rungtynes buvo is serijos kai teisejai jau nepadeda
gal, na bet tada ir kiti totalizatoriaus elimentai turi tureti aukstesne kaina, nes kitaip net nesvarbu bus ar gerai bus spetas nugaletojas. na zodziu su tais ivarciais man is pat pradzios nepatiko mintis, na ir suzaidus, nepradejo patikti labiau. labiausiai del to kad tie ivarciu autoriai yra pririsami prie rezultato spejimo, atitinkamai 1:0 bus blogesnis spejimas tasku atzvilgiu uz 3:2 jeigu tarkim pasibaigs 2:1 nes tarp tu imustu gali buti ir tavo zaidejas. aisku cia tema kitiems totalizatoriams, bet butu logiskiau, kad kiekvienas zmogus turertu vienoda skaiciu ivarcio autoriu spejimams.
o siaip tai didelis aciu uz tuos du totalizatorius kuriuos turejom, Sahja ir einaras gerai pasidarbavot ;)
Brazil - Holland 2:1 (Oscar, Fred, Robben)
Germany - Argentina 2:1 (Muller, Klose, Messi)
kas del pusfinaliu,
pirmam turejom kazkoki fantastini horrora, o stai antram deja trilerio nebuvo, banali drama.
tiesiog nera prasmes keist zaidimo formato del vieno matso, visa ta persvara igyta per grupines varzybas ir atkrentamus matsus turi buti ivertinta. maniciau, kaip einaras pasakytu, tai butu maziausiai egoistiska,
tas pats kaip pvz duot uz tiksliai atspeta finalo rezultata +100 tasku.
siaip tai aisku man butu didele pagunda pakovot su Sahja del pirmos vietos, tiesiog rasyti skirtingus speliojimus... juolab kai komandu sansus galima vertinti labai panasiai... juk dabar bet kuri komanda gali tapti sempionu! papildomi taskai labai padetu. bet dvigubinti ar trigubinti tasku nera prasmes :)
pries siulydami naujas taisykles kai jau suzaista 60 ir liko vos 4 matsai, pagalvokit ar jus budami totalizatorio lideriu noretumet nauju taisykliu, kurios padetu jus pasivyti? :D grina nesamone. aisku jusu, kurie noretumet atsilost gali buti dauguma, cia nieko keisto :D bet tai ne tas laikas ir atvejis kai reiketu kurti naujas taisykles.
Už finalo poros atspėjimą gal didesnį taškų skaičių skiriam? Arba galima dar spėti nugalėtoją jau dabar likus keturioms komandoms šiaip intrigos padidinimui, ką epas jau siūlė ankstesnių etapų metu. Aišku, čia tik pasiūlymas.
taip as siuliau, bet taisykles kuriamos iki chempionato, o ne pato kai iskila noras atsilost.
manau jau nedaug kas prisimena bet pries chempionata mano spejimas buvo: finalui ispanai nugali vokiecius, o del 3 vietos brazilai argentinecius. pats nustebes, bet istikruju visi favoritai isskirus ispanus paseke pusfinali,netiketa ispanu nesekme, ir atitinkamai olandai nepateko ant brazilu 1/8 finale...
dabar pagal zaidima, net nezinau brazilai kartais atrodo labai galingai, del argentineciu net nezinau, ar jie viska parode ka sugeba? olandai pasirode kiek kuklokai pries kosta rika, vokieciai leido suabejot ju pajiegumu matse su Alzyru. tarp visu pusfinalininku gal but brazilai verti didziausiu pagiru.
spejimai:
Vokietija 1-0 Brazilija
Olandija 2-1 Argentina
velniux'o totalizatorius:
Vokietija 2-1 Brazilija (Muller, Gotze / Fred)
Olandija 3-2 Argentina (Robben, van Persie, Sneijder / Messi, Higuain) kas nors tiki kad istikruju gali buti toks super trileris ? 5 ivarciai? epas aisku juokauja, bet sito reikalauja totalizatoriaus taisykles.
aisku cia butu va bank spejimas 1. Olandija 2. Vokietija 3. Brazilija 4. Argentina [cia daugiau mano svajone nei realus spejimas] anyway pusfinalio poros tobulos! jeigu taip viskas pasibaigtu, tai mazai abejoniu nugaleciau totalizatoriuje kur dalivauja 100+ zmoniu...
