Tai kad nenuobodžios . Iranui baudinį nušvilpė teisėjas, apskritai turbūt netgi reikėtų pasakyt, kad Irano sukurtos progos buvo net pavojingesnės už argentiniečių. Šiaip gaila, tikėjaus, kad bent lygų rezultatą ištemps.
Aš mielai būčiau davęs tą baudinį Iranui. Šiuo atveju tiesiog troškau bent lygiųjų, o dar labiau - Irano pergalės. Argentina šiais metais man visai nebepatinka.
Man Argentina niekad nepatiko . Jo, aš irgi, svarbiausia, kad jis tikrai labai aiškus buvo. Bet žiūriu, teisėjai, po to kai čempionato pradžioj pridalinta baudinių už nieką, dabar išvis bijo skirt netgi tada, kai jie praktiškai akivaizdūs
Tai kad nenuobodžios . Iranui baudinį nušvilpė teisėjas, apskritai turbūt netgi reikėtų pasakyt, kad Irano sukurtos progos buvo net pavojingesnės už argentiniečių. Šiaip gaila, tikėjaus, kad bent lygų rezultatą ištemps.
Aš mielai būčiau davęs tą baudinį Iranui. Šiuo atveju tiesiog troškau bent lygiųjų, o dar labiau - Irano pergalės. Argentina šiais metais man visai nebepatinka.
Vokietija 3:1 Gana (Gotze, Muller, Lahm/ Gyan)
Nigerija 1:2 Bosnija (Musa/ Dzeko, Ibisevic)
Na, manau, nereikia čia širdį lieti dėl visko, kas susiję su Italija. Toks fanatizmas kartais ne į naudą. Nu ir man buvo liūdna, kad italai pralošė (mano viena mėgstamiausių komandų), bet tai tik smulkmenos. O italai, pripažinsiu, atrodė katastrofiškai vakar.
Vietos po šiandienos totalizatoriuje susimaišė. Sahja ir romutis spėliojo daug sėkmingiau negu velniux (jam šiandien, ar tiksliau sakyti, vakar, juoda diena su spėjimais).
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. birželio 21 d. 23:57:21
na, ir kas galėjo pagalvoti, kad bus lygiosios?:D
geros geros rungtynės, įtemptos :)) ir sveikinimai Klosei, blemba, kaip specialiai maniau, kad neišleis šiandien jo į aikštelę.
2014 m. birželio 21 d. 23:53:36
Po 28:
1. einaras13 - 52 (+1)
2. Sahja - 50 (+1)
3. romutis - 50 (+2)
4. velniux - 49 (+2)
5. MrEko - 47 (0)
6. ep - 46 (+1)
7. Crazyz - 45 (0)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 14 (0)
10. Konditerijus - 6 (0)
11. Isa - 0 (0)
2014 m. birželio 21 d. 21:37:24
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. birželio 21 d. 21:37:00
Po 34 ;
1 einaras13 32 3 minus 52
2 Sahja -----29 5 minus 56
3 Crazyz-----29 3 minus 59
4 ep---------26 2 minus 57
5 Mr.Eko-----25 3 minus 59
6 romutis---25 3 minus 61
7 velniux----22 4 minus 63
8 saliakelio-12 2 minus 55
9 R7wa------12 0 minus 24
10 Konditerijus 4 0 minus 6
11-
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. birželio 21 d. 21:07:28
Man Argentina niekad nepatiko
. Jo, aš irgi, svarbiausia, kad jis tikrai labai aiškus buvo. Bet žiūriu, teisėjai, po to kai čempionato pradžioj pridalinta baudinių už nieką, dabar išvis bijo skirt netgi tada, kai jie praktiškai akivaizdūs 
2014 m. birželio 21 d. 21:03:42
2014 m. birželio 21 d. 21:02:35
Po 27:
1. einaras13 - 51 (+2)
2. Sahja - 49 (+2)
3. romutis - 48 (+2)
4. velniux - 47 (+2)
5. MrEko - 47 (+2)
6. ep - 45 (+2)
7. Crazyz - 45 (+2)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 14 (+1)
10. Konditerijus - 6 (0)
11. Isa - 0 (0)
2014 m. birželio 21 d. 21:01:05
Tai kad nenuobodžios
. Iranui baudinį nušvilpė teisėjas, apskritai turbūt netgi reikėtų pasakyt, kad Irano sukurtos progos buvo net pavojingesnės už argentiniečių. Šiaip gaila, tikėjaus, kad bent lygų rezultatą ištemps.
2014 m. birželio 21 d. 20:59:30
gerai, kad nežiūrėjau tų nuobodžių rungtynių tarp Argentinos ir Irano, na, galiausiai Messi užbaigė viską.
bet tai wtf Iranas???
