NIGERIJA 1-3 ARGENTINA [A.Musa / L.Messi, A.Di Maria, G.Higuain]
BOSNIJA IR HERCEGOVINA 2-0 IRANAS [E.Dzeko, V.Ibisevic /
HONDŪRAS 0-2 ŠVEICARIJA [H.Seferovic,Mehmedi]
EKVADORAS 1-3 PRANCŪZIJA [E.Valencia / K.Benzema, M.Valbuena, O.Giroud]
Teisėjavimas yra pasibaisėtinas. Sakau, gyvenime nesu matęs, kad kas už tokį veiksmą raudoną rodytų. Debilų kažkokių šaiką surinko, geltonai aprengė ir teisėjais padarė. Suarezo kandžiojimai - nepastebėti. Chielliniui keletą kartų alkūne smūgiai į galvą, tyčiniai mindžiojimai ant kojų (Verratti trauma) ir t.t.
Va, akivaizdžios įkandimo žymės, rodomos teisėjui - jokios reakcijos. Bet va Marchisio - raudona. Sunku nesikeikiant ką nors rašyt po tokių rungtynių.
Nukreipi temą kažkur kitur - nevykusi diskusijos taktika. Anyway, nei vienas gyvūnas neturi nustatyti pirštų skaičiaus. Ir šunys ant letenų gali turėti tiek 4 , tiek 5 pirštus, gal net ir 6, kaip ir žmogus tiek 5, tiek 6 ant galūnės. Tuo labiau, pirštus galima ir nukirsti.
cia realus klausimas buvo per biologijos olimpiada kurioje dalyvavau 10 ar 11 klaseje :) ir man rodos atsakymas tikrai ne 20 :) kam tu taip rimtai priimi pajuokavimus. Klausimas atrodo toks paprastas ir akivaizdus is kasdienybes, bet vistik zmones ne tokie pastabus artimoje aplinkoje. Anyway aisku ne i tema, siaip pajuokavimas ir tiek
Nekorektiškais laikais gyvenai. Šiais laikais, jei olimpiadoje pasirodo toks klausimas, jis yra užskundžiamas ir vėliau, jei nustatomas jo nekorektiškumas, nevertinamas, t.y. visiems duoda maksimalų taškų skaičių už tą klausimą, kad ir kaip bebūtų atsakyta.
O pajuokavimai būna tokie, kurie tikrai juokingi ir juos priimi deramai, ir tokie, kurie nei žuvis, nei mėsa, kaip kai kas pasakytų - nesuprasi, ką nori iš to išpešti diskusijos dalyvis, todėl tenka priimti rimtai. Čia buvo pastarasis atvejis ir aš tokio humoro tiesiog nesuprantu.
Ir priminsiu, jog klausimas tikrai nekorektiškas - nes man rods skirtingų veislių šunys gali turėti skirtingą pirštų skaičių, o žmogus irgi gali gimti su išsigimimu ir turėti vietoj 20, pavyzdžiui, 23 pirštus.
tiek matematikai, tiek kinologai vis vien tau paaiskintu, jei ne siandien tai gal veliau kai juos sutiksi, kad negali buti nelyginis pirstu skaicius :)
o siaip jei kas turi suni, galit paciupineti, ant priekiniu jie turi po 5 su ta atauga- neissivysciusiu nyksciu kaip pasakytumet, o ant galiniu po 4 - is viso 18 :)
Ė, gal tu pasiskaityk daugiau ir toliau kalbėk apie savo neišmanėlius kinologus ir matematikus. O ir ant galinių gali būti po 5, pats turiu 3 šunis ir tiek dar suvokiu. Ir kam išsivysto, kam neišsivysto pirštai, visaip būna. O jei ir pirštų skaičiaus skirtybė už rūšies ribų, tai ką, žmogus, gimęs su 6 pirštais ant kairės plaštakos nebe homo sapiens. Atsiprašau, bet biologiją aš moku ir pats olimpiadose dalyvauju, tai vat tiek.
