01:14
Po 30:
1. einaras13 - 54 (+2)
2. Sahja - 52 (+2)
3. romutis - 50 (0)
4. velniux - 49 (0)
5. ep - 48 (+2)
6. MrEko - 47 (0)
7. Crazyz - 47 (+2)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 14 (0)
10. Konditerijus - 6 (0)
11. Isa - 0 (0)
2014 m. birželio 22 d. 18:30:07
Belgija 2-2 Rusija (M.Fellaini, D.Mertens /A. Kerzhakov, A.Dzagoev)
Pietų Korėja 2-0 Alžyras (Keun-Ho Lee, Heung-Min Son)
JAV 1-2 Portugalija (Clint Dempsey /Chistiano Ronaldo, Hugo Almeida)
2014 m. birželio 22 d. 18:22:07
Belgija 2 : 1 Rusija Romelu Lukaku, Hazard / A.Kokorin
Pietų Korėja 1 : 1 Alžyras Lee Keun-Ho / S.Feghouli
JAV 1 : 3 Portugalija Dempsey / C.Ronaldo x2, Almeida
2014 m. birželio 22 d. 17:59:04
Belgija 2:2 Rusija (Mertens, Mirallas/ Kokorin, Dzagoev)
2014 m. birželio 22 d. 17:45:13
Belgija 2 : 1 Rusija (Romelu Lukaku ,Hazard //// A.Kokorin
Pietų Korėja 2 : 1 Alžyras Lee Keun-Ho,C.Y.Park ///// S.Feghouli
JAV 1 : 2 Portugalija Dempsey//// C.Ronaldo, H.Postiga
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. birželio 22 d. 16:58:42
Belgija 0 : 2 Rusija
Pietų Korėja 2 : 0 Alžyras
JAV 2 : 0 Portugalija
2014 m. birželio 22 d. 16:06:28
Belgija 2-1 Rusija (Fellaini, Hazard / Kerzhakov)
Pietų Korėja 1-0 Alžyras (Lee Keun-Ho)
JAV 1-2 Portugalija (Dempsey / Ronaldo, Postiga)
2014 m. birželio 22 d. 14:45:49
BELGIJA 1-1 RUSIJA [M.Fellaini / A.Kokorin]
PIETŲ KORĖJA 1-1 ALŽYRAS [C.Y.Park / S.Feghouli]
JAV 1-3 PORTUGALIJA [C.Dempsey / C.Ronaldo, Nani, H.Postiga]
2014 m. birželio 22 d. 14:11:48
Na, man tas neįskaitytas įvartis taip pat užkliūvo, bet visiškai suprantu ir teisėją. Aš dar šiandien įsijungiau geriausius rungtynių epizodus įsitikinti, kas ten buvo - labai apgaulingas momentas, nes Džeko visada buvo už gynėjų, IŠSKYRUS tą momentą, kai jam buvo perduotas kamuolys ir tai pastebėti žiauriai sunku. Aišku, šiek tiek stebina šiųmetinis rėkimas dėl teisėjų darbo, na bet gi visi klysta.
2014 m. birželio 22 d. 10:54:32
2014 m. birželio 22 d. 10:33:22
su nigireciais ir bosniais eilini karta prasoviau pakeites savo pirmini spejima... istikruju atrodo kartais neverta atsizvelgti i pirma matsa, na bet kartais kaip pvz su ispanija visai verta :) bet ir dabar abejoju ar nors vienas zmogus pastatis ant australijos, o ji ims ir pabaigs ispanu triuskinima, nors atrodo labiau tiketina kad jie visgi paims 3 taskus, o anglai vs grupes lidere COSTA RIKA? tikriausiai visai pamises arba genialus prognozuotojas galejo suprognozuot panasius rezultatus.
BEL2:1RUS (Romelu Lukaku, E.Hazard : Kerzhakov) visai nebuciau pries jeigu rusai sita mano pisimistini prognaza paneigtu.
POR2:0USA (Cristiano Ronaldo, H.Postiga)
SKO1:0ALG (LEE K.H.)
2014 m. birželio 22 d. 03:00:29
Po 29:
1. einaras13 - 52 (0)
2. Sahja - 50 (0)
3. romutis - 50 (0)
4. velniux - 49 (0)
5. MrEko - 47 (0)
6. ep - 46 (0)
7. Crazyz - 45 (0)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 14 (0)
10. Konditerijus - 6 (0)
11. Isa - 0 (0)
2014 m. birželio 22 d. 01:08:23
as pazistu viena toki zmogu :D ir jis net atspejo kad 2:2 oj kaip as norejau kad dar vokieciai imustu, ...arba Gana :D
beja Vokietija - Gana ziurejau nuo atro kelenuko, ir po Vokieciu pirmo ivarcio (51min. vokeciu rekordas zaidziant pries Gana) jau norejau isjungt telika, laimei neisjungiau! cia tai buvo trileris :) superines rungtines.
2014 m. birželio 22 d. 00:12:03
Pagal pavardes geriausia. Ir šiandien puikiai žaidė. Kas jiems su JAV ten buvo, sunku paaiškint. Tikėjaus, kad gali gerai sužaisti, bet kai vakar taip žiauriai prapyliau su šveicarų - prancūzų ir italų - Kosta Rikos spėjimais, tai šiandien kažkaip atsargiau bandžiau
. Anyway, kažin ar daug šansų Ganai išeit vis vien. Reik laimėt prieš portugalus būtinai ir tai dar ne viskas nuo to priklauso.
2014 m. birželio 22 d. 00:01:55
Deja, aš galėjau pagalvoti. Aš iš šių rungtynių laukiau visko, bet, žinoma, labiausiai tikėjaus vokiečių triuškinimo. Na, o įvyko kitaip. Juk Gana, mano nuomone, geriausia Afrikos komanda, tikrai prilygstanti įvairiems kitų žemynų grandams.