Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Uniformos. Kokia jūsų nuomonė apie jas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 11
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
k_b
2007 m. lapkričio 18 d. 18:25:35
Yra/nėra jokio skirtumo ;> kartais ateini su, kartais ne... Mokykla kaip darbovietė, ne madų demonstruoti eini ;> visiškai vienodai kaip ten žmonės atrodo. Iš pradžių buvau visiškai prieš jas, bet po to pripranti ir visai nieko, tik labai jau dažnai aš tą švarką pamiršdavau pasiimti. Tiesą susimaišiau, jeigu kalba eitų apie pilną uniformą, nuo kelnių, marškinių, švarkų, tai tikrai NE, bet jeigu tik švarkas, tai gerai... nors visos tos priverstinės taisyklės norint lankyti mokyklą, tai šiek tiek komunizmu kvepia. Aj... paskutiniai metai eina, išgyvenom mes su tom uniformom, išgyvens ir kiti... ;>

2007 m. lapkričio 18 d. 18:00:50
MoHax, tu tyčia kaip beraštis rašai?

Atsakyti
MoHax
2007 m. lapkričio 18 d. 17:42:23
o as galvoju, kad medsesialiu uniformos ziaurei geros

2007 m. lapkričio 18 d. 17:34:26
nereikalingosm okyklose, o darbe išskirtinumo ženklas, man patinka policininkų, kareivių, medikų ir t.t. uniformos

Atsakyti
neruse
2007 m. lapkričio 18 d. 11:25:57
Bloga nuomonė mano apie jas. Nesuprantu, koks jiems skirtumas kaip apsirengę ateinam į mokyklą. Jų manymu, taip mes tampam lygiais ir nedemonstruojam madų, kas geriau apsirengs. Absurdas teikti tokią svarbą aprangai. Geriau sugalvotų geresnę švietimo sistemą vietoj uniformos modelio.

2007 m. lapkričio 18 d. 11:12:18
Uniformas reikia uždrausti.Tai žmonių - kaip asmenybių naikinimas.Mus nori paversti paklūstančia avinėlių banda.Žmonės,kur dingo REVOLIUCIJA?

Atsakyti
Xpo
2007 m. lapkričio 18 d. 00:50:05
Aš tai norėčiau eit su pižamom jei kur eiti reiktų. Turėtumėt išeiginę ir naminę pižamą. Viskas paprasta ir aišku. Nereikėtų kuistis spintose ir miestiniuose univermaguose.

Atsakyti
reaper
2007 m. lapkričio 17 d. 20:34:28
reaper rašė:
oi kas kalba kad uniformos gero lb klyst as ir taip maniau kol nepraejo 1m po to norejau issiskirt bet suda tau uniforma reik o ne wiskas pri jos tinka tai galwoju px dabar ziema waiksciosiu juoda ir tegul nors ant mano peciu bus wiena problema maziau...ir eina wisi nx o ypac dyrike

Gerai, kad dabar bent pasijuokti galiu is to ka rasiau beveik pries 3 metus (:

O siaip, tai geriau, kad yra. Nori uzsidedi kartais (: Nors istikruju dazniausiai su uniforma vaikstau, man juodos klenes/dzinsai labiausiai patinkancios, o del svarko tai irgi be problemu jau bene 7m, su zaliu vaikstau, priprast matyt spejau (:

2007 m. lapkričio 17 d. 20:28:22
nuo 5tos klases nesiojau uniforma. is pradziu nervino - nepatogu ir visi kaip agurkai atrodem, bet kai 6 metus pranesiojau tai pripratau ir pradejo net patikti.o beto pas mus mokykloj net nera konkretaus modelio tai galima siutis beveik koki nori...

2007 m. lapkričio 17 d. 20:20:02
Dievaži, kaip aš norėčiau. Kad netektų tarumuot savo regimosios atminties turgaus invazijomis. Ir, kaip jau kažkas minėjo, nebeliekančio fakto "jis/ji prasčiau gyvena".

