vos neatspejau trecia rezultata is 4 :) labai mazai pritruko.
ir dar karta sakau MrEko nesaziningai spelioja, tai ne futbolo spejimas net ne ledo ritulio :D
akivaizdu, kad tokia 'taktika' kaip jis pavadino atnes teigiamus rezultatus, bet tai griauna pacio totalizatoriaus esme.
del to kaip jau sakiau nuo pat pradzios man Sajha arba mano (kur uz atspeta nugaletoja skiriami 2 ir uz atspeta rezultata 5 taskai) atrodo turi daugiau prasmes.
turnire jau imusta 145 ivarciai, na ir aisku tarkim 90% ju imuse atakojancio plano zaidejai... isvada?
siulyciau nepriimti tokiu spejimu, siaip tai nesitikejau nuo MrEko panasiu triuku ;D
PS nemaniau kad prireks, bet dabar siuliciau tokia taisykliu papilda: 1 rungtinems galima nurodyti ne daugiau kaip 5 ivarciu autorius (sumoj, pvz 4 is vienos komandos + 1 is kitos arba 3 is vienos 2 is kitos) aisku speliot kosminius rezultatus nereiketu drausti.
5 cia ir taip per daug, bet bent jau nepriestarauja ankstesnems spejimams.
Kad tu ir žinotum, kaip man taip pat nepatinka MrEko siūlymas, BET - tai neprieštarauja taisyklėms. Jis tikisi taškus neštis ne už atspėtą rezultatą, o už įvarčių autorius. O bet tačiau, yra ir viena silpna tokio spėjimo sritis - nerezultatyviose rungtynėse (0:0 arba 1:0) tokie spėjimai atneša mažiau naudos negu logiškieji spėjimai. Tad belieka viltis, kad bus daugiau tokių rungtynių ir MrEko mūsų neprisivis. O kad tai gadina totalizatoriaus esmę, visiškai sutinku ir dar kartą atskleidžia velniux sugalvotos įvarčių autorių spėliojimo sistemos ydas.
ir dar karta sakau MrEko nesaziningai spelioja, tai ne futbolo spejimas net ne ledo ritulio :D
akivaizdu, kad tokia 'taktika' kaip jis pavadino atnes teigiamus rezultatus, bet tai griauna pacio totalizatoriaus esme.
del to kaip jau sakiau nuo pat pradzios man Sajha arba mano (kur uz atspeta nugaletoja skiriami 2 ir uz atspeta rezultata 5 taskai) atrodo turi daugiau prasmes.
turnire jau imusta 145 ivarciai, na ir aisku tarkim 90% ju imuse atakojancio plano zaidejai... isvada?
siulyciau nepriimti tokiu spejimu, siaip tai nesitikejau nuo MrEko panasiu triuku ;D
PS nemaniau kad prireks, bet dabar siuliciau tokia taisykliu papilda: 1 rungtinems galima nurodyti ne daugiau kaip 5 ivarciu autorius (sumoj, pvz 4 is vienos komandos + 1 is kitos arba 3 is vienos 2 is kitos) aisku speliot kosminius rezultatus nereiketu drausti.
Vokietija 3-0 Alžyras T.Muller, M.Goetze,S.Khedira
Po 54 ;
1 einaras13-61-5-72
2 ep-------- 60-6-73
3 Sahja------57-7-75
4 romutis--- 51-4-83
5 Crazyz-----50-4-75
6 Mr.Eko----45-4-83
7 velniux----45-4-86
8 saliakelio 27-3-91
Po pravalo per pirmą mačą bent Kosta Rika nuotaiką kiek pakėlė. Nors ir čia jau atrodė, kad graikai vėl išneš sveiką kailį.
Bet bliamba, rimtai, kažkaip kaip prakeiktai visas mano palaikomas komandas meta iš čempionato. Ir kas labiausiai užknisa, ne taip, kad tiesiog praloštų stipresniems. Ne. Arba žiauriai, baisiai, tiesiog fatališkai nepasiseka gale, arba žmogelis su kortelėm kišenėj viską sužlugdo.
O ep'as drąsiai čia, iškart Brazilija - Vokietija/Prancūzija. Kolumbija šitam čempionate kol kas už brazilus netgi gerokai geriau atrodo, jei brazilai nepakeis žaidimo kardinaliai tai gresia pasikrovimas ir nepatekimas į pusfinalį labai realiai.