Man atsilošt be šansų vienaip ar kitaip, taip kad
Tiesiog spėt nugalėtoją tebevykstant grupių etapui, aštuntfinalyje ar prieš čempionatą yra labiau šūviai į niekur, o dabar vis vien daug labiau galima buvo susipažint su komandų žaidimu ir galimybėm.
Nenorit, galim nespėt, anyway, kaip nutarsit, aš per kitas tris dienas nelabai galėsiu prisijungt turbūt, tai spėju su nugalėtoju. Ir siūlau už nugalėtojo atspėjimą skirti penkis taškus (galit šitą keisti savo nuožiūra). Taip pat pritariu Einaro siūlymui dėl 6/2 formato finalo atspėjimui.
Brazilija 2-2 Vokietija (Oscar, Fred/ Muller, Gotze)
Argentina 2-1 Olandija (Messi, Higuain/ Robben)
Finalas:Brazilija - Argentina
Čempionai: Argentina
Už finalo poros atspėjimą gal didesnį taškų skaičių skiriam? Arba galima dar spėti nugalėtoją jau dabar likus keturioms komandoms šiaip intrigos padidinimui, ką epas jau siūlė ankstesnių etapų metu. Aišku, čia tik pasiūlymas.
taip as siuliau, bet taisykles kuriamos iki chempionato, o ne pato kai iskila noras atsilost.
manau jau nedaug kas prisimena bet pries chempionata mano spejimas buvo: finalui ispanai nugali vokiecius, o del 3 vietos brazilai argentinecius. pats nustebes, bet istikruju visi favoritai isskirus ispanus paseke pusfinali,netiketa ispanu nesekme, ir atitinkamai olandai nepateko ant brazilu 1/8 finale...
dabar pagal zaidima, net nezinau brazilai kartais atrodo labai galingai, del argentineciu net nezinau, ar jie viska parode ka sugeba? olandai pasirode kiek kuklokai pries kosta rika, vokieciai leido suabejot ju pajiegumu matse su Alzyru. tarp visu pusfinalininku gal but brazilai verti didziausiu pagiru.
spejimai:
Vokietija 1-0 Brazilija
Olandija 2-1 Argentina
Olandija 3-2 Argentina (Robben, van Persie, Sneijder / Messi, Higuain) kas nors tiki kad istikruju gali buti toks super trileris ? 5 ivarciai? epas aisku juokauja, bet sito reikalauja totalizatoriaus taisykles.
aisku cia butu va bank spejimas 1. Olandija 2. Vokietija 3. Brazilija 4. Argentina [cia daugiau mano svajone nei realus spejimas] anyway pusfinalio poros tobulos! jeigu taip viskas pasibaigtu, tai mazai abejoniu nugaleciau totalizatoriuje kur dalivauja 100+ zmoniu...
Argentina 2-2 NyderlandaiR.Van Persie, A.Robben //// G.Higuain, Messi
Dėl 3-ios vietos;
Brazilija 1-2 Nyderlandai
Dėl 1-ios vietos;
Vokietija Argentina
Po 61 ;
1 ep-------- 87-8-81
2 einaras13-79-5-81
3 Sahja------77-7-85
4 romutis--- 70-5-92
5 Crazyz-----63-4-87
6 Mr.Eko-----62-4-94
7 velniux----57-4-98
8 saliakelio 27-3-106
Manau, už finalo porą galima padvigubinti taškų skaičių (+6 už abi komandas teisingas, +2 už vieną atspėtą). O jei spėjam ir čempioną, tai aš spėju jog atėjo laikas tapti jais komandai, kuriai mažai kas priekaištauja dėl jų žaidimo, kurie sutrypė dabartinius čempionus, bet patys jais dar nėra tapę - Olandija. Aš pats jau seniai sergu už šią komandą, bet man kaip niekad grėsminga atrodo pusfinalio kova prieš Argentiną.
