Ką, dabar jau verkt pradėt ? Dabar tenka tik labai tikėtis, kad Urugvajus nelaimės prieš Italiją (man rods, Italijai dabar užtenka ir lygiųjų). Bet Kosta Rika - teks keisti požiūrį į šią komandą, vienos rungtynės dar sutapimas, o kai dvi - tai jau dėsnis.
ach man kaip apmaudu, taip laukiau anglu ivarcio taip norejau ligiuju 1:1 ... ir kai sulaukiau tiek mazai pritruko ta rezultata islaikyti... kad ir del tolimesnes intrigos. bent jau pagaliau imuse Runi. :) sulaukem.
nei anglija nei italija nei urugvajus nera prie mano favoritu, bet kazkodel emiau truputuka sirgti uz anglus, ka ten besakytu matematiniai sansai, bet po dveju pirmu pralaimetu rungtiniu i kita etapa nepateksi, jau siandien net gali tai paaisket, del intrigos visai gerai butu, kad siandien costa laimetu pries italus :D urugvajus vs italija butu labai smagus matsas... :D
Na, praėjo 20 rungtynių, o aš, kaip ir kritiškai vertinamas komentatorius T.Meškonis, esu užkietėjęs statistas, tai padarau detalesnių statistikų įdomumui:
Daugiausiai tikslių rezultatų atspėjo:
1. velniux, Sahja, einaras13 - 4 (20%)
2. MrEko - 3 (15%)
3. Crazyz - 2 (10%)
4. saliakelio, ep, romutis - 1 (5%)
5. Konditerijus. R7wa, Isa - 0 (0%)
Daugiausiai laimėtojų atspėjo (įskaičiuoti ir atvejai, kai spėjo lygiąsias ir įvyko lygiosios):
1. ep, romutis, einaras13 - 12 (60%)
2. velniux, MrEko - 11 (55%)
3. Sahja, Crazyz - 10 (50%)
4. R7wa - 9 (45%)
5. saliakelio, Konditerijus - 4 (20%)
6. Isa - 0 (0%)
Įvarčių autorių (viso įvarčių kol kas buvo 60 [vidurkis 3,00 per rungtynes]) daugiausiai atspėjo:
1. velniux - 19 (32%)
2. romutis - 18 (30%)
3. einaras13, ep - 17 (28%)
4. MrEko - 16 (27%)
5. Crazyz - 15 (25%)
6. Sahja - 12 (20%)
7. R7wa - 9 (15%)
8. Konditerijus - 1 (2%)
9. saliakelio, Isa - 0 (0%)
Iš šių statistikų išryškėja tam tikrų music'o narių silpnosios ir stipriosios spėjimų vietos. Visiškai suprantu, jog velniux yra lyderis tarp įvarčių autorių spėjimų, nes jis matomai geriausiai ir apie futbolą nusimano, turintis ką pasakyti šia tema. O aš pats gaudau informaciją iš įvairių tinklalapių, nes apie kai kurias komandas kartais nė žodžio negaliu pasakyti. (pala, pala, kas ten Hondūre žaidžia, nežinau nei vieno iki šiol ).
Sakykim, romučiui tikslų rezultatą atspėti gan sunku, tačiau jis puikiai spėlioja įvarčių autorius. O aš atvirkščiai - kiek prasčiau spėlioju įvarčių autorius, bet geriau rezultatus.
kam cia reikejo Isa itraukt? jis gi prase, jo nelinksniot viena spejima vos pateike...
tas pats ir del saliakelio norint buti objektiviu... jis spejo, kiek as maciau tik 10 rungtiniu tai atitinkamai ir procentai kiti ne 20% laimetoju atspejo o 40% tai didelis skirtumas. jeigu sito nenurodyti tai tavo statistika netenka prasmes.
