Šįkart jau tikėjaus lygiųjų, bet šiandien dar linksmiau viskas baigės. Smagu, panašu, kad bent jau pirmuose dviejuose aštuntfinaliuose turėsiu už ką sirgt (jei kroatai nesugadins visko Meksikai) . Dar va, italai turėtų išeit. Japonams, Ekvadorui ir Ganai šansai mažesni, portugalams vidutiniai, bet jau ir trys palaikomos komandos kitam etape yra geresnis rezultatas nei praeitam čempionate
Daug diskusijų sukėlė prie pavardės neužrašytas vardas ar jo raidė. Jeigu atvirai, tai net nežinojau, kad komandoje žaidžia du žaidėjai vienodom pavardėm. Žaidėjus dažniausiai renkuosi tik puolėjus, nebent atrankos varžybose buvo pasižymėjęs saugas ar atakuojantis saugas. Dar pasižiūriu lažybų kontoroje rezultatyviausių žaidėjų auksčiausius koeficientus, ten net neparašyta, kurios pozicijos žaidėjas. Kadangi jo aukštas koeficientas, tai manau, kad jis puolėjas arba atakuojantis saugas.
įsikišiu ir aš :D tokiu atveju, turit ir man įskaityt mano grupių spėlionę :p
Čia du skirtingi dalykai. Tu grupių spėlionę A ir B grupių parašei jau joms prasidėjus, o šitą buvom aptarę, kad spėjimus galima pateikti tik prieš pirmųjų tos grupės rungtynių startą. Romučio atveju spėjimas buvo atliktas laiku, įvarčio autorius nurodytas teisingas, o dėl vardo raidės nenurodymo galima ginčytis. Iš mano perspektyvos žiūrint, tikrai logiškiau būtų spėti, kad įmuš Andre Ayew. Jei būtų įmušęs Jordanas ir atsitiktų analogiška situacija, būčiau labiau už spėjimo neįskaitymą. Bet pritarčiau nuomonei, jog reiktų jo paties komentaro. Aišku, kaip ir Einaras minėjo, dabar gali sakyt tiesą, gali meluot, niekas vis vien neatseks.
Bet žaidėjo pavardė tai nurodyta. Reiškia, spėjimas teisingas. O kur taisyklėse nurodyta, kad už teisingai nurodytą pavardę neskirti taškų? Atsižvelgimas į nuomonę buvo skirtas abejotinoje situacijoje - pavardė nurodyta, bet du žaidėjai su ta pačia. Atsižvelgiant į tai, jog vis dėlto romutis jau didžiąją dalimi atspėjo vien su pavarde, o ir tų dviejų Ayew pozicijos ir vaidmenys aikštėje skiriasi, todėl logiška, jog taškas yra įskaitytas. O pasikartosiu, taisyklėse nebuvo nustatyta, kaip įvardyti įvarčio autorių.
na bent jau dabar romutis spedamas zaidejus raso ir vardo pirma raide. o del tos logiska nelogiska, paprasciausiai pats romutis gali paaiskinti ka jis turejo omeny man to uztektu pilnai be jusu isvedziojimu :)
"taisyklėse nebuvo nustatyta, kaip įvardyti įvarčio autorių."
Bet žaidėjo pavardė tai nurodyta. Reiškia, spėjimas teisingas. O kur taisyklėse nurodyta, kad už teisingai nurodytą pavardę neskirti taškų? Atsižvelgimas į nuomonę buvo skirtas abejotinoje situacijoje - pavardė nurodyta, bet du žaidėjai su ta pačia. Atsižvelgiant į tai, jog vis dėlto romutis jau didžiąją dalimi atspėjo vien su pavarde, o ir tų dviejų Ayew pozicijos ir vaidmenys aikštėje skiriasi, todėl logiška, jog taškas yra įskaitytas. O pasikartosiu, taisyklėse nebuvo nustatyta, kaip įvardyti įvarčio autorių.
na bent jau dabar romutis spedamas zaidejus raso ir vardo pirma raide. o del tos logiska nelogiska, paprasciausiai pats romutis gali paaiskinti ka jis turejo omeny man to uztektu pilnai be jusu isvedziojimu :)
"taisyklėse nebuvo nustatyta, kaip įvardyti įvarčio autorių."
pats supranti ka parasei?
Kas iš to, kad jis paaiškins. Dabar jis jau gali simuliuoti ir specialiai pasakyti tikrąjį įvarčio autorių.
O ką parašau, puikiai suprantu. Tu parodyk taisyklėse vietą, kur būtų nurodyta, kaip įvarčio autorių nurodyti.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. birželio 19 d. 00:08:02
2014 m. birželio 18 d. 23:56:41
Ate, ate, Ispanija.
Go home, Spain.