Brazilija-Vokietija,
Nyderlandai-Argentina.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. liepos 10 d. 11:06:51
Kaip tai netinkamas? Penki skirtingi žmonės gi įmušė: Kroos 2x, Shurrle 2x, Khedira, Muller, Klose. Kaip tik
2014 m. liepos 10 d. 11:06:42
gal, na bet tada ir kiti totalizatoriaus elimentai turi tureti aukstesne kaina, nes kitaip net nesvarbu bus ar gerai bus spetas nugaletojas. na zodziu su tais ivarciais man is pat pradzios nepatiko mintis, na ir suzaidus, nepradejo patikti labiau. labiausiai del to kad tie ivarciu autoriai yra pririsami prie rezultato spejimo, atitinkamai 1:0 bus blogesnis spejimas tasku atzvilgiu uz 3:2 jeigu tarkim pasibaigs 2:1 nes tarp tu imustu gali buti ir tavo zaidejas. aisku cia tema kitiems totalizatoriams, bet butu logiskiau, kad kiekvienas zmogus turertu vienoda skaiciu ivarcio autoriu spejimams.
o siaip tai didelis aciu uz tuos du totalizatorius kuriuos turejom, Sahja ir einaras gerai pasidarbavot ;)
Brazil - Holland 2:1 (Oscar, Fred, Robben)
Germany - Argentina 2:1 (Muller, Klose, Messi)
kas del pusfinaliu,
pirmam turejom kazkoki fantastini horrora, o stai antram deja trilerio nebuvo, banali drama.
2014 m. liepos 10 d. 09:26:11
Brazilija 1:2 Olandija
2014 m. liepos 10 d. 08:59:56
Dėl 3-ios vietos;
Brazilija 1-2 Nyderlandai Oscar ////Van Persie,Huntelaar
Po 63 ;
1 ep-------- 87-8-86
2 Sahja------87-7-87
3 einaras13-84-5-83
4 romutis--- 74-5-97
5 Mr.Eko-----68-4-95
6 Crazyz-----63-4-89
7 velniux----61-4-103
8 saliakelio 32-3-108
7 taškai-atspėtas rezultatas,6 atspėtas skirtumas,5 atspėtas laimėtojas,0 jei neatspėtas laimėtojas.
Finalas -- 8 taškai-atspėtas rezultatas,7 atspėtas skirtumas,6 atspėtas laimėtojas,0 jei neatspėtas laimėtojas.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. liepos 9 d. 09:00:16
vokieciai parode kad sitam totalizatoriui ribotas 5 ivarciu autoriu spejimas netinkamas
rungtynes buvo is serijos kai teisejai jau nepadeda
2014 m. liepos 8 d. 21:25:58
Brazilija 1-1 Vokietija ( Fred / T. Muller) Po baudinių laimės Brazilija
Argentina 2-1 Olandija (L.Messi, R.Lavezzi / A.Robben)
Finalas: Brazilija - Argentina
2014 m. liepos 8 d. 08:55:49
BRAZILIJA 1-2 VOKIETIJA [Oscar / M.Hummels, M.Ozil]
OLANDIJA 3-2 ARGENTINA [R.Van Persie, A.Robben, W.Sneijder / G.Higuain, E.Lavezzi]
Finale: VOKIETIJA-OLANDIJA
2014 m. liepos 7 d. 22:14:51
tiesiog nera prasmes keist zaidimo formato del vieno matso, visa ta persvara igyta per grupines varzybas ir atkrentamus matsus turi buti ivertinta. maniciau, kaip einaras pasakytu, tai butu maziausiai egoistiska,
tas pats kaip pvz duot uz tiksliai atspeta finalo rezultata +100 tasku.
siaip tai aisku man butu didele pagunda pakovot su Sahja del pirmos vietos, tiesiog rasyti skirtingus speliojimus... juolab kai komandu sansus galima vertinti labai panasiai... juk dabar bet kuri komanda gali tapti sempionu! papildomi taskai labai padetu. bet dvigubinti ar trigubinti tasku nera prasmes :)
pries siulydami naujas taisykles kai jau suzaista 60 ir liko vos 4 matsai, pagalvokit ar jus budami totalizatorio lideriu noretumet nauju taisykliu, kurios padetu jus pasivyti? :D grina nesamone. aisku jusu, kurie noretumet atsilost gali buti dauguma, cia nieko keisto :D bet tai ne tas laikas ir atvejis kai reiketu kurti naujas taisykles.
