HIM'ai pusę pirmos nakties??!! Tai faktiškai optimistiškai mąstant pirmą... Na, bent jau didesnė tikimybė dėl mažėsnės konkurencijos užsiiminat vietą pirmoje eilėje
Man ta pati problema... Ir dar teks praleist ba., kad galėčiau normalią vietą per HIM'ų pasirodymą turėt Ech, čia tarsi kerštas man už tai, kad nesugebėjau į jo koncertą nueit, kai buvo puiki proga.
HIM'ai pusę pirmos nakties??!! Tai faktiškai optimistiškai mąstant pirmą... Na, bent jau didesnė tikimybė dėl mažėsnės konkurencijos užsiiminat vietą pirmoje eilėje
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2014 m. liepos 24 d. 20:09:33
Man ta pati problema... Ir dar teks praleist ba., kad galėčiau normalią vietą per HIM'ų pasirodymą turėt
Ech, čia tarsi kerštas man už tai, kad nesugebėjau į jo koncertą nueit, kai buvo puiki proga.
2014 m. liepos 24 d. 19:52:31
HIM'ai pusę pirmos nakties??!!
Tai faktiškai optimistiškai mąstant pirmą... Na, bent jau didesnė tikimybė dėl mažėsnės konkurencijos užsiiminat vietą pirmoje eilėje