Atsakyti
KAtine
2007 m. lapkričio 17 d. 17:42:38
nenešioji mūsų karinės gimnazijos švarko - SPK

Atsakyti
Drugelka_smile
2007 m. lapkričio 16 d. 04:00:37
Visada norėjau, galbūt, kad niekada neturėjome.

Atsakyti
dingusi_kazkur
2007 m. rugsėjo 8 d. 23:35:16
Tikrai tai nėra blogas dalykas, nors anksčiau ne kartą esu ant jos užburnojusi.
O dabar, kai nebereikia jos, galvoju, kad visai patogu yra turėti uniformą.

2007 m. rugsėjo 8 d. 23:29:03
pas mus ji yra ir jeigu ateitu i sule be uniformos tai is kart tevams skambina, vienu zodziu ziauru, tos uniformos

2007 m. rugsėjo 8 d. 19:42:22
Sutinku su tokiu pasakymu- Jeigu tu esi Asmenybė, tai jokia uniforma tavęs neužgos.
Pas mus mokykloj nėra, niekada nebuvo. Bet.. Jeigu įvestų- tikrai siaubingai nesipriešinčiau.

Atsakyti
hip-hop_daughter
2007 m. rugsėjo 8 d. 14:28:23
Aš jų taiiip nemėgau. Anais metais beveik nenešiojau. O dabar.. kažinau. Ryte ir taip laiko neturiu, o jei dar prisidėtų galvojimas "tai kaip čia apsirengt...?" tai išvis nusižudyčiau. Beto, man gražios mūsų uniformos. Tegu tan pilkos, sijonai klostuoti, kelnės su kantu, bet visi atrodom tvarkingai, priešingai nei kitų mokyklų. Man taiiip šlykštu toks 14metės su metro pločio kelnėm [tipo banglės] arba dar ten kokie išsišokimai. O čia visada tvarkinga ir gražu.

[kalbu kaip mokytoja] DDD

2006 m. gruodžio 12 d. 13:16:18
o as labai pries uniformas... jau visi manau yra pakankamai dideli,supranta kad nevisi vienodai gyvenam ir niekas nebesikabineja prie tos prastesnes aprangos... pas mus pvz yra juoda apacia ir pilkas svarkas. karta atejau i sulia su dzinsais ,tai klyfa nusiunte mane pas pavaduotoja,ta apreke,po to i klase dar klyfa ir kita pavaduotoja atsitempe,kad i pazymke padetu stampa.. ir visa sita terlyne vien tik del melynu dzinsu... o ir atrodom visi vienodi kai robotai.. nu nezinau,nesuprantu as tokiu sistemu...

2006 m. gruodžio 12 d. 00:17:37
Kadangi, perėjau į naują mokyklą, ten uniformos reikalingos. Aš nenorėjau, bet nieko nepadarysi, kad reikia. Ir aš kažkaip propratau, nėra taip blogai. Viso labo, tai tik tamsiai mėlynas švarkas. Nereikia specialių kelnių ar sijonų. ( O tai mano akimis gerai). Ko gero, geresnės uniformos nesu mačiusi. Ir, pavyzdžiui man ji tikrai nevaržo jokių judesių, yra labai patogi. Ir kažkaip neišsiskiri iš kitų mokykloje besimokančių mokinių. Jautiesi, taip, tarsi visi lygūs. bet, tai viso labo tik mano nuomonė. Aš už jas.

Atsakyti
nematom_a
2006 m. gruodžio 9 d. 20:37:23
seniau buvau pries uniformas. mano numone tai buvo tik nereikalingas dalykas. bet kai mokykloje ivede uniformas ir pusmeti pavaiksciojau su zaliu kaip policininko svarku, pripratau ir manau, kad uniformos visai reikalingas dalykas, nes nebelieka to ziurejimo kas kaip apsirenges ar kazkokios diskriminacijos, ypac pradinese klasese, del aprangos.

2006 m. rugsėjo 6 d. 17:26:47
ai as seniau buvau lb nusistacius pries