o pas mus dyrikas megsta pawaiksciot po kabinetus per pamokas, ir jei pamato be swarko mokyklinio, tai siuncia namo persirengt. ir liepia mokytojoms zymeti n raide, kad tipo nebuwai pamokoj...
mmh pas mus nieks netikrina,nera prasmes tai daryt nes daxuja pataus,pvz musu kl vapse netri uniformos,ir musu nei dirikas nei kas kitas neprivers jos nusipirkt
o mano shoolej uniformos yra fajnos.....kaj pasiziuriu i kitu shuliu taj net gajla zmogu pasidaro............pas mus reik neshiot bet kokio modelio svarka ish tokios pilkos medz ir juodas kelnes- labai fajnaj atrodo, ypac mergos, o svarkus daugelis net i svarkus nepanasius siuvasi- su uztrauktukais, be apykakliu ir pan....
Man tai isvis geriausia. Mes neturim jokiu uniformu ir tuo as labaj dziaugiuosi !!!!! net neisivaizduoju saves su uniforma .... ir isvis baisu man ziuret i zmones su uniformom (aisq jei uniformos grazios tai sis pasakymas netinka), kurie atrodo viisi vienodi kaip zombiai
Na pas mus mokykloj uniformos - pilki svarkai...Ka as zinau...Sako,kad butina nesiot..Spyga! musu klasej puse tu svarku net neturi pasisiuve.. As pasiemeiau seses - kam man siutis jei jai vistiek naujos reikia (si nesioja kartas nuo karto) o as nezadu nesiot,gal viena karta gyvenime uzsidesiu... Siaip kankint gal per daug ir nekanikina - paklausia kodel be uniformos - dedam i kojas o jei rimtai tai papayksta,pasako moralu (koralu) ir baigtas kriukis - pasaka is naujo...
uniformos is dalies yra gerai. Na, tipo visi lygus tada buna. Bet apranga yra skirta tam, kad save isreikstum ir uniformos apriboja tai. Krc, nusvaigau kazka bet uniformos yra sudas
pas mus teij uniformos yra privalomos
taciau nieko tokio po atostogu ju nebereiks iki tol kol liks du menesiai iki mokslo metu pabaigos
Em nu kadangi i gimnazija atejau is tokios mokyklos kur ten buvo viskas laisviau nei laisvai, tai sunkoka adaptuotis buvo. Protesta uniformai skelbiau ;]] Bet pavaduotoja, kaip zmogus pasake :-Kas nors nepatinka, eik i kita mokykla.
Tai uniforma ne kasdiene mano apranga, taciau bent jau nebesiputoju Pvz. rugsejo 1 atejau su svarku.. tai jis nuo tada ir guli klasej ;]]
pas mus cia kazkuriais metais ivede uniforma. Policininku spalvos svarkai...Vaizdelis nekoks. Kai pasisiuvau nesiojau, dabar jau ziuriu vis maziau ir maziau nesioja. O as tuo labiau nesidedu. Siaip rimtu nuobaudu nera, tik neigyvendinti grasinimai
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 28 d. 12:01:39
2004 m. spalio 28 d. 11:57:42
2004 m. spalio 28 d. 11:54:58
2004 m. spalio 28 d. 11:51:06
2004 m. spalio 28 d. 07:33:07
2004 m. spalio 27 d. 19:02:01
2004 m. spalio 27 d. 17:53:34
Na mūsų gimnazijos uniformos tai visai nieko. O bernams irgi gana geros uniformos, paprasčiausiai juodi kostiumai (betrūksta tik akinių).
2004 m. spalio 27 d. 10:26:20
2004 m. spalio 27 d. 10:17:33
2004 m. spalio 27 d. 10:01:04
2004 m. spalio 26 d. 21:31:11
taciau nieko tokio po atostogu ju nebereiks iki tol kol liks du menesiai iki mokslo metu pabaigos
2004 m. spalio 26 d. 21:20:18
2004 m. spalio 26 d. 21:18:29
2004 m. spalio 26 d. 20:26:30
2004 m. spalio 26 d. 20:21:47
Tai uniforma ne kasdiene mano apranga, taciau bent jau nebesiputoju
2004 m. spalio 26 d. 19:27:28
2004 m. spalio 26 d. 19:20:46
2004 m. spalio 26 d. 19:17:34
2004 m. spalio 26 d. 18:14:33
2004 m. spalio 26 d. 18:07:09