na matai zmogus besidaugindamas niekad nesieke, kad isveisti geresni ar kitoky zmogu - cia jau politinis irankis kelioms kartoms jei to siektu, o sunis kazkaip veise pries ju pacia naturalia atranka su kuo poruotis. O apsigimimai naturalios funkcijos ribose, niekad nesiskaite uzribiais - o kai veisiama su tam tikrais uzmojais, tada ir atsiranda nematyti kandidatai. Cia zinai jei noretu, galetu ir zmoniu tokius issigimimus kasnors sustiprinti, tokius surinkes ir izoliaves - tiesiog tai draudziama, o kinologai matai uz motina gamta prisidarbavo fantaziju siekdami. Esme gi paprasta - visoje toje veislininkysteje - nieko neatsiranda genuose, ko ir taip nebutu, tiesiog vieni sustiprinami, kiti susilpninami. Negali veisdamas sunis tiketis kad pas juos atsiras kazkoks medzio genas be isorinio isikisimo, o kai labarotorijose tai padaro, tai jau visai ne seni zaidimai Darvino megeju burelyje, o jau kazkas tikrai naujo.
Nu tos sensacijos kartais gal ir gerai, bet sorry, kai jos lemia, kad žais Kosta Rika - Graikija vietoj kokio Italija - Japonija ar Urugvajus - Japonija, tai iš tokių sensacijų laimi nebent lažybų bendrovės, o ne žiūrovai, kurie išvys žymiai žemesnio lygio futbolą aštuntfinaly. Ir tokiam aštuntfinaly, pasirodo, teks visgi už Kosta Riką būt. Jau graikų su jų antifutbolu ir šlykščia vaidyba nuo praeito čempionato antro mačo prieš Nigeriją niekad gyvenime nepalaikysiu.
Kitas dalykas, jei netyčia meksikiečiai praeitų olandus, tai čia būtų tikrai žiauriai geras šansas prasimušt į pusfinalį.
Bet daugiau gyvumo, daugiau sensacijos, daugiau netikėtumo - tuom šitas čempionatas įdomus.
Nu bliamba, šitas čempionatas rimtai kažkoks žiaurus. Dabar aštuntfinaly žais Kosta Rika - Graikija? Futbolo tragedija čia, kai tokie graikai į kitą etapą prasimuša...
Teisėjavimas yra pasibaisėtinas. Sakau, gyvenime nesu matęs, kad kas už tokį veiksmą raudoną rodytų. Debilų kažkokių šaiką surinko, geltonai aprengė ir teisėjais padarė. Suarezo kandžiojimai - nepastebėti. Chielliniui keletą kartų alkūne smūgiai į galvą, tyčiniai mindžiojimai ant kojų (Verratti trauma) ir t.t.
Va, akivaizdžios įkandimo žymės, rodomos teisėjui - jokios reakcijos. Bet va Marchisio - raudona. Sunku nesikeikiant ką nors rašyt po tokių rungtynių.
Nukreipi temą kažkur kitur - nevykusi diskusijos taktika. Anyway, nei vienas gyvūnas neturi nustatyti pirštų skaičiaus. Ir šunys ant letenų gali turėti tiek 4 , tiek 5 pirštus, gal net ir 6, kaip ir žmogus tiek 5, tiek 6 ant galūnės. Tuo labiau, pirštus galima ir nukirsti.
cia realus klausimas buvo per biologijos olimpiada kurioje dalyvavau 10 ar 11 klaseje :) ir man rodos atsakymas tikrai ne 20 :) kam tu taip rimtai priimi pajuokavimus. Klausimas atrodo toks paprastas ir akivaizdus is kasdienybes, bet vistik zmones ne tokie pastabus artimoje aplinkoje. Anyway aisku ne i tema, siaip pajuokavimas ir tiek
Nekorektiškais laikais gyvenai. Šiais laikais, jei olimpiadoje pasirodo toks klausimas, jis yra užskundžiamas ir vėliau, jei nustatomas jo nekorektiškumas, nevertinamas, t.y. visiems duoda maksimalų taškų skaičių už tą klausimą, kad ir kaip bebūtų atsakyta.