2014 m. birželio 18 d. 23:55:43
Po 19:
1. einaras13 - 41
2. velniux - 39
3. MrEko - 35
4. Sahja - 33
5. ep - 32
6. romutis - 31
7. Crazyz - 30
8. R7wa - 21
9. saliakelio - 9
10. Konditerijus - 6
11. Isa - 0
2014 m. birželio 18 d. 21:15:02
Bliamba, gerai būtų lygiosios. Tikiuosi tavo spėjimas bus teisingas, nes aš Čilę matyti toliau labiau noriu negu Ispaniją. O ispanams ir lygiosios su tokiu deficitu nelabai tinka.
2014 m. birželio 18 d. 21:12:25
Ispanija 1:1 Čilė (Pedro/ A. Sanchez)
Kamerūnas 0:2 Kroatija (Mandzukic, Olic)
2014 m. birželio 18 d. 21:10:30
:D keičiu, po olandų ir australų mačo permąsčiau :)
2014 m. birželio 18 d. 21:09:06
Keiti ar kopijuoji nuo kai ko?
2014 m. birželio 18 d. 21:01:58
SPA 2:1 CHI (Diego Costa, Torres/ Alexis Sanchez)
keičiu savo spėjimą.
2014 m. birželio 18 d. 20:59:07
Po 18:
1. einaras13 - 41
2. velniux - 39
3. MrEko - 34
4. Sahja - 33
5. ep - 32
6. romutis - 31
7. Crazyz - 30
8. R7wa - 21
9. saliakelio - 9
10. Konditerijus - 6
11. Isa - 0
2014 m. birželio 18 d. 18:29:44
Australija 0:2 Olandija (van Persie, Robben)
2014 m. birželio 18 d. 17:19:40
AUSTRALIJA 1-4 OLANDIJA [M.Leckie / R.Van Persie, J.Lens, A.Robben, K.Jan Huntelaar]
ISPANIJA 3-1 ČILĖ [F.Torres,A.Negredo, D.Costa / J.Valdila]
KAMERŪNAS 1-2 KROATIJA [S.Eto'o / L.Modric, I.Olic]
2014 m. birželio 18 d. 17:03:16
Daug diskusijų sukėlė prie pavardės neužrašytas vardas ar jo raidė. Jeigu atvirai, tai net nežinojau, kad komandoje žaidžia du žaidėjai vienodom pavardėm. Žaidėjus dažniausiai renkuosi tik puolėjus, nebent atrankos varžybose buvo pasižymėjęs saugas ar atakuojantis saugas. Dar pasižiūriu lažybų kontoroje rezultatyviausių žaidėjų auksčiausius koeficientus, ten net neparašyta, kurios pozicijos žaidėjas. Kadangi jo aukštas koeficientas, tai manau, kad jis puolėjas arba atakuojantis saugas.
2014 m. birželio 18 d. 15:44:40
Tfu, čia ep'as su savo keistais teiginiais mane iš vėžių išmušė
2014 m. birželio 18 d. 14:27:33
Čia du skirtingi dalykai. Tu grupių spėlionę A ir B grupių parašei jau joms prasidėjus, o šitą buvom aptarę, kad spėjimus galima pateikti tik prieš pirmųjų tos grupės rungtynių startą. Romučio atveju spėjimas buvo atliktas laiku, įvarčio autorius nurodytas teisingas, o dėl vardo raidės nenurodymo galima ginčytis. Iš mano perspektyvos žiūrint, tikrai logiškiau būtų spėti, kad įmuš Andre Ayew. Jei būtų įmušęs Jordanas ir atsitiktų analogiška situacija, būčiau labiau už spėjimo neįskaitymą. Bet pritarčiau nuomonei, jog reiktų jo paties komentaro. Aišku, kaip ir Einaras minėjo, dabar gali sakyt tiesą, gali meluot, niekas vis vien neatseks.
2014 m. birželio 18 d. 14:14:16
įsikišiu ir aš :D tokiu atveju, turit ir man įskaityt mano grupių spėlionę :p
2014 m. birželio 18 d. 14:06:48
man nekiltu tada daugiau klausimu. jo zodis man svarbesnis uz jusu speliojimus.
2014 m. birželio 18 d. 14:03:57
tu jam geriau parodyk taisykle, kur parasyta kad taip daryti negalima :D
2014 m. birželio 18 d. 14:01:44
Apkeisk skaičius vietom AUS - NED, nes dabar atrodo, kad spėji, jog van Persie, Robben ir Sneijder visi į savo vartus įsimuš
2014 m. birželio 18 d. 13:28:41
Australija 0-3 Olandija (van Persie, Robben, Sneijder)
Ispanija 2-1 Čilė (Costa, Torres / A.Sanchez)
Kamerūnas 0-2 Kroatija (Modric, Olic)
2014 m. birželio 18 d. 13:04:00
Kas iš to, kad jis paaiškins. Dabar jis jau gali simuliuoti ir specialiai pasakyti tikrąjį įvarčio autorių.
O ką parašau, puikiai suprantu. Tu parodyk taisyklėse vietą, kur būtų nurodyta, kaip įvarčio autorių nurodyti.