|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
2014 m. pasaulio krepšinio čempionatas Ispanijoje: totalizatorius
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2014 m. rugpjūčio 29 d. 15:56:17
Ok, bandom (paryškinta nugalėtoja komanda ir rezultatyviausias mačo žaidėjas).
A:
Egiptas 55:83 Serbija (Assem Marei/ Bogdanovic)
Prancūzija 66:72 Brazilija (Batum/ Nene)
Iranas 62:96 Ispanija (Haddadi/ P.Gasol)
B:
Kroatija 86:67 Filipinai (Bogdanovic/Blatche)
Puerto Rikas 78:71 Argentina (Arroyo/Scola)
Graikija 80:59 Senegalas (Bourousis/N'Diaye)
C:
Ukraina 73:70 Dominika (Jeter/Martinez)
Naujoji Zelandija 80:75 Turkija (Penney/Asik)
JAV 110:73 Suomija (Davis/ Koponen)
D:
Angola 76:65 P. Korėja (Cipriano/Yang Hee-jong)
Slovėnija 75:68 Australija (G.Dragic/ Baynes)
Lietuva 83:69 Meksika (Valančiūnas/Gutierrez)
Grupių spėjimas:
A:
1. Ispanija
2. Serbija
3. Brazilija
4. Prancūzija
5. Iranas
6. Egiptas
B:
1. Kroatija
2. Puerto Rikas
3. Graikija
4. Argentina
5. Filipinai
6. Senegalas
C:
1. JAV
2. Turkija
3. Naujoji Zelandija
4. Suomija
5. Ukraina
6. Dominika
D:
1. Lietuva
2. Slovėnija
3. Australija
4. Meksika
5. Angola
6. P.Korėja
2014 m. rugpjūčio 29 d. 15:30:30
ok, manau jau galime dėti spėliojimus ?
2014 m. rugpjūčio 29 d. 11:31:08
Žinoma, galime, tik ar kiti žaidimo dalyviai tam pritaria? Aš iškart įtraukiu į taisykles ir jei bus protestuojančių, padiskutuosim.
2014 m. rugpjūčio 29 d. 11:26:00
mano pasiulymas spet abieju komandu rezultatyviausius uz atspejima 3 tsk, o jei is spejimu zaidejas yra ir rezultatyviausias rungtyniu zaidejas tai uz ji 5 tsk. :)
2014 m. rugpjūčio 28 d. 22:34:06
Na, dar galime laukti siūlymų apie taisykles, bet jie jau nebebus esminiai, nes daugelio aktyvių narių pritarimo jau sulaukiau, todėl galime pradėti spėlioti grupių išsidėstymą ir pirmosios dienos rungtynių rezultatus. Skaičiavimu galiu apsiimti aš (kadangi esu užkietėjęs namisėda).
2014 m. rugpjūčio 28 d. 21:59:03
Pradinis taisyklių sąrašas yra vis redaguojamas pagal lankytojų siūlymus, tad jau galite pažiūrėti "oficialius" pakeitimus.
2014 m. rugpjūčio 28 d. 19:44:33
ok 5 gerai :)
2014 m. rugpjūčio 28 d. 19:37:28
Ne per daug? Žinant, kad už rezultatą gali gauti vos keletą taškų... Manau, puikiai užtektų ir 5...
2014 m. rugpjūčio 28 d. 19:35:09
10?
2014 m. rugpjūčio 28 d. 19:09:31
Gerai, aš irgi svarsčiau, kad būtų galima padidinti rezultato atspėjimą iki 20 taškų, tai tada didinam.
Dėl rezultatyviausio žaidėjo irgi sutinku, tik kiek taškų už tai skiriam?
2014 m. rugpjūčio 28 d. 16:04:42
Manau, kad tik rezultatyviausią, nes naudingumas komplikuotai skaičiuojamas ir įvairūs šaltiniai vis kitaip gali vertinti. Pavyzdžiui, vienur įeina į koeficientą ir išprovokuotos pražangos, kitur - ne. Tas pats su gautais blokais ir pan. O įmestas taškų skaičius vis vien pakankamai aišku
.
Dėl to, jei daugiau nei vienas įmes tą patį didžiausią taškų skaičių, tai manau galima būtų užskaityti visų spėjimus, jei tik įvardintas bent vienas iš tų rezultatyviausių.
2014 m. rugpjūčio 28 d. 15:12:30
galiu skaičiuoti,bilijoną metų.Žaidimas yra viskas,ką galima pasiekti.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. rugpjūčio 28 d. 15:09:20
Man tinka Einaro pasiūlymas :) ir visa taškų sistema :) bet aš tikrai neapsiimsiu jų skaičiavimo, pasitikėsiu jau jūsų patirtimi :D
O dėl siūlymo vėl su rezultatyviausio, gal ir galima, mažiau vargo bus nei su futbolu, kuomet skaičiuodavome įvarčių autorius.
Bet vėlgi rezultatyviausią skaitysim tik įmestų taškų skaičių ar bendrą naudingumo balą? gi pasitaiko ir čia vienodai rezultatyvių pagal pelnytų taškų skaičių.
2014 m. rugpjūčio 28 d. 13:58:25
Man dar patiktų rezultatyviausio žaidėjo spėjimas, bet iš turimos patirties sprendžiu, kad turbūt nelabai kas pritartų
. Viskas kaip ir ok, bet aš gal net siūlyčiau už rezultato atspėjimą duoti 20 taškų (su sąlyga, kad kiti skaičiai lieka tokie, kaip nurodyta), nes, na, atspėt tikslų rezultatą krepšinyje yra, sutikime, be proto sudėtinga.
2014 m. rugpjūčio 28 d. 13:10:59
Beveik idealus totalizatorius būtų .
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. rugpjūčio 28 d. 13:04:53
Kadangi atsirado norinčių organizuoti totalizatorių, tai aš siūlau visiems pateikti alternatyvias sistemas ir padėti suformuoti galutines taisykles, kad nekiltų tokių nesutarimų, kaip buvo futbolo pasaulio čempionato metu. Aišku, mes turime tą padaryti iki rytojaus, nes jau už poros dienų prasideda pats veiksmas ir jau iki to laiko turime padaryti tiek taisykles, tiek spėjimus pirmųjų rungtynių ir galbūt galime suorganizuoti ir grupių išsidėstymo spėjimą (daugiau įdomumo tuomet).
Taigi, tokios mano taisyklės:
*spėti rezultatą galima iki rungtynių pradžios
*spėjamas GALUTINIS rungtynių rezultatas (jei yra pratęsimai, galutinis rezultatas bus laikomas tas, kuris bus po visų pratęsimų)
*iki pirmųjų rungtynių tam tikroje grupėje spėjame tų grupių išsidėstymą (rikiuojame nuo 1 iki 6 vietos)
*po grupių etapo spėsime finale besikaunančias komandas ir čempioną.
* (pridėta taisyklė): Spėjame abiejų komandų rezultatyviausius žaidėjus ir visų rungtynių rezultatyviausią žaidėją. Pasirinkę po vieną kiekvienos komandos rezultatyviausią žaidėją iš jųdviejų išrenkate vieną, kuris taps rungtynių rezultatyviausiuju. Už atspėtą rezultatyviausią komandos žaidėją - 3 taškai; rungtynių žaidėją - 5 taškai.
Pvz.: jei jūs atspėjate abu rezultatyviausius komandos žaidėjus ir rungtynių rezultatyviausią žaidėją, gaunate 8 taškus (3+5). Jei jūs atspėjate abu rezultatyviausius komandos žaidėjus, bet pasirenkate ne tą rungtynių rezultatyviausiąjį, gaunate 6 taškus (3+3) ir pan.
*Taškų sistema eilinių rungtynių rezultatams spėti:
- atspėtas rezultatas: 20 taškų
- atspėtas skirtumas: 10 taškų
- 1-2 taškų nukrypimas: 9 taškai
- 3-4 taškų: 8 taškai
- 5-6 taškų: 7 taškai
- 7-8 taškų: 6 taškai
- 9-10 taškų: 5 taškai
- atspėtas laimėtojas (tada, kai skirtumo apsirikimas didesnis nei 10 taškų): 3 taškai
- neatspėtas laimėtojas: 0 taškų
*Taškų sistema grupėms spėti:
*atspėta pozicija tam tikros komandos: 4 taškai. (reiškia, galima gauti net 24 taškus, atspėjus visos grupės išsidėstymą, atspėjus viską tobulai šiame etape galima gauti labai daug: 96 taškus)
*apsirikta per vieną vietą: 2 taškai.
*atspėta, kad komanda patenka į atkrintamąsias: 1 taškas (ši taisyklė taikoma, jei žaidėjo spėjimas nuo realybės nukrypo per daugiau nei vieną vietą; jei žaidėjas atspėja tam tikros komandos vietą grupėje ir ji patenka į atkrintamąsias, jam šis 1 taškas nepridedamas - jis gauna 4 taškus).
*jei žaidėjas spėja, kad komanda bus ketvirta grupėje (patektų), o iš tikro būna penkta (nepatenka), tai jam vis tiek skiriami 2 taškai.
*Taškų sistemą po grupių etapo finalo ir čempiono spėjimui:
*Atspėta finalo pora: 20 taškų
*Atspėta viena iš finalo komandų: 8 taškai
*Atspėtas čempionas: +12 taškų
Reiškia, atspėjus tiek porą, tiek čempioną, galima gauti 32 taškus papildomai, bet spėjimai turi būti pateikti po grupių etapo iki pirmųjų atkrintamųjų rungtynių.
Lauksiu nuomonių ir kitokių pasiūlymų.