O pajuokavimai būna tokie, kurie tikrai juokingi ir juos priimi deramai, ir tokie, kurie nei žuvis, nei mėsa, kaip kai kas pasakytų - nesuprasi, ką nori iš to išpešti diskusijos dalyvis, todėl tenka priimti rimtai. Čia buvo pastarasis atvejis ir aš tokio humoro tiesiog nesuprantu.
Ir priminsiu, jog klausimas tikrai nekorektiškas - nes man rods skirtingų veislių šunys gali turėti skirtingą pirštų skaičių, o žmogus irgi gali gimti su išsigimimu ir turėti vietoj 20, pavyzdžiui, 23 pirštus.
tiek matematikai, tiek kinologai vis vien tau paaiskintu, jei ne siandien tai gal veliau kai juos sutiksi, kad negali buti nelyginis pirstu skaicius :)
o siaip jei kas turi suni, galit paciupineti, ant priekiniu jie turi po 5 su ta atauga- neissivysciusiu nyksciu kaip pasakytumet, o ant galiniu po 4 - is viso 18 :)
Ė, gal tu pasiskaityk daugiau ir toliau kalbėk apie savo neišmanėlius kinologus ir matematikus. O ir ant galinių gali būti po 5, pats turiu 3 šunis ir tiek dar suvokiu. Ir kam išsivysto, kam neišsivysto pirštai, visaip būna. O jei ir pirštų skaičiaus skirtybė už rūšies ribų, tai ką, žmogus, gimęs su 6 pirštais ant kairės plaštakos nebe homo sapiens. Atsiprašau, bet biologiją aš moku ir pats olimpiadose dalyvauju, tai vat tiek.
anyway atsiprasau uz trolinima ir kad ne i tema apsistojau ties gincais, visvien tikiuosi megaujates futbolu ir tai niekaip jums nesugadins aiskiaregystes varzybu :)
na pajuokavimas buvo apie anatomija, as tikrai nezinau tokio futbolisto kuris ikasdamas paliktu 5 dantu zymes :) turetu buti 2 apatiniai 2 virsutiniai iltiniai, o visa kita tik tarp kitko :) o ten toje nuotraukoje tik virsutiniu dantu zymes - toks sukandimas sunkiai imanomas sportininkui begiojant judant ir pan, kaip sakiau greiciausiai meiluze Natasha jam tokius prisiminimus paliko, o ne sulaukejes varzovas
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. birželio 26 d. 01:01:32
Po 44 (1 - Šveicarija-Hondūras; 2 - Prancūzija-Ekvadoras):
1. Sahja - 92 (+1) (0)
2. romutis - 85 (+1) (0)
3. einaras13 - 85 (+1) (0)
4. velniux - 85 (+2) (0)
5. ep - 84 (+4) (0)
6. MrEko - 81 (+1) (0)
7. Crazyz - 73 (+4) (0)
8. R7wa - 34
9. saliakelio - 18 (0) (0)
10. Konditerijus - 18
11. Isa - 0
2014 m. birželio 25 d. 22:15:29
Hondūras 0:1 Šveicarija (Shaqiri)
Ekvadoras 2:3 Prancūzija (E.Valencia, A.Valencia/ Benzema, Pogba, Griezmann)
2014 m. birželio 25 d. 21:06:33
Pridėjus taškus už išankstinius F grupės spėjimus:
1. Sahja - 91 (+6)
2. romutis - 84 (+3)
3. einaras13 - 84 (+6)
4. velniux - 83 (+3)
5. ep - 80 (+6)
6. MrEko - 80 (+6)
7. Crazyz - 69 (+3)
8. R7wa - 34 (+3)
9. saliakelio - 18
10. Konditerijus - 18 (+3)
11. Isa - 0
2014 m. birželio 25 d. 20:57:42
Po 42 (1 - Argentina-Nigerija; 2 - Bosnija ir Hercegovina-Iranas):
1. Sahja - 85 (+3) (+3)
2. romutis - 81 (+3) (+2)
3. velniux - 80 (+3) (+2)
4. einaras13 - 78 (+3) (+2)
5. ep - 74 (+2) (+3)
6. MrEko - 74 (+3) (+2)
7. Crazyz - 66 (+2) (+1)
8. R7wa - 31
10. Konditerijus - 15
11. Isa - 0
2014 m. birželio 25 d. 18:09:31
Nigerija 1:2 Argentina (Emenike/ Messi, Aguero)
Bosnija 2:1 Iranas (Ibisevic, Dzeko/ Dejagah)
2014 m. birželio 25 d. 18:01:51
BOSNIJA IR HERCEGOVINA 2-1 IRANAS [E.Dzeko, V.Ibisevic / J.Nekounam]
HONDŪRAS 0-2 ŠVEICARIJA [H.Seferovic, Mahmedi]
EKVADORAS 1-2 PRANCŪZIJA [E.Valencia / K.Benzema, M.Valbuena,]
2014 m. birželio 25 d. 15:08:11
BOSNIJA IR HERCEGOVINA 2-0 IRANAS [E.Dzeko, V.Ibisevic /
HONDŪRAS 0-2 ŠVEICARIJA [H.Seferovic,Mehmedi]
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. birželio 25 d. 14:36:48
Bosnija H 0:1 Iranas
Nigerija 2:1 Argentina
Ekvadoras 2:0 Prancuzija
Honduras 1:0 Sveicarija
pabandysim paklausyti velniux minties kad siam cempionate sekasi silpnesniems
Jei Iranas laimi, o Nigerija praleidzia daug ivarciu su Argentina - tai Iranas keliauja toliau :)
na ir Ekvadorui us Sveicarija siandien sunki diena del antros vietos :) manau vistik Sveicarija turi daugiau galimybiu, bet...
2014 m. birželio 25 d. 14:34:05
Nigerija 1-3 Argentina (Odemwingie / Messi 2x, Aguero)
Bosnija ir Hercegovina 1-1 Iranas (Dzeko / Reza Ghoochannejhad)
Hondūras 0-2 Šveicarija (Mehmedi, Seferovic)
Ekvadoras 1-3 Prancūzija (E.Valencia / Benzema, Giroud, Pogba)
2014 m. birželio 25 d. 10:04:20
BOSNIJA IR HERCEGOVINA 2-1 IRANAS [E.Dzeko, V.Ibisevic / J.Nekounam]
HONDŪRAS 0-1 ŠVEICARIJA [H.Seferovic]
2014 m. birželio 25 d. 09:26:25
Nigerija 1-3 Argentina (Odemwingie / Messi, G. Higuain, Aguero)
Iranas 1-1 Bosnija (Karim / Džeko)
Hondūras 0-3 Šveicarija (M. Gavranovic, Admir Mehmedi, Stocker)
Ekvadoras 1-2 Prancūzija (F. Caicedo / Matuidi, Benzema)
2014 m. birželio 25 d. 01:32:27
na matai zmogus besidaugindamas niekad nesieke, kad isveisti geresni ar kitoky zmogu - cia jau politinis irankis kelioms kartoms jei to siektu, o sunis kazkaip veise pries ju pacia naturalia atranka su kuo poruotis. O apsigimimai naturalios funkcijos ribose, niekad nesiskaite uzribiais - o kai veisiama su tam tikrais uzmojais, tada ir atsiranda nematyti kandidatai. Cia zinai jei noretu, galetu ir zmoniu tokius issigimimus kasnors sustiprinti, tokius surinkes ir izoliaves - tiesiog tai draudziama, o kinologai matai uz motina gamta prisidarbavo fantaziju siekdami. Esme gi paprasta - visoje toje veislininkysteje - nieko neatsiranda genuose, ko ir taip nebutu, tiesiog vieni sustiprinami, kiti susilpninami. Negali veisdamas sunis tiketis kad pas juos atsiras kazkoks medzio genas be isorinio isikisimo, o kai labarotorijose tai padaro, tai jau visai ne seni zaidimai Darvino megeju burelyje, o jau kazkas tikrai naujo.
2014 m. birželio 25 d. 01:22:46
Nu tos sensacijos kartais gal ir gerai, bet sorry, kai jos lemia, kad žais Kosta Rika - Graikija vietoj kokio Italija - Japonija ar Urugvajus - Japonija, tai iš tokių sensacijų laimi nebent lažybų bendrovės, o ne žiūrovai, kurie išvys žymiai žemesnio lygio futbolą aštuntfinaly. Ir tokiam aštuntfinaly, pasirodo, teks visgi už Kosta Riką būt. Jau graikų su jų antifutbolu ir šlykščia vaidyba nuo praeito čempionato antro mačo prieš Nigeriją niekad gyvenime nepalaikysiu.
Kitas dalykas, jei netyčia meksikiečiai praeitų olandus, tai čia būtų tikrai žiauriai geras šansas prasimušt į pusfinalį.
2014 m. birželio 25 d. 01:17:35
Bet man graikai ir patikt pradeda. Aš tai sirgsiu už graikus.
Na o DKK truputį gaila, bet šiandien ko kito labiau gaila, ypač kai tai nulemia teisėjų grybavimai.
Bet daugiau gyvumo, daugiau sensacijos, daugiau netikėtumo - tuom šitas čempionatas įdomus.
2014 m. birželio 25 d. 01:12:47
Nu bliamba, šitas čempionatas rimtai kažkoks žiaurus. Dabar aštuntfinaly žais Kosta Rika - Graikija?
Futbolo tragedija čia, kai tokie graikai į kitą etapą prasimuša...
2014 m. birželio 25 d. 01:10:34
Pridėjus taškus už išankstinius C grupės spėjimus:
1. Sahja - 79 (+4)
2. romutis - 76 (+2)
3. velniux - 75 (+3)
4. einaras13 - 73 (+0)
5. ep - 69 (+2)
6. MrEko - 69 (+3)
7. Crazyz - 63 (+1)
8. R7wa - 31 (+3)
9. saliakelio - 18
10. Konditerijus - 15 (+2)
11. Isa - 0
2014 m. birželio 25 d. 01:06:59
Po 40 (1 - Japonija-Kolumbija; 2 - DKK-Graikija)
1. Sahja - 75 (+2) (+1)
2. romutis - 74 (+2) (+2)
3. einaras13 - 73 (+2) (+1)
4. velniux - 72 (+3) (0)
5. ep - 67 (+2) (0)
6. MrEko - 66 (+4) (0)
7. Crazyz - 62 (+2) (0)
8. R7wa - 28
10. Konditerijus - 13
11. Isa - 0
2014 m. birželio 25 d. 00:58:26
2014 m. birželio 25 d. 00:32:41
anyway atsiprasau uz trolinima ir kad ne i tema apsistojau ties gincais, visvien tikiuosi megaujates futbolu ir tai niekaip jums nesugadins aiskiaregystes varzybu :)
2014 m. birželio 25 d. 00:28:28
na pajuokavimas buvo apie anatomija, as tikrai nezinau tokio futbolisto kuris ikasdamas paliktu 5 dantu zymes :) turetu buti 2 apatiniai 2 virsutiniai iltiniai, o visa kita tik tarp kitko :) o ten toje nuotraukoje tik virsutiniu dantu zymes - toks sukandimas sunkiai imanomas sportininkui begiojant judant ir pan, kaip sakiau greiciausiai meiluze Natasha jam tokius prisiminimus paliko, o ne sulaukejes varzovas