HIM'ai pusę pirmos nakties??!! Tai faktiškai optimistiškai mąstant pirmą... Na, bent jau didesnė tikimybė dėl mažėsnės konkurencijos užsiiminat vietą pirmoje eilėje
Man ta pati problema... Ir dar teks praleist ba., kad galėčiau normalią vietą per HIM'ų pasirodymą turėt Ech, čia tarsi kerštas man už tai, kad nesugebėjau į jo koncertą nueit, kai buvo puiki proga.
HIM'ai pusę pirmos nakties??!! Tai faktiškai optimistiškai mąstant pirmą... Na, bent jau didesnė tikimybė dėl mažėsnės konkurencijos užsiiminat vietą pirmoje eilėje
Aš tada prisiduodu, kad artimiausias kelias savaites mane mažai matysite music'e, daug realaus gyvenimo problemų iškilo. Nors nuo manęs nieks šitam portale nepriklauso, tai tiesiog matysit mažiau burbėjimo Bet pažadu sugrįžt
O visas reikalas tame, kad sistemai nepatiko dienoraščio pavadinimas, nes jame buvo žodis grupė ir po jo toliau skaičius, tai sistema suprato, kad čia grupė su tokiu id, o ne dienoraštis ir negalėjo atidaryti
Sorry, sirgau su 39, nelabai norėjosi kažką čia aiškintis.. kol dar supratau kame problema ir apie ką išvis kalba eina per visus neaiškius kaltinimus ir užuominas..
2014 m. liepos 24 d. 20:09:33
Man ta pati problema... Ir dar teks praleist ba., kad galėčiau normalią vietą per HIM'ų pasirodymą turėt
Ech, čia tarsi kerštas man už tai, kad nesugebėjau į jo koncertą nueit, kai buvo puiki proga.
2014 m. liepos 24 d. 19:52:31
HIM'ai pusę pirmos nakties??!!
Tai faktiškai optimistiškai mąstant pirmą... Na, bent jau didesnė tikimybė dėl mažėsnės konkurencijos užsiiminat vietą pirmoje eilėje