PS jeigu nebuciau keites spejimu del ivairiu priezasciu, tai mano rezultatai butu dar geresni ... 3 tikslus spejimai ir 14 atspetu nugaletoju, svarbiausiai kitam totatizatorioj jie liko galiojanciais :p
Vieną spėjimą pateikė, būtent tą ir reikia paminėti. Jei jau pradėjai, tai ir baigsi, nepasiplausi iš vidurio žaidimo. O saliakelio pats kaltas, kad ne nuo pradžios įsijungė (nors ir visiškai sutinku, jog būtų galima skaičiuoti nuo tų rungtynių, kada jis pradėjo spėlioti, bet aš pateikiau kitokį variantą, kur specialių išimčių niekur nebuvo daryta). Be to, dalyje spėlionių ir R7wa, ir Konditerijus jau ilgą laiką nedalyvavo. Darant tokias išimtis dar gali tik apsiversti skaičiavimais. Ir totalizatorius kaip ir bet koks paprastas žaidimas - įsijungei nuo vidurio ir prastai. Sakykim, "Monopoly" stalo žaidimas - koks tolkas įsijungt į žaidimą, kai kiti jau susipirkęs gatves ir bepradedą namus statytis.
Aišku, gali skaičiuoti pagal savo alternatyvias sistemas, niekas nedraudžia ir tau sudarinėti statistikų, liberali esam visuomenė.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. birželio 20 d. 22:50:41
"vienos rungtynės dar sutapimas"
gal atsiktinumas? :D
:D o ka as sakiau, kad ir kaip butu netitiketina i kita etapa patenka costa ir italija ar ugugvajus intriga tikrai turesim gera :)
labai netiketi rezultatai, taip nujauciu atspetu 1/8 poru pas mane nebuvs :(
2014 m. birželio 20 d. 21:01:27
Ką, dabar jau verkt pradėt ? Dabar tenka tik labai tikėtis, kad Urugvajus nelaimės prieš Italiją (man rods, Italijai dabar užtenka ir lygiųjų). Bet Kosta Rika - teks keisti požiūrį į šią komandą, vienos rungtynės dar sutapimas, o kai dvi - tai jau dėsnis.
2014 m. birželio 20 d. 20:59:47
Po 24:
1. einaras13 - 45 (0)
2. velniux - 44 (0)
3. Sahja - 43 (+1)
4. MrEko - 42 (0)
5. ep - 40 (0)
6. romutis - 40 (0)
7. Crazyz - 39 (+1)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 13 (0)
10. Konditerijus - 6 (0)
11. Isa - 0 (0)
2014 m. birželio 20 d. 18:19:56
Italija 3:0 Kosta Rika (Pirlo, Balotelli, Immobile)
Šveicarija 1:1 Prancūzija (Inler/ Pogba)
Hondūras 0:2 Ekvadoras (Caicedo, W.Ayovi)
2014 m. birželio 20 d. 18:17:40
Gilardino nežaidžia šitam čempionate
2014 m. birželio 20 d. 17:26:38
Italia 2 : 0 Kosta Rika
Šveicaria 2 : 2 Prancūzija
Hondūras 1 : 1 Ekvadoras
2014 m. birželio 20 d. 17:26:07
ITALIJA 3-2 KOSTA RIKA [M.Balotelli, C.Marchisio, A.Gilardino / J.Campbell,M.Urena]
ŠVEICARIJA 1-3 PRANCŪZIJA [H.Seferovic /2- K.Benzema, A.Griezmann]
HONDŪRAS 1-2 EKVADORAS [J.Bengtson /Jaime Ayovi, Antonio Valencia]
2014 m. birželio 20 d. 16:01:34
Italia 2-1 Kosta Rika Balotelli,D.De Rossi //// B. Ruiz
Šveicaria 1-2 Prancūzia V.Behrami////benzema,Pogba
Hondūras 0-2 Ekvadoras e.valencia,Caicedo
