Aš jei Ayew būčiau rašęs, tai tikrai turėčiau omeny Andre . Plius, Jordanas kur kas retesnis svečias startinėj sudėty, o Andre reguliarus ir vienas kertinių komandos žaidėjų. Tai čia visaip gali būt.
uzmuse ne puolejas 13rungtiniu / 5 ivarciai, o saugas (48/4),
tikriausiai kaip tik puolejas buvo turetas omeny, kodel sitas spejimas turi buti uzskaitytas? nebent 0,5 tasko. :)
Aš jei Ayew būčiau rašęs, tai tikrai turėčiau omeny Andre . Plius, Jordanas kur kas retesnis svečias startinėj sudėty, o Andre reguliarus ir vienas kertinių komandos žaidėjų. Tai čia visaip gali būt.
8. Crazyz - 17
9. Konditerijus - 6
10. saliakelio - 5
11. Isa - 0
įskaityti poliubomu ,kodėl gi ne.romutis 26 tš.
tai ka Benzema i savo saskaita gali uzrasyti tada rezultatyvu perdavima? :D
kaip ten bebutu Mulieris dabar pateike rimta paraiska tapti geriausiu sio chempo bombardiru, 3 ivarciai i portugalu vartus! o juk grupeje dar liko visokie iraneciai ir afrikeciai, ir 1/8 arba rusai arba belgai...
Pas juos grupėj Gana ir JAV. Iranas ir Nigerija F grupėj su Argentina bei Bosnija.
kaip ten bebutu Mulieris dabar pateike rimta paraiska tapti geriausiu sio chempo bombardiru, 3 ivarciai i portugalu vartus! o juk grupeje dar liko visokie iraneciai ir afrikeciai, ir 1/8 arba rusai arba belgai...
Benzema pataikė į virpstą ir kamuolys nuo jo atsimušė bei lėkė ne į vartų, o į aikštės pusę, tačiau savo kelyje sutiko vartininką, kuris to kamuolio nesugraibė ir nuo jo rankų naujasis Brazuca smagiai įsisuko į vartus
tai cia vartininko kalte buvo ar kas? nes juk vartininkui negalima skirti ivarcius i savus vartus :D nesamoniu nesamone.
Didžiąja dalimi . Na kaip, esu pora kartų matęs, kai užrašo įvartį į savus vartus vartininkui, bet retas atvejis, retas . Tik tiek, kad tam epizode tikrai buvo logiškiau rašyt įvartį į savus vartus nei rašyt įvartį į Benzema saskaitą.
Benzema pataikė į virpstą ir kamuolys nuo jo atsimušė bei lėkė ne į vartų, o į aikštės pusę, tačiau savo kelyje sutiko vartininką, kuris to kamuolio nesugraibė ir nuo jo rankų naujasis Brazuca smagiai įsisuko į vartus
skamba nekaip :D
tai cia vartininko kalte buvo ar kas? nes juk vartininkui negalima skirti ivarcius i savus vartus :D nesamoniu nesamone.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. birželio 17 d. 15:29:35
cia ne turgus.
2014 m. birželio 17 d. 15:28:55
Siulau i spejimus itraukt teisejo "pelnytus" ivarcius
2014 m. birželio 17 d. 15:20:26
Ir, jei dar galiu, pakeičiu H grupės išsidėstymo spėjimą:
H grupė: 1.Belgija 2.Pietų Korėja 3.Rusija 4.Alžyras
2014 m. birželio 17 d. 15:18:36
Belgija 2-1 Alžyras (Hazard, Lukaku / Ghilas)
Brazilija 3-1 Meksika (Oscar, Neymar 2x / dos Santos)
Rusija 1-2 Pietų Korėja (Kerzhakov / Park Chu-Young, Lee Keun-Ho)
2014 m. birželio 17 d. 15:14:39
BELGIJA 1-0 ALŽYRAS
BRAZILIJA 2-2 MEKSIKA
RUSIJA 0-1 PIETŲ KORĖJA
2014 m. birželio 17 d. 14:43:34
BELGIJA 2-0 ALŽYRAS [R.Lukaku, E.Hazard]
BRAZILIJA 3-0 MEKSIKA [Neymar 2x, Oscar]
RUSIJA 1-0 PIETŲ KORĖJA [A. Kerzhakov]
//____________________
Nenoriu rasti vietos ar poilsio – krutėti, krutėti, krutėti. Kol mirtis iš tavęs krutėjimą atims. Gilė Ara
2014 m. birželio 17 d. 13:13:55
BELGIJA 2-1 ALŽYRAS [R.Lukaku, E.Hazard / Feghouli]
BRAZILIJA 3-0 MEKSIKA [Neymar, Oscar, Ramires]
RUSIJA 1-1 PIETŲ KORĖJA [A.Kokorin / Lee Keunho]
2014 m. birželio 17 d. 12:49:58
BELGIJA 3-1 ALŽYRAS [R.Lukaku, M.Fellaini, E.Hazard / N.Ghilas]
BRAZILIJA 3-1 MEKSIKA [Neymar, Oscar, Fred / O.Peralta]
RUSIJA 3-1 PIETŲ KORĖJA [M.Kanunnikov, A.Kokorin, A.Dzagoev / Heung-Min Son]
2014 m. birželio 17 d. 10:49:59
BEL2:0ALG (Romelu Lukaku, Divok Origi)
BRA2:0Mex (Neymar, Fred)
RUS2:1KOR (Aleksandr Kerzhakov, Alan Dzagoev: Lee :D )
...