2014 m. liepos 7 d. 21:56:12
Brazilija 3:2 Vokietija
2014 m. liepos 7 d. 21:27:57
Man atsilošt be šansų vienaip ar kitaip, taip kad
Tiesiog spėt nugalėtoją tebevykstant grupių etapui, aštuntfinalyje ar prieš čempionatą yra labiau šūviai į niekur, o dabar vis vien daug labiau galima buvo susipažint su komandų žaidimu ir galimybėm.
Nenorit, galim nespėt, anyway, kaip nutarsit, aš per kitas tris dienas nelabai galėsiu prisijungt turbūt, tai spėju su nugalėtoju. Ir siūlau už nugalėtojo atspėjimą skirti penkis taškus (galit šitą keisti savo nuožiūra). Taip pat pritariu Einaro siūlymui dėl 6/2 formato finalo atspėjimui.
Brazilija 2-2 Vokietija (Oscar, Fred/ Muller, Gotze)
Argentina 2-1 Olandija (Messi, Higuain/ Robben)
Finalas:Brazilija - Argentina
2014 m. liepos 7 d. 20:54:38
Vokietija 1-2 Brazilija (Klose/ Fred, Oscar)
Olandija 3-1 Argentina (Robben, Snejder, Persie / Messi)
Finalas: Vokietija-Olandija.
2014 m. liepos 7 d. 20:22:29
spejimai:
Vokietija 1-0 Brazilija
Olandija 2-1 Argentina
2014 m. liepos 7 d. 16:00:13
Pusfinaliai;
Vokietija 2-1 Brazilija Thomas Mulleris,Mario Gotze.////Fredas
Argentina 2-2 NyderlandaiR.Van Persie, A.Robben //// G.Higuain, Messi
Dėl 3-ios vietos;
Brazilija 1-2 Nyderlandai
Dėl 1-ios vietos;
Vokietija Argentina
Po 61 ;
1 ep-------- 87-8-81
2 einaras13-79-5-81
3 Sahja------77-7-85
4 romutis--- 70-5-92
5 Crazyz-----63-4-87
6 Mr.Eko-----62-4-94
7 velniux----57-4-98
8 saliakelio 27-3-106
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. liepos 7 d. 15:23:33
Manau, už finalo porą galima padvigubinti taškų skaičių (+6 už abi komandas teisingas, +2 už vieną atspėtą). O jei spėjam ir čempioną, tai aš spėju jog atėjo laikas tapti jais komandai, kuriai mažai kas priekaištauja dėl jų žaidimo, kurie sutrypė dabartinius čempionus, bet patys jais dar nėra tapę - Olandija. Aš pats jau seniai sergu už šią komandą, bet man kaip niekad grėsminga atrodo pusfinalio kova prieš Argentiną.
2014 m. liepos 7 d. 15:01:36
2014 m. liepos 7 d. 01:03:50
Olandija 2-2 Argentina (Robben, Sneijder / Messi, Higuain)
Finalas: Vokietija-Olandija.
2014 m. liepos 7 d. 00:55:48
Po 60 (už Olandija-Kosta Rika nieks negauna, už Argentina-Belgija skliaustuose ir už pusfinalio porą):
1. Sahja - 151 (+3) (+3)
2. ep - 142 (+3) (+3)
3. einaras13 - 136 (+2) (+3)
4. romutis - 136 (+2) (+3)
5. velniux - 129 (+3) (+3)
6. MrEko - 128 (+2) (+3)
7. Crazyz - 107 (0) (+1)
8. R7wa - 42
9. Konditerijus - 27
10. saliakelio - 23
11. Isa - 0
2014 m. liepos 5 d. 09:59:54
Nyderlandai 2 - 1 Kosta Rika R.Van Persie,Huntelaar //// Campbell
Argentina - Belgija 2 - 1 L.Messi, Higuain //// Origi
Pusfinaliai ;
Brazilija-Vokietija,
Nyderlandai-Argentina.
2014 m. liepos 5 d. 01:15:41
2014 m. liepos 5 d. 01:14:08