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. birželio 20 d. 14:22:48
Italija 3-1 Kosta Rika (Balotelli 2x, De Rossi / Campbell)
Šveicarija 1-2 Prancūzija (Mehmedi / Benzema, Pogba)
Hondūras 0-2 Ekvadoras (E.Valencia, Caicedo)
2014 m. birželio 20 d. 13:02:03
ita3-1crc x2baloteli, casano-campbel
sui0-2fra x2benzema
hon1-1ecu bengston evalencia
2014 m. birželio 20 d. 10:13:27
ITALIJA 3-2 KOSTA RIKA [M.Balotelli, A.Pirlo, D.De Rossi / J.Campbell, B. Ruiz]
ŠVEICARIJA 1-2 PRANCŪZIJA [A. MEHMEDI / K.Benzema, Cabaye]
HONDŪRAS 0-1 EKVADORAS [F.Caicedo]
2014 m. birželio 20 d. 08:57:48
ITALIJA 3-1 KOSTA RIKA [M.Balotelli, A.Pirlo, D.De Rossi / J.Campbell]
ŠVEICARIJA 1-2 PRANCŪZIJA [V.Behrami / K.Benzema, P.Pogba]
HONDŪRAS 0-2 EKVADORAS [F.Caicedo, A.Valencia]
2014 m. birželio 20 d. 02:58:29
Po 23:
1. einaras13 - 45 (0)
2. velniux - 44 (0)
3. MrEko - 42 (0)
4. Sahja - 42 (0)
5. ep - 40 (0)
6. romutis - 40 (0)
7. Crazyz - 38 (+2)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 13 (+4)
10. Konditerijus - 6 (0)
11. Isa - 0 (0)
2014 m. birželio 20 d. 00:13:43
ach man kaip apmaudu, taip laukiau anglu ivarcio taip norejau ligiuju 1:1 ... ir kai sulaukiau tiek mazai pritruko ta rezultata islaikyti... kad ir del tolimesnes intrigos. bent jau pagaliau imuse Runi. :) sulaukem.
nei anglija nei italija nei urugvajus nera prie mano favoritu, bet kazkodel emiau truputuka sirgti uz anglus, ka ten besakytu matematiniai sansai, bet po dveju pirmu pralaimetu rungtiniu i kita etapa nepateksi, jau siandien net gali tai paaisket, del intrigos visai gerai butu, kad siandien costa laimetu pries italus :D urugvajus vs italija butu labai smagus matsas... :D
2014 m. birželio 20 d. 00:06:00
opa opa atspėjau rezultatą, bet prašoviau įvarčio autorius, kažkaip nesitikėjau suarezo dviejų golų, vieną buvo galima prognozuoti. :))
2014 m. birželio 19 d. 23:59:10
Po 22:
1. einaras13 - 45 (0)
2. velniux - 44 (+1)
3. MrEko - 42 (+1)
4. Sahja - 42 (+1)
5. ep - 40 (+1)
6. romutis - 40 (+2)
7. Crazyz - 36 (+4)
8. R7wa - 21 (0)
9. saliakelio - 9 (0)
10. Konditerijus - 6 (0)
11. Isa - 0 (0)
2014 m. birželio 19 d. 21:59:36
Anglija arba Urugvajus???, viena is komandu gales po dveju valandu jau praktiskai ruostis namuo! va cia tai bus stagmena irgi...
labai idomios rungtines nepraleiskit!
po pirmo kelenio pagal progas 2:1 pagal ivarcius 0:1.... Urugvajus!
Anglija savo istorijoje niekada dar nepralaimejo pirmu dveju startiniu rungtiniu pasaulio chempose, ar siandien bus tas pirma kartas? :o
2014 m. birželio 19 d. 21:51:36
Prašymas patenkintas.
2014 m. birželio 19 d. 21:39:49
gerai atspejai ir kas imus 2 ivarcius ir tikslu rezultata :)
2014 m. birželio 19 d. 21:36:03
Urugvajus 0:3 Anglija
Japonija 0:0 Graikija