Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
einaras13 | ![]() Karnivool |
||||
malia | ![]() Adele |
||||
Silentist | ![]() a-ha |
||||
4Blackberry | ![]() Sufjan Stevens Kaip tik šiandien. Viena liūdniausių žinomų dainų, bet graži. |
||||
Alvydas1 | ![]() David Bowie Turiu omeny 2002 naują versiją |
||||
Konditerijus | ![]() Anastacia |
||||
PLIKASS | ![]() Bon Jovi |
||||
Sahja | ![]() Nox |
2014 m. rugpjūčio 19 d. 12:06:43
TITO & TARANTULA grojo Rudstocke. Ai, o Woodstocke 1994 man, kadangi dar buvau mažiukas, patikdavo pastebėti, kai kitos bobikės prieš kameras išsitraukdavo patilindžiuoti ar pateliuskuoti savo didelius papus, minioj.
2014 m. rugpjūčio 13 d. 23:18:28
man tai 94 parodo visas grunge stiliaus grupes visame jų gražume. J.Baez - Sweet Sir Galahad tai be abejonių pati mėgstamiausia melodija iš 69 woodstocko. pamenu lt rūdiškėse buvo rudstokas. toks festivalis, gal prieš 5-10 metų. ten buvo kažkokia tais laikais madinga grupė, dbr nepamenu. kaip BloodhoundGang per B2Gether, tipa tavo
2014 m. rugpjūčio 13 d. 17:25:33
94 -ų Woodstokas tokios auros jau nebeturėjo. Tiesiog geras festas ir vsio.
Iš 69 man labiausiai patiko Santanos , The Who ir Creedensų pasirodymas. Cockerio With Litle Help from my Friends - geriausias festo numeris.
2014 m. rugpjūčio 13 d. 14:50:04
turiu šitą filmą. esu matęs ir 1994-ųjų WoodStocko filmuotą medžiagą. iš 1969-ų patiko Joe Cockerio pasirodymas.