Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2014 m. rugpjūčio 30 d. 16:13:53
Šiais metais pirmą kartą važiavau į Juodaragį, todėl negaliu palyginti su ankstesniais festivaliais, bet man buvo išties labai labai gera. Organizatoriams puikiai pavyko sukurti magišką atmosferą - šimtai Skinderiškio parko takelių, apšviestų mažytėm spalvotom lempelėm (dėl tų lempelių mano draugės nuo pat penktadienio ryto svaigte svaigo), įvairiausios jau minėtos dekoracijos ir "sapniškos" pramogos. Nuostabi buvo induistų hipių trobelė netoli maisto stalų! Vos įlindus vidun ta skarų sukurta prieblanda taip užbūrė, kad net nebesinorėjo eiti į savo mylimųjų lygaudiškių pasirodymą. O dar kaip tik tuo metu namelyje keli berneliai ir mergelės ėmė groti tokią kosminę muziką, kad galėjai tiesiog nuo visos tos atmosferos apsinešti :)
Muzikine prasme mane gal labiausiai sužavėjo grupė Spanxti. Apskritai muzikinėje dalyje dalyvavau ne per daugiausiai, tačiau penktadienio naktį pasitaškiau grojant porai metalo grupių, šeštadienį dieną pasidžiaugiau jau minėtos Lygaudės bei Ugniavijo pasirodymais, o naktį gavau visą kompleksą gerų grupių - And Also The Trees (nors, man rodos, garsistas čia subliovė, įrašuose jie tikrai geriau skamba), Juodvarniai, Spanxti ir Donis.
Tokie tad mano įspūdžiai. Manau, Mėnuo Juodaragis jau dabar įrašytas į mano kitos vasaros programą :)
P.S. DIDŽIULĖ PADĖKA organizatoriams už visas įdėtas pastangas sutramdyti gamtos išdaigų ir žmonių kojų suniokotus takelius. Tikriausiai tik tų šiaudų paklodžių dėka ir neteko nė karto nudribti purvan :)
2014 m. rugpjūčio 29 d. 09:34:56
Ypač nuotraukos - lux! Kažkaip šiemet toksai deficitas su bilietais buvo (neperkant iš anksto), tad neteko sudalyvauti.. Bet matau, kad buvo gerai.