Labai įdomios ir Kosta Rikos-Graikijos rungtynės. Kadangi aš už graikus, kad ir kokie jie medkirčiai bebūtų, nes Kosta Rikos iš principo nekenčiu dėl to, kad jie per daug neįkandami mano mėgstamiems italams ir urugvajiečiams pasirodė, tai labai tikiuos, kad per pratęsimą arba baudinius jie išplėš pergalę. Na, o dabar jau galima fiksuoti naujus totalizatoriaus pokyčius:
mano manimu tai nebutu sensacija (maksimum staigmena arba netiketumas), pirmam ture Ochoa praleido vos 1 ivarti (ir tai tik po to kai komanda atsipalaidavo, laimint 3-0 87min.) net brazilai jo nepramuse.
ir siandien buvo aukstumoj, pries Snaiderio smugi bet kuris zmogus buvo bejegis, o Huntelaras pramuse tobulai, dideli bravo jam!
taip kainavo daug nervu, bet siandien antram kelenyj jie suzaide cempioniskai, tokios pergales (su come backu) daug vertos, tiesa pasakius pas mane buvo mintis kad jeigu neimus iki 80min. meksikieciai gales islaikyti rezultata. Na bet po Snajderio smugio, 88min., antrode kad turi gerus sansus ir laimet be papildomo laiko.
tiesa pirma karta maciau tas pertraukeles matso eigoje, idomus zaidimo elementas, pirmam taime atrode buvo meksikeciu naudai, nes kazkiek numuse olandu atakas., o stai antram taime turbut abiems komandoms jos reikejo,
meksikeciai buvo verti pergales, na bet ir olandai ja uztarnavo, ir visai pelnitai tesia kova, turnirui tai tik i nauda ;)
olandai saunuoliau, laukiam nauju graziu kovu.
PS siaip tai manau kad olandams labai pasiseke i sita turnirines lenteles puse patekti, nes is stipriu komandu cia liko vos viena Argentina (cia bus tikriausiai irgi kieta ginyba), visai gerai kad iki finalo olandai nesusitiks nei su Vokietija, nei su Brazilija. (o ir Prancuzai pajegus)
jeigu nebus kokiu staigmenu tai pamatisim labai gerus pusfinalio poras Brazilija - Vokietija/Prancuzija ir Olandija - Argentina.
OLANDIJA 3-1 MEKSIKA [R.Van Persie, A.Robben, M.Depay / G. Dos Santos]
KOSTA RIKA 0-1 GRAIKIJA [ G.Samaras]
pas mane irgi buvo panasi mintis, tik kad as bandiciau visus ivarcius paversti taskais (van persi, robbenas ir ect pas mane mustu het trikus, kad jau patikimiau butu ir galutinis rezultatas butu mazdaug 33:31 gauni taskus uz visus ivarcius, gauni taskus uz atspeta nugaletoja, gal but dar atspeta ivarciu skirtuma, tenka paaukot tikslu spejima juolab jis ne taip daznai ir pasitaiko, ir kazkaip ivertinamas labai jau menkai, problem?
bet man taip neidomu, bet teisingai pastebeta spraga, su tais ivarciais :D
Costa Rica 2-1 GRE (Joel Campbell,Ruizas////Vasilis Torosidis
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. birželio 30 d. 12:07:26
Kad tu ir žinotum, kaip man taip pat nepatinka MrEko siūlymas, BET - tai neprieštarauja taisyklėms. Jis tikisi taškus neštis ne už atspėtą rezultatą, o už įvarčių autorius. O bet tačiau, yra ir viena silpna tokio spėjimo sritis - nerezultatyviose rungtynėse (0:0 arba 1:0) tokie spėjimai atneša mažiau naudos negu logiškieji spėjimai. Tad belieka viltis, kad bus daugiau tokių rungtynių ir MrEko mūsų neprisivis. O kad tai gadina totalizatoriaus esmę, visiškai sutinku ir dar kartą atskleidžia velniux sugalvotos įvarčių autorių spėliojimo sistemos ydas.
2014 m. birželio 30 d. 11:39:44
2014 m. birželio 30 d. 09:46:36
Prancūzija 2-0 Nigerija Benzema,Y.Cabaye
Vokietija 3-0 Alžyras T.Muller, M.Goetze,S.Khedira
Po 54 ;
1 einaras13-61-5-72
2 ep-------- 60-6-73
3 Sahja------57-7-75
4 romutis--- 51-4-83
5 Crazyz-----50-4-75
6 Mr.Eko----45-4-83
7 velniux----45-4-86
8 saliakelio 27-3-91
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. birželio 30 d. 08:58:32
Na ka vakarykstis spejimas pasiteisino vietoj 2 uzdirbau 5 tsk.
bandom dar karta ir tikimes rezultatyviu rungtyniu, bei tinkamu skirtumu.