Lee Keun-Ho
2014 m. birželio 17 d. 10:35:19
Aš jei Ayew būčiau rašęs, tai tikrai turėčiau omeny Andre
. Plius, Jordanas kur kas retesnis svečias startinėj sudėty, o Andre reguliarus ir vienas kertinių komandos žaidėjų. Tai čia visaip gali būt.
2014 m. birželio 17 d. 10:30:37
uzmuse ne puolejas 13rungtiniu / 5 ivarciai, o saugas (48/4),
tikriausiai kaip tik puolejas buvo turetas omeny, kodel sitas spejimas turi buti uzskaitytas? nebent 0,5 tasko. :)
2014 m. birželio 17 d. 08:53:12
įskaityti
poliubomu ,kodėl gi ne.romutis 26 tš.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. birželio 17 d. 08:47:30
BELGIJA2-1 ALŽYRAS[R.Lukaku,Origi
BRAZILIJA2-1 MEKSIKA Neymar, Fred / G.dos Santos
RUSIJA1-0 PIETŲ KORĖJA A.Dzagoev
Po 14 runktynių;
1 einaras13/ 17 (3) minus 21
2 Mr.Eko 15 (3) minus 27
3 ep 14 (1) minus 22
4 Sahja 13 (3) minus 22
5 velniux 13 (3) minus 24
6 romutis 11 (1) minus 25
7 R7wa 11 - minus 19
8 Crazyz 7 - minus 28
9 saliakelio 4 (1) minus 23
10 Konditerijus 4 - minus 6
11 Isa 0 - minus 4
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. birželio 17 d. 08:36:36
BELGIJA 2-0 ALŽYRAS [R.Lukaku, M.Fellaini]
BRAZILIJA 2-1 MEKSIKA [Neymar, Oscar / G.dos Santos]
RUSIJA 2-1 PIETŲ KORĖJA [A.Kerzhakov, A.Dzagoev / P.Chu-Young]
2014 m. birželio 17 d. 03:01:34
Po 14:
1. einaras13 - 32
2. velniux - 30
3. MrEko - 27
4. ep - 26
5. Sahja - 26
6. romutis - (25 ar 26 - įskaityti, ar neįskaityti Ayew, nors neaišku, katrą omeny turėjo?)
7. R7wa - 19
8. Crazyz - 17
9. Konditerijus - 6
10. saliakelio - 5
11. Isa - 0
2014 m. birželio 16 d. 23:55:17
Neįtikėtina - vienintelis saliakelio, kuris šaudęs Dievui į langus, dabar gauna 4 taškus:
Po 13:
1. einaras13 - 31
2. velniux - 29
3. ep - 26
4. Sahja - 26
5. romutis - 24
6. MrEko - 22
7. R7wa - 19
8. Crazyz - 16
9. Konditerijus - 6
10. saliakelio - 4
11. Isa - 0
2014 m. birželio 16 d. 22:51:18
Pas juos grupėj Gana ir JAV. Iranas ir Nigerija F grupėj su Argentina bei Bosnija.
2014 m. birželio 16 d. 21:52:52
tai ka Benzema i savo saskaita gali uzrasyti tada rezultatyvu perdavima? :D
2014 m. birželio 16 d. 21:37:30
Didžiąja dalimi
. Na kaip, esu pora kartų matęs, kai užrašo įvartį į savus vartus vartininkui, bet retas atvejis, retas
. Tik tiek, kad tam epizode tikrai buvo logiškiau rašyt įvartį į savus vartus nei rašyt įvartį į Benzema saskaitą.
2014 m. birželio 16 d. 21:31:34
skamba nekaip :D