Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
KastisG
2014 m. liepos 23 d. 17:13:13

Manau, kad ne atskiri kūriniai įeis į istoriją (nors taip ir yra nutikę). Į istoriją įeina pirmiausiai kažkokio stiliaus kūrėjai, na arba tie, kurie timpteli kažkokį stilių į kažkokią naują kokybę. Ar šitoj plotmėj kažkuo pasižymėjo Madonna, Beyonce ir dar keleta kitų čia nepavardintų? Hmmm... Na nebent ateities kartos juos vertins kaip ShowBiz pradininkus, bet ne kaip muzikantus :) Kaip Sow-off'o, performanso  meistrus. Ant kulnų gi dar lipa Ga-ga... Ji tada irgi turėtų būti čia? Nors visko gali būti... Kaip pagalvoji, kad ir toks progrock'as kažkada buvo keistas pusiau spektaklis, performansas... Tai gal... ką gali žinot čia žmogus...

2014 m. liepos 23 d. 12:21:42 2014-07-23 20:13:17

Madonną,tai tikrai,norėčiau prisiminti,arba kai kuriuos visų atlikėjų,atskirus kūrinius,bet jų labai nedaug.

ABBA

MODERN TALKING

DEEP FOREST

VALERIJ MELADZE

VIA-GRA

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Grace
2014 m. liepos 23 d. 12:08:13

Taip, aš pritariu - irgi pastebėjau, kai kai kurie tame sąraše tikrai , rodos, avansu. Tie, kurie  ant bangos šiandien, visiškai nereiškia, kad bus prisimenami ir reikšmingi praėjus 10 ar 20 metų. 

2014 m. liepos 23 d. 08:36:02

Pritariu Einarui ir dėl atskirų grupių ir dėl paties principo - daugumas čia esančių grupių/atlikėjų dar turi puikių šansų ir, netgi sakyčiau, daugiau šansų nugrimzti užmaršty, negu įsirašyti į muzikos istoriją... Daug kas priklausys dar ir nuo jų pačių įdirbio, užsispyrimo, taip pat ir nuo aplinkybių ir t. t., bet pripažinkim, kad daug įrašų čia yra "avansu". Dėl grupių - pridedu ir aš savo "ačiū" už Rush. Manau taip pat niekas nepaneigs Led Zepp'ų šansų būti ateities vadovėliuose, kaip ir Black Sabbath+Ozzy, Deep Purple. Ir jau visiškai nesuprantu kaip šitas sąrašas gali apsieiti be Pink Floyd...

2014 m. liepos 23 d. 07:46:24

O kaip gi Queen? Ar sakot jų "We will rock you" ritmas ilgainiui pames savo kūrėjus ir taps anglų liaudies daina? :)) 

2014 m. liepos 23 d. 01:53:29

Aš pritariu dėl Rush visais 100%. Žmonės dar ir šiais laikais jų tikrai klauso, mini, gerbia, kitos grupės juos vadina įkvėpėjais, gal tik Lietuvoj nelabai yra populiarūs...

O vat aš siūlau Black Sabbath su Ozzy Osbourne priešaky, nes jie verti šito. Net ir "ne Ozzio" laikais BS, keitinėdami grupės sudėtį, sugebėjo sukurti gerų hitų, prasimušti į topus bei išlaikyti populiarumą. O Ozzy, grįžęs po 35 metų pertraukos, tiesiog susprogdino bombą su albumu "13", ištaškydami viską aplinkui. Už tai, kad "paliko albumą naująjai kartai", BS yra verti minėti dar ilgai :)

2014 m. liepos 23 d. 00:01:36

grupe Bush

2014 m. liepos 22 d. 22:22:50 2014-07-22 22:23:57

Sąrašas papildytas Einaro pasiūlymu, grupe Rush. Lauksime ir kitų nuomonių!

Atsakyti
einaras13
2014 m. liepos 22 d. 21:53:07 2014-07-22 21:54:54

Kažkodėl kuo toliau, tuo labiau nujaučiu, jog viena progresyviojo roko žvaigždė dar ilgai dominuos pagal savo aukštumas ir populiarumą, kurio yra pasiekusi - kalbu apie kanadiečius Rush.

Nujaučiu ir sunkiai nustelbiamo Eminemo kulto gyvavimą ateityje.

Nors šis sąrašas yra abejotinos kokybės jau vien dėl to, kad pusės šių atlikėjų laikas dar nepatikrino, bet aš siūlyčiau įtraukti tuos, kuriuos laikas jau patikrino ir rezultatai tokie, kad jie liko nepakeičiami roko muzikos pasaulyje - Led Zeppelin.

Iron Maiden? -  galėtų būti, tik dėl to dar  būčiau linkęs paabejoti.

Genesis? - irgi abejočiau, bet ši grupė jau spėjo palikti ryškų pėdsaką roko (ypatingai progresyviojo roko) istorijoje.

O jei tik vienas pasiūlytas mano kandidatas galėtų papildyti sąrašą, tai renkuosi Rush, nes kažkas be manęs dar gali paminėti ir Led Zeppelin, ir Eminem.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Santana Nile
 Santana
 O albumas tikrai geras
Very_crazy_enough Rick Astley Hold Me In Your Arms
 Rick Astley

Sahja Širdelės Vasaros pasaka
 Širdelės

Šiuo metu vertiname

US5 US5
5,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3098
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 73860