PRANCŪZIJA 7-5 NIGERIJA [Y.Cabaye, M.Valbuena, O.Giroud, K.Benzema 2x, L.Remy, R.Cabella / A.Musa, P.Odemwingie, E.Emenike, O.Uchebo, J.Obi Mikel]
VOKIETIJA 9-6 ALŽYRAS [M.Hummels, S.Khedira, B.Schweinsteiger, M.Ozil, M.Klose, T.Muller, M.Goetze, P.Lahm, L.Podolski / M.Bouguerra, H.Yebda, S.Feghouli, I.Slimani, N.Ghilas, M.Lacen]
Sahja totalizatoriui (Sahja nuspres kuriuos spejimus iskaitys
):
PRANCŪZIJA 3-1 NIGERIJA [K.Benzema 2x, L.Remy / P.Odemwingie]
VOKIETIJA 3-0 ALŽYRAS [M.Hummels, T.Muller, M.Goetze ]
2014 m. birželio 30 d. 02:37:12
Po pravalo per pirmą mačą bent Kosta Rika nuotaiką kiek pakėlė. Nors ir čia jau atrodė, kad graikai vėl išneš sveiką kailį.
Bet bliamba, rimtai, kažkaip kaip prakeiktai visas mano palaikomas komandas meta iš čempionato. Ir kas labiausiai užknisa, ne taip, kad tiesiog praloštų stipresniems. Ne. Arba žiauriai, baisiai, tiesiog fatališkai nepasiseka gale, arba žmogelis su kortelėm kišenėj viską sužlugdo.
O ep'as drąsiai čia, iškart Brazilija - Vokietija/Prancūzija. Kolumbija šitam čempionate kol kas už brazilus netgi gerokai geriau atrodo, jei brazilai nepakeis žaidimo kardinaliai tai gresia pasikrovimas ir nepatekimas į pusfinalį labai realiai.
2014 m. birželio 30 d. 01:59:32
Ak, kaip gaila. Kosta Rika laimėjo, nors galbūt jie ir vertesni pergalės. Taigi, įskaičiuoju ketvirtfinalio porų spėjimus:
1. Sahja - 131 (+3)
2. ep - 120 (+3)
3. einaras13 - 119 (+3)
4. romutis - 118 (+3)
5. velniux - 113 (+3)
6. MrEko - 109 (+1)
7. Crazyz - 91 (+3)
8. R7wa - 42
9. Konditerijus - 27
10. saliakelio - 23
11. Isa - 0
2014 m. birželio 30 d. 01:01:37
Labai įdomios ir Kosta Rikos-Graikijos rungtynės. Kadangi aš už graikus, kad ir kokie jie medkirčiai bebūtų, nes Kosta Rikos iš principo nekenčiu dėl to, kad jie per daug neįkandami mano mėgstamiems italams ir urugvajiečiams pasirodė, tai labai tikiuos, kad per pratęsimą arba baudinius jie išplėš pergalę. Na, o dabar jau galima fiksuoti naujus totalizatoriaus pokyčius:
Po 52:
1. Sahja - 128 (+1)
2. ep - 117 (0)
3. einaras13 - 116 (+1)
4. romutis - 115 (0)
5. velniux - 110 (+1)
6. MrEko - 108 (+1)
7. Crazyz - 88 (+1)
8. R7wa - 42
9. Konditerijus - 27
10. saliakelio - 23 (0)
11. Isa - 0
2014 m. birželio 29 d. 23:02:21
mano manimu tai nebutu sensacija (maksimum staigmena arba netiketumas), pirmam ture Ochoa praleido vos 1 ivarti (ir tai tik po to kai komanda atsipalaidavo, laimint 3-0 87min.) net brazilai jo nepramuse.
ir siandien buvo aukstumoj, pries Snaiderio smugi bet kuris zmogus buvo bejegis, o Huntelaras pramuse tobulai, dideli bravo jam!
taip kainavo daug nervu, bet siandien antram kelenyj jie suzaide cempioniskai, tokios pergales (su come backu) daug vertos, tiesa pasakius pas mane buvo mintis kad jeigu neimus iki 80min. meksikieciai gales islaikyti rezultata. Na bet po Snajderio smugio, 88min., antrode kad turi gerus sansus ir laimet be papildomo laiko.
tiesa pirma karta maciau tas pertraukeles matso eigoje, idomus zaidimo elementas, pirmam taime atrode buvo meksikeciu naudai, nes kazkiek numuse olandu atakas., o stai antram taime turbut abiems komandoms jos reikejo,
meksikeciai buvo verti pergales, na bet ir olandai ja uztarnavo, ir visai pelnitai tesia kova, turnirui tai tik i nauda ;)
olandai saunuoliau, laukiam nauju graziu kovu.
