KOLUMBIA 2-1 GRAIKIA Carlos Bacca ,Gutierrez Teo ////
, Georgios Samaras
URUGVAJUS 2-0 KOSTA RIKA Forlan,Edinson Cavani
ANGLIJA 2-2 ITALIA Rooney,Gerrard ///// Insigne,Ciro Immobile
DKK 1-1 JAPONIJA Yaya Toure////Honda
Po 4 runktynių; po 5 runktynių;
1 einaras13 7 (1) minus 4 / 8 (1) minus 5 antra vieta
2 ep 7 (1) minus 5 / 8 (1) minus 6 trečia vieta
3 velniux 5 (1) minus 7 / 8 (2) minus 7 pirma vieta vieta
4 R7wa 5 - minus 6 / 6 - minus 8
5 Sahja 4 (1) minus 7 / 5 (1) minus 9
6 Konditerijus 4 - minus 6 /
7 Crazyz 3 - minus 6 / 3 - minus 10 astunta vieta
8 romutis 3 - minus 9 / 4 - minus 11 septinta vieta
9 Mr.Eko 3 - minus 10 / 3 - minus 13
10 Isa 0 - minus 4 /
11 saliakelio 0 - minus 7 /
ole ole ole ole :D olandai super! nesitikejau nuo ispanu tokios prastos ginibos, nors gal cia tiesiog superinis olandu puolimas? as nezinau :)tiesa pasigailejau kad neitraukiau Robbena i ivarciu autorius, na bet kad bus dar ir po du... :D galima buvo daug tasku cia surinkt :D
O taip, aš olandus palaikau nuo pat 2010 metų, ypač džiūgavau po ketvirtfinalio su Brazilija, kur ten meistriškai juos supurtė, na, finale nuliūdau, bet jie atsilaikė iki pat 116 minutės. Dabar jie už aukso nugvelbimą surengė supermegameistrišką kerštą. Netikiu, kad ispanai tokie susileidę, jie dar turėtų prabusti čempionato eigoje, tuo labiau, kai rungtynės su Čile viską lems.
as uz olandu nuo P. Kliuiverto laiku (ziugu matyti ir ji salia treneriu), t.y. praktiskai nuo tu laiku kai pradejau ziureti futbola, uz juos tiesiog malonu sirgti, ju zaidimo stilius, dziugina aki, Persie ivartis galva buvo ypac grazus! tokie lieka atmintyje.
uz ispanus irgi daznai sirgdavau (Raulio laikais, ypac labai isimine kai jie pralaimedami jugoslavams 0:3 sugebejo isliginti rezultata 3:3 ten tai irgi buvo superines rungtines) bet dabar vis reciau, nes pasidare labai lau pragmatiski kazkodel, labiau i vokiecius panasus (nors vokieciai atvirksiai pradejo idomiau zaist :D).
ole ole ole ole :D olandai super! nesitikejau nuo ispanu tokios prastos ginibos, nors gal cia tiesiog superinis olandu puolimas? as nezinau :)tiesa pasigailejau kad neitraukiau Robbena i ivarciu autorius, na bet kad bus dar ir po du... :D galima buvo daug tasku cia surinkt :D
O taip, aš olandus palaikau nuo pat 2010 metų, ypač džiūgavau po ketvirtfinalio su Brazilija, kur ten meistriškai juos supurtė, na, finale nuliūdau, bet jie atsilaikė iki pat 116 minutės. Dabar jie už aukso nugvelbimą surengė supermegameistrišką kerštą. Netikiu, kad ispanai tokie susileidę, jie dar turėtų prabusti čempionato eigoje, tuo labiau, kai rungtynės su Čile viską lems.
Po rungtynių pradžios, nefiksuojamas šis spėjimas.
tai kad matai as jau taip taip pro saly spejau neatspejau, ir apie olandu gynybiny futbola taip nusisnekejau - paguoda tik ta, kad jie nebuvo su oranzine apranga, gal del to ir zaide ne taip kaip tikejausi :) bet gan labai geros rungtynes
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. birželio 14 d. 12:17:33
Kolumbija 0-1 Graikija (samaras)
Urugvajus 3-0 Kosta Rika (l.suarez, forlan, suarez)
Anglija 1-1 Italija (wellback / balotelli)
Dkk 2-0 Japonija ( Drogba abu)
2014 m. birželio 14 d. 11:14:20
KOLUMBIJA 2-1 GRAIKIJA [J.Martinez, T. Gutierez / G.Samaras]
URUGVAJUS 3-1 KOSTA RIKA [L.Suarez, E.Cavani,, D.Forlan / B.Ruiz]
ANGLIJA 2-2 ITALIJA [W.Rooney, D.Sturridge / M.Balotelli, A.Cassano]
DRAMBLIO KAULO KRANTAS 2-1 JAPONIJA [D.Drogba, S.Kalou / S.Okazaki]
2014 m. birželio 14 d. 10:01:15
KOLUMBIA 2-1 GRAIKIA Carlos Bacca ,Gutierrez Teo ////
, Georgios Samaras
URUGVAJUS 2-0 KOSTA RIKA Forlan,Edinson Cavani
ANGLIJA 2-2 ITALIA Rooney,Gerrard ///// Insigne,Ciro Immobile
DKK 1-1 JAPONIJA Yaya Toure////Honda
Po 4 runktynių; po 5 runktynių;
1 einaras13 7 (1) minus 4 / 8 (1) minus 5 antra vieta
2 ep 7 (1) minus 5 / 8 (1) minus 6 trečia vieta
3 velniux 5 (1) minus 7 / 8 (2) minus 7 pirma vieta vieta
4 R7wa 5 - minus 6 / 6 - minus 8
5 Sahja 4 (1) minus 7 / 5 (1) minus 9
6 Konditerijus 4 - minus 6 /
7 Crazyz 3 - minus 6 / 3 - minus 10 astunta vieta
8 romutis 3 - minus 9 / 4 - minus 11 septinta vieta
9 Mr.Eko 3 - minus 10 / 3 - minus 13
10 Isa 0 - minus 4 /
11 saliakelio 0 - minus 7 /
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. birželio 14 d. 08:32:12
KOLUMBIJA 1-1 GRAIKIJA [J.Martinez / G.Samaras]
URUGVAJUS 3-0 KOSTA RIKA [L.Suarez 2x, D.Forlan]
ANGLIJA 1-2 ITALIJA [W.Rooney / M.Balotelli, A.Pirlo]
DRAMBLIO KAULO KRANTAS 2-0 JAPONIJA [D.Drogba, S.Kalou]
2014 m. birželio 14 d. 03:01:34
Aha, būna
. Nieko, svarbu rezultatą atspėjau 
2014 m. birželio 14 d. 02:59:10
Sutampa nuomonės - reiškia abu gerai skaičiuojam. O pats Beausejour'ą į Vidal'į iškeitęs prašovei.
2014 m. birželio 14 d. 02:58:08
Po 4 mačų:
1. ep - 12
2. einaras13 - 12
3. velniux - 12
4. R7wa - 9
5. MrEko - 8
6. romutis - 8
7. Crazyz - 7
8. Sahja - 6
9. Konditerijus - 6
10. Isa - 0
11. saliakelio - 0
2014 m. birželio 14 d. 02:56:14
Po ketverių rungtynių:
1. ep - 12
2. velniux - 12
3. einaras13 - 12
4. R7wa - 9
5. romutis - 8
6. MrEko - 8
7. Crazyz - 7
8. Sahja - 6
9. Konditerijus - 6
10. Isa - 0
11. saliakelio - 0
2014 m. birželio 14 d. 01:15:23
ir vel taip pro sali spejau jau taip pro saly
2014 m. birželio 14 d. 00:32:49
na dar bus sndien Cile - Australija, speju 0-2 laimes Australija - jau gal dabar ne taip baisiai prasausiu
2014 m. birželio 14 d. 00:22:33
as uz olandu nuo P. Kliuiverto laiku (ziugu matyti ir ji salia treneriu), t.y. praktiskai nuo tu laiku kai pradejau ziureti futbola, uz juos tiesiog malonu sirgti, ju zaidimo stilius, dziugina aki, Persie ivartis galva buvo ypac grazus! tokie lieka atmintyje.
uz ispanus irgi daznai sirgdavau (Raulio laikais, ypac labai isimine kai jie pralaimedami jugoslavams 0:3 sugebejo isliginti rezultata 3:3 ten tai irgi buvo superines rungtines) bet dabar vis reciau, nes pasidare labai lau pragmatiski kazkodel, labiau i vokiecius panasus (nors vokieciai atvirksiai pradejo idomiau zaist :D).
2014 m. birželio 14 d. 00:09:45
2014 m. birželio 14 d. 00:06:41
2014 m. birželio 13 d. 23:56:36
Po trejų varžybų:
1. ep - 9
2. R7wa - 7
3. einaras13 - 7
4. velniux - 6
5. romutis - 6
6. MrEko - 6
7. Crazyz - 5
8. Sahja - 5
9. Konditerijus - 3
10. Isa - 0
2014 m. birželio 13 d. 23:55:35
tai kad matai as jau taip taip pro saly spejau neatspejau, ir apie olandu gynybiny futbola taip nusisnekejau - paguoda tik ta, kad jie nebuvo su oranzine apranga, gal del to ir zaide ne taip kaip tikejausi :) bet gan labai geros rungtynes
2014 m. birželio 13 d. 23:49:30
Po rungtynių pradžios, nefiksuojamas šis spėjimas.
2014 m. birželio 13 d. 23:35:56
būčiau davus, kas Ispanija- Olandija bus 2:2, bet kad šitaip....
gal, sakau, palauksiu, kol pirmas turas prasisuks, kaip kam seksis.
2014 m. birželio 13 d. 22:15:20
Olandija - Ispanija 0-3 - oranziniai sunkiai musa ivarcius, pas juos labiau toks gynybinis futbolas.
2014 m. birželio 13 d. 22:02:49
day 2 (4matches)
1-3. ep - 9
einaras13 - 9
velniux - 9
4. Konditerijus - 8
5. Sahja - 7
6-8 romutis - 6
R7wa - 6
Crazyz - 6
9. MrEko - 4
2014 m. birželio 13 d. 20:59:07