Vokietija 4:0 Gana (T. Muller x2, L.Podolski, Swanctaiger)
Nigerija 0:1 Bosnija (E. Dzeko)
2014 m. birželio 21 d. 16:39:57
Na, manau, nereikia čia širdį lieti dėl visko, kas susiję su Italija. Toks fanatizmas kartais ne į naudą. Nu ir man buvo liūdna, kad italai pralošė (mano viena mėgstamiausių komandų), bet tai tik smulkmenos. O italai, pripažinsiu, atrodė katastrofiškai vakar.
2014 m. birželio 21 d. 16:31:45
Argentina 4:1 Iranas (S.Aguero, L.Messi, E.Lavezi, G.Higuain / K.Ansarifard)
Vokietija 4:0 Gana (M.Klose,T. Muller, L.Podolski,M.Gotze)
Nigerija 1:3 Bosnija (E.Emenike / E. Dzeko, V.Ibisevic,M.Pjanic)
2014 m. birželio 21 d. 15:08:32
Argentina 4-0 Iranas (Messi 2x, Aguero, Higuain)
Vokietija 4-1 Gana (Muller 2x, Podolski, Gotze / J.Ayew)
Nigerija 1-2 Bosnija ir Hercegovina (Musa / Ibisevic, Dzeko)
2014 m. birželio 21 d. 13:29:47
ARGENTINA 4-0 IRANAS [L.Messi 2X, M.Rodriguez, J.Mascherano]
VOKIETIJA 3-1 GANA [T.Muller, M.Ozil, S.Khedira / S.Muntari]
NIGERIJA 1-2 BOSNIJA IR HERCEGOVINA [A.Musa / V.Ibisevic, E.Dzeko]
2014 m. birželio 21 d. 13:10:06
Kad man juoda diena, tai tikrai. Bet ne dėl spėjimų. Taip sunervino, kad net nežiūrėjau antrų ir trečių rungtynių.
Argentina 4:0 Iranas (Aguero, Messi, di Maria, Higuain)
Vokietija 3:1 Gana (Gotze, Muller, Lahm/ Gyan)
Nigerija 1:2 Bosnija (Musa/ Dzeko, Ibisevic)
2014 m. birželio 21 d. 11:16:05
tikejaus kad Hondurasas geriau suzais, o pas Ekvadora neradau kas galetu imust be evalensa... vel prasoviau su savo prognozes pakeitimais :/
na bet dabar po pirmo turo kai bosniai vos 1-2 pralaimejo argentineciams, o Nigerija nesugebejo iveikti Irano 0-0 tenka vel keisti prognozes...
ARG 3:0 IRA (x2Lionel Messi, Sergio Aguero)
Ger3:0GHA (x2Thomas Muller, Miroslav Klose) (nors aisku sitoj vietoj noretusi daugiau pavardziu prirasyti...)
NIG0:2BOS (Edin Dzeko, Vedad Ibisevic)
2014 m. birželio 21 d. 11:07:21
Arg 3 - 0 Iranas (Messi, G. Higuain, di Maria
2014 m. birželio 21 d. 10:43:08
Argentina 6 : 0 Iranas Messi 2,G. Higuain, Aguero,M.Rodriguez,J.Mascherano
Vokietija 3 : 1 Gana Thomas Muller,Miroslav Klose,Podolski //// S.Muntar
Nigerija 1 : 3 Bosnija H A.Musa //// Vedad Ibisevic 2,Dzeko
2014 m. birželio 21 d. 06:55:04
Argentina 2 : 0 Iranas
Vokietija 2 : 0 Gana
Nigerija 0 : 0 Bosnija H
2014 m. birželio 21 d. 03:08:18
Po 26:
1. einaras13 - 49 (+2)
2. Sahja - 47 (+2)
3. romutis - 46 (+4)
4. velniux - 45 (+1)
5. MrEko - 45 (+1)
6. ep - 43 (+1)
7. Crazyz - 43 (+2)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 13 (0)
10. Konditerijus - 6 (0)
11. Isa - 0 (0)
Vietos po šiandienos totalizatoriuje susimaišė. Sahja ir romutis spėliojo daug sėkmingiau negu velniux (jam šiandien, ar tiksliau sakyti, vakar, juoda diena su spėjimais).
2014 m. birželio 20 d. 23:58:21
Po 25:
1. einaras13 - 47 (+2)
2. Sahja - 45 (+2)
3. velniux - 44 (0)
4. MrEko - 44 (+2)
5. ep - 42 (+2)
6. romutis - 42 (+2)
7. Crazyz - 41 (+2)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 13 (0)
10. Konditerijus - 6 (0)