PS siaip tai manau kad olandams labai pasiseke i sita turnirines lenteles puse patekti, nes is stipriu komandu cia liko vos viena Argentina (cia bus tikriausiai irgi kieta ginyba), visai gerai kad iki finalo olandai nesusitiks nei su Vokietija, nei su Brazilija. (o ir Prancuzai pajegus)
jeigu nebus kokiu staigmenu tai pamatisim labai gerus pusfinalio poras Brazilija - Vokietija/Prancuzija ir Olandija - Argentina.
2014 m. birželio 29 d. 21:20:49
neblizgėjo olandai šiandien, bet ačiū Dievui, jiems vis tiek pavyko :) meksikonai neatlaikė spaudimo, bet pagarba jiems už bandymą padaryti sensaciją.
2014 m. birželio 29 d. 21:07:29
Po 51:
1. Sahja - 127 (+2)
2. ep - 117 (+4)
3. einaras13 - 115 (+3)
4. romutis - 115 (+4)
5. velniux - 109 (0)
6. MrEko - 107 (+4)
7. Crazyz - 87 (+3)
8. R7wa - 42
9. Konditerijus - 27
10. saliakelio - 23 (+1)
11. Isa - 0
2014 m. birželio 29 d. 18:13:24
pas mane irgi buvo panasi mintis, tik kad as bandiciau visus ivarcius paversti taskais (van persi, robbenas ir ect pas mane mustu het trikus, kad jau patikimiau butu ir galutinis rezultatas butu mazdaug 33:31 gauni taskus uz visus ivarcius, gauni taskus uz atspeta nugaletoja, gal but dar atspeta ivarciu skirtuma, tenka paaukot tikslu spejima juolab jis ne taip daznai ir pasitaiko, ir kazkaip ivertinamas labai jau menkai, problem?
bet man taip neidomu, bet teisingai pastebeta spraga, su tais ivarciais :D
2014 m. birželio 29 d. 17:37:04
Olandija 2:2 Meksika (van Persie, Robben/ Peralta, Herrera)
Kosta Rika 1:0 Graikija (Ruiz)
2014 m. birželio 29 d. 17:31:40
Olandija 3-2 Meksika (Van Persie, Robben, Snejder / Peralta, A. Guardado)
Kosta Rika 3-1 Graikija (J.Campbell, B.Ruiz, C. Borges/ Mitroglou)
2014 m. birželio 29 d. 17:28:59
Olandija 3:1 Meksika
KostaRika 2:0 Graikija
cia speju po 90 min
2014 m. birželio 29 d. 17:04:14
Įmuš de Jongas ir Guardado, o antrose be įvarčių ir neišdegs
. Bet jo, reikia vieną spėjimą pateikt, ne du skirtingus.
2014 m. birželio 29 d. 16:57:10
O taip neišeis. Visiems totalizatoriams turi būti vienas spėjimas.
2014 m. birželio 29 d. 16:53:39
OLANDIJA 6-4 MEKSIKA [R.Van Persie, W.Sneijder, A.Robben, D.Kuyt, K.J.Huntelaar, M.Depay / O.Peralta, G. Dos Santos, C.Salcido, J.Hernandez]
KOSTA RIKA 5-6 GRAIKIJA [C.Bolanos, J.Campbell, B.Ruiz, M.Urena, C.Borges / G.Samaras, K.Mitroglou, G.Karagounis, D.Salpingidis, T.Gekas, K.Katsouranis]
keiciam taktika, pazesim kas is to iseis :D
Sahja totalizatoriui:
OLANDIJA 3-1 MEKSIKA [R.Van Persie, A.Robben, M.Depay / G. Dos Santos]
KOSTA RIKA 0-1 GRAIKIJA [ G.Samaras]
2014 m. birželio 29 d. 14:41:31
Olandija 3-2 Meksika (Van Persie, Robben, Depay / dos Santos, J.Hernandez)
Kosta Rika 2-1 Graikija (J.Campbell, B.Ruiz / G.Samaras)
2014 m. birželio 29 d. 14:20:47
OLANDIJA 2-1MEKSIKA (Robin Van Persie, A.Roben / O.Peralta)
Costa Rica 1-0 GRAIKIJA (Joel Campbell)
2014 m. birželio 29 d. 13:20:16
HOL 1-0 MEX (Persie)
Costa Rica 2-1 GRE (Joel Campbell,Ruizas////Vasilis Torosidis
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.