Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Grace
2014 m. liepos 6 d. 19:37:46

Tai gal nieko tokio, kad ir nepaminima  Manau, kad svarbiausia paminėti CD, vistiek šitoje svetainėje labiau klauso (-ydavo), nei žiūri (-ėdavo).  

2014 m. liepos 6 d. 19:33:36

Na tai kad jokių DVD lyg ir nepamenu.... Kad ir a-ha. Jie turi ne vieną DVD, o ar jie paminėti? Ne. Nėra nei koncerto Valhaloje, nei baigiamojo 2010 m. gruodžio 4 d. koncerto Ending on a High Note. Tiesa, toks pat CD yra ir išleistas, ir paminėtas čia, bet apie DVD - nė cypt. O gaila.

Atsakyti
Grace
2014 m. liepos 6 d. 19:19:15

Apie DVD tai aš nežinau, kur juos traukdavot (ar niekur netraukdavot).  Acces All Areas yra dokumentinis filmas. Ir šis dokumentinis filmas yra tik DVD dalis (viso New Jersey Super Deluxe Edition sudaro : 2 CD + 1 DVD). Į DVD be to dokumentinio filmo taip pat įeina ir 7 dainų videoklipai. 

https://www.amazon.com/Jersey-Super-Deluxe-Edition-1DVD/dp/tracks/B00KBLWBDC/ref=dp_tracks_all_3#disc_3

2014 m. liepos 6 d. 18:30:17

Na gerai, tarkim, netgi CD1 yra papildytas, bet tai vis tiek jo nedaro nauju albumu. Tačiau.... Yra viena tokia paprasta galimybė perspėti adminus - parašyt AŽ. Music.lt, Edui, Delacorado, pagaliau man :) Albumą įmečiau. DVD čia, deeja, kažkaip nefigūruoja, o tai nėra gerai. Gal kas nors kaip nors keisis - nežinau. Bet o tai kas tada yra Access All Areas? Klausiu grynai nuomonės - jis turi būti minimas kaip New Jersey dalis ar kaip atskiras diskas?

Atsakyti
Grace
2014 m. liepos 6 d. 18:21:19 2014-07-06 18:26:14

Rutone, atsirado tame sąraše "Kiti įrašai" . Bet atsirado neseniai, tikrai ne liepos 4 d. ir gal net ne 5-tą. Man paaiškino kodėl, ir aš tuo paaiškinimu patenkinta. Viskas tvarkoj. 

O naujas ar ne naujas - ginčytinas klausimas. Bet jei albumas susidaro iš dviejų CD (plius 3-čioji dalis DVD, tačiau mes ne apie tai), ir jei viename iš tų CD praktiškai vien tik oficialiai neskelbtos dainos , tai mano supratimu tai nėra tik paprastas perleidimas. Čia ne koks eilinis Great Hits rinkinukas, kai kurie dalykai visiškai nauji.

Ir dar - kas pakovos už savo mėgstamą grupę, nei jos gerbėjai {#} Man to visai negėda. Ir manau, fanai net privalo tokius klausimus aiškintis. 

2014 m. liepos 6 d. 16:41:05

Na gerai {#} Reiškia, aš dar ne visiškai tokia ir žiopla {#}

2014 m. liepos 6 d. 16:26:09 2014-07-06 16:43:38

Bendram sąraše tas albumas yra (tik jei atsiversi straipsnį; 'Tavo zona' juostoje 'Topai' jo nesimato).

Jei būtų naujas albumas - būtinai jį pristatytų. Bet šis minimas - tik perleidžiamas su papildomomis senomis versijomis. Pirmenybė yra teikiama visiškai naujiems albumams, o rinktiniams - kaip kada ir tai priklauso, ar jį įdeda į svetainę, iš kurios musicas siunčiasi (siuntėsi) mp3. Neretai būna, kad ten įkelia pavėluotai (kaip šiuo atveju).

Be to, žemiau straipsnio yra pastaba, kad jei kažkokio albumo nėra šią savaitę, tai galima tikėtis artimiausiomis. O į komentarus labai dažnai atsižvelgiama, tik neatsakinėjama. 

Atsakyti
Grace
2014 m. liepos 6 d. 16:21:41

Dabar klausimas toks: ar aš tokia žiopla {#} (ta galimybė tikrai neatmetama {#}), ar po mano parašymo tą albumą  tiesiog kaip niekur nieko prirašė? Nes aš kelis kartus tikrinau, kai postą rašiau. O dabar juk jau kelios dienos praėję.

Be to, nėra jau jis toks niekinis, kad tik sąraše paminėti. Yra dvigubas albumas, kurio antrasis diskas turi didelę krūvelę iki šiol oficialiai neišleistų dainų (kai kurios buvo žinomos die hard fanams, bet ir tai, nebūtinai tokios versijos). 

2014 m. liepos 6 d. 16:15:21

Yra Bon Jovi, yra. Sąraše po visais čia pateikiamais klipais. 

Vieno nesuprantu - kai kurie atlikėjai kažkodėl priskirti hip-hopui, bet kad klausantis tai nė iš tolo nepanašu į tai. Pėvėzė, Sadon netgi čia, music'e, priskiriami aambientui, bet užvedus pelę šiame sąraše jie yra hip-hopo atstovai. Tas pats su Casualties of Cool, su Austin Mahone. Ar čia musico klaidos, ar mano kompiuteris kvailioja? Nes atvertus pačių atlikėjų pakyras čia, musice, kaip ir viskas tvarkoj... {#}

Atsakyti
Alvydas1
2014 m. liepos 4 d. 22:25:04

Saga ir Tarja Turunen in spotlight.

2014 m. liepos 4 d. 19:43:28 2014-07-04 22:35:14

O kur Bon Jovi naujas albumas? {#}

Face control? {#}

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Heart Heart
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

10:09 - Silentist
*Your looks are laughable

*Unphotographable

*Yet you're my favorite work of art

Don't change your hair for me
Unphotoshopable
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:28 - Silentist
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
13:25 - Silentist
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
12:41 - Silentist
sukk kaleeedom
12:31 - Silentist
LEONIDAS in the house!
12:30 - Silentist
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why

Leonidas XIV is
11:35 - Silentist
Indija - Pakistanas (branduolinis ginklas : branduolinis ginklas) 0:0 kol kas
23:59 - DjVaids
Inter vs Barcelona 3:3 (I-3:3) dabar 6:6!!!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 3186
  Iš viso užsiregistravę: 73586
  Naujausias narys: TobyFrodsh
  Šiandien apsilankė: 260289