Manau, kad ne atskiri kūriniai įeis į istoriją (nors taip ir yra nutikę). Į istoriją įeina pirmiausiai kažkokio stiliaus kūrėjai, na arba tie, kurie timpteli kažkokį stilių į kažkokią naują kokybę. Ar šitoj plotmėj kažkuo pasižymėjo Madonna, Beyonce ir dar keleta kitų čia nepavardintų? Hmmm... Na nebent ateities kartos juos vertins kaip ShowBiz pradininkus, bet ne kaip muzikantus :) Kaip Sow-off'o, performanso meistrus. Ant kulnų gi dar lipa Ga-ga... Ji tada irgi turėtų būti čia? Nors visko gali būti... Kaip pagalvoji, kad ir toks progrock'as kažkada buvo keistas pusiau spektaklis, performansas... Tai gal... ką gali žinot čia žmogus...
MODERN TALKING
DEEP FOREST
VALERIJ MELADZE
VIA-GRA
Taip, aš pritariu - irgi pastebėjau, kai kai kurie tame sąraše tikrai , rodos, avansu. Tie, kurie ant bangos šiandien, visiškai nereiškia, kad bus prisimenami ir reikšmingi praėjus 10 ar 20 metų.
Pritariu Einarui ir dėl atskirų grupių ir dėl paties principo - daugumas čia esančių grupių/atlikėjų dar turi puikių šansų ir, netgi sakyčiau, daugiau šansų nugrimzti užmaršty, negu įsirašyti į muzikos istoriją... Daug kas priklausys dar ir nuo jų pačių įdirbio, užsispyrimo, taip pat ir nuo aplinkybių ir t. t., bet pripažinkim, kad daug įrašų čia yra "avansu". Dėl grupių - pridedu ir aš savo "ačiū" už Rush. Manau taip pat niekas nepaneigs Led Zepp'ų šansų būti ateities vadovėliuose, kaip ir Black Sabbath+Ozzy, Deep Purple. Ir jau visiškai nesuprantu kaip šitas sąrašas gali apsieiti be Pink Floyd...
O vat aš siūlau Black Sabbath su Ozzy Osbourne priešaky,nes jie verti šito. Net ir "ne Ozzio" laikais BS, keitinėdami grupės sudėtį, sugebėjo sukurti gerų hitų, prasimušti į topus bei išlaikyti populiarumą. O Ozzy, grįžęs po 35 metų pertraukos, tiesiog susprogdino bombą su albumu "13", ištaškydami viską aplinkui. Už tai, kad "paliko albumą naująjai kartai", BS yra verti minėti dar ilgai :)
Nors šis sąrašas yra abejotinos kokybės jau vien dėl to, kad pusės šių atlikėjų laikas dar nepatikrino, bet aš siūlyčiau įtraukti tuos, kuriuos laikas jau patikrino ir rezultatai tokie, kad jie liko nepakeičiami roko muzikos pasaulyje - Led Zeppelin.
Iron Maiden? - galėtų būti, tik dėl to dar būčiau linkęs paabejoti.
Genesis? - irgi abejočiau, bet ši grupė jau spėjo palikti ryškų pėdsaką roko (ypatingai progresyviojo roko) istorijoje.
O jei tik vienas pasiūlytas mano kandidatas galėtų papildyti sąrašą, tai renkuosi Rush, nes kažkas be manęs dar gali paminėti ir Led Zeppelin, ir Eminem.
Sąrašas papildytas Einaro pasiūlymu, grupe Rush. Lauksime ir kitų nuomonių!
Kažkodėl kuo toliau, tuo labiau nujaučiu, jog viena progresyviojo roko žvaigždė dar ilgai dominuos pagal savo aukštumas ir populiarumą, kurio yra pasiekusi - kalbu apie kanadiečius Rush.
Nujaučiu ir sunkiai nustelbiamo Eminemo kulto gyvavimą ateityje.
Nors šis sąrašas yra abejotinos kokybės jau vien dėl to, kad pusės šių atlikėjų laikas dar nepatikrino, bet aš siūlyčiau įtraukti tuos, kuriuos laikas jau patikrino ir rezultatai tokie, kad jie liko nepakeičiami roko muzikos pasaulyje - Led Zeppelin.
Genesis? - irgi abejočiau, bet ši grupė jau spėjo palikti ryškų pėdsaką roko (ypatingai progresyviojo roko) istorijoje.
O jei tik vienas pasiūlytas mano kandidatas galėtų papildyti sąrašą, tai renkuosi Rush, nes kažkas be manęs dar gali paminėti ir Led Zeppelin, ir Eminem.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2014 m. liepos 23 d. 17:13:13
Manau, kad ne atskiri kūriniai įeis į istoriją (nors taip ir yra nutikę). Į istoriją įeina pirmiausiai kažkokio stiliaus kūrėjai, na arba tie, kurie timpteli kažkokį stilių į kažkokią naują kokybę. Ar šitoj plotmėj kažkuo pasižymėjo Madonna, Beyonce ir dar keleta kitų čia nepavardintų? Hmmm... Na nebent ateities kartos juos vertins kaip ShowBiz pradininkus, bet ne kaip muzikantus :) Kaip Sow-off'o, performanso meistrus. Ant kulnų gi dar lipa Ga-ga... Ji tada irgi turėtų būti čia? Nors visko gali būti... Kaip pagalvoji, kad ir toks progrock'as kažkada buvo keistas pusiau spektaklis, performansas... Tai gal... ką gali žinot čia žmogus...
2014 m. liepos 23 d. 12:21:42
Madonną,tai tikrai,norėčiau prisiminti,arba kai kuriuos visų atlikėjų,atskirus kūrinius,bet jų labai nedaug.
ABBA
MODERN TALKING
DEEP FOREST
VALERIJ MELADZE
VIA-GRA
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. liepos 23 d. 12:08:13
Taip, aš pritariu - irgi pastebėjau, kai kai kurie tame sąraše tikrai , rodos, avansu. Tie, kurie ant bangos šiandien, visiškai nereiškia, kad bus prisimenami ir reikšmingi praėjus 10 ar 20 metų.
2014 m. liepos 23 d. 08:36:02
Pritariu Einarui ir dėl atskirų grupių ir dėl paties principo - daugumas čia esančių grupių/atlikėjų dar turi puikių šansų ir, netgi sakyčiau, daugiau šansų nugrimzti užmaršty, negu įsirašyti į muzikos istoriją... Daug kas priklausys dar ir nuo jų pačių įdirbio, užsispyrimo, taip pat ir nuo aplinkybių ir t. t., bet pripažinkim, kad daug įrašų čia yra "avansu". Dėl grupių - pridedu ir aš savo "ačiū" už Rush. Manau taip pat niekas nepaneigs Led Zepp'ų šansų būti ateities vadovėliuose, kaip ir Black Sabbath+Ozzy, Deep Purple. Ir jau visiškai nesuprantu kaip šitas sąrašas gali apsieiti be Pink Floyd...
2014 m. liepos 23 d. 07:46:24
O kaip gi Queen? Ar sakot jų "We will rock you" ritmas ilgainiui pames savo kūrėjus ir taps anglų liaudies daina? :))
2014 m. liepos 23 d. 01:53:29
Aš pritariu dėl Rush visais 100%. Žmonės dar ir šiais laikais jų tikrai klauso, mini, gerbia, kitos grupės juos vadina įkvėpėjais, gal tik Lietuvoj nelabai yra populiarūs...
O vat aš siūlau Black Sabbath su Ozzy Osbourne priešaky, nes jie verti šito. Net ir "ne Ozzio" laikais BS, keitinėdami grupės sudėtį, sugebėjo sukurti gerų hitų, prasimušti į topus bei išlaikyti populiarumą. O Ozzy, grįžęs po 35 metų pertraukos, tiesiog susprogdino bombą su albumu "13", ištaškydami viską aplinkui. Už tai, kad "paliko albumą naująjai kartai", BS yra verti minėti dar ilgai :)
2014 m. liepos 23 d. 00:01:36
grupe Bush
2014 m. liepos 22 d. 22:22:50
Sąrašas papildytas Einaro pasiūlymu, grupe Rush. Lauksime ir kitų nuomonių!
2014 m. liepos 22 d. 21:53:07
Kažkodėl kuo toliau, tuo labiau nujaučiu, jog viena progresyviojo roko žvaigždė dar ilgai dominuos pagal savo aukštumas ir populiarumą, kurio yra pasiekusi - kalbu apie kanadiečius Rush.
Nujaučiu ir sunkiai nustelbiamo Eminemo kulto gyvavimą ateityje.