Sakyčiau, pagaliau žmogus, kurio nuomonė apie muziką ir muzikinis skonis yra gana artimas man. O 4728 km dėl Dream Theater - iš tiesų paliko įspūdį.
Viena nereikšminga pastaba: Nightwish atliktas Pink Floyd'ų "High Hopes" dainos koveris yra tikrai žavingas, tačiau čia būtų daug labiau derėję įkelti tikrąjį originalą..
Gazpacho - sudomino. Iš pirmo klausymo pasirodė panašu į naujesnius Anathema. Beje, pastarieji irgi puikiai įsipaišytų į pašnekovo laidotuvių playlist'ą.
Aš pagalvojau, kad būtų visai įdomu ir gana ironiška (tik nežinau, ar kompetentinga) tokį interviu paimti iš Ryčio Zemkausko. Nežinau, gal čia tik man, o gal bus ir pritariančiųjų...
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2014 m. rugsėjo 3 d. 20:09:08
Beveik identiškas ir manasis skonis. Net Pain of Salvation, Amorphis ir Sieges Even yra.
2014 m. rugsėjo 1 d. 21:11:24
Sakyčiau, pagaliau žmogus, kurio nuomonė apie muziką ir muzikinis skonis yra gana artimas man. O 4728 km dėl Dream Theater - iš tiesų paliko įspūdį.
Viena nereikšminga pastaba: Nightwish atliktas Pink Floyd'ų "High Hopes" dainos koveris yra tikrai žavingas, tačiau čia būtų daug labiau derėję įkelti tikrąjį originalą..
Gazpacho - sudomino. Iš pirmo klausymo pasirodė panašu į naujesnius Anathema. Beje, pastarieji irgi puikiai įsipaišytų į pašnekovo laidotuvių playlist'ą.
Aš pagalvojau, kad būtų visai įdomu ir gana ironiška (tik nežinau, ar kompetentinga) tokį interviu paimti iš Ryčio Zemkausko. Nežinau, gal čia tik man, o gal bus ir pritariančiųjų...
2014 m. rugsėjo 1 d. 16:15:13
Kaip galėtumėte apibūdinti savo muzikinį stilių?(gera pašaipa iš klausėjų) Mano muzikinis stilius yra niekoks, kadangi aš pats nelabai groju.
2014 m. rugsėjo 1 d. 14:07:55
Ain't this boy a playboy???