Pradedant viršeliu, lyg Pink Floyd'ų Wish You Were Here, albumas išlaiko ir savo muzikinę vertę aukščiausiame taške.
Jazz fusion plius roko ritmai, kurie šiek tiek dvelkia Rytų egzotika plius netikėčiausios improvizacijos - štai ta sėkmės formulė. Man didelis atradimas, šis albumas.
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2016 m. rugpjūčio 14 d. 07:55:49
Pradedant viršeliu, lyg Pink Floyd'ų Wish You Were Here, albumas išlaiko ir savo muzikinę vertę aukščiausiame taške.
Jazz fusion plius roko ritmai, kurie šiek tiek dvelkia Rytų egzotika plius netikėčiausios improvizacijos - štai ta sėkmės formulė. Man didelis atradimas, šis albumas.
2015 m. liepos 25 d. 11:40:45
taip gerai sugrota, kad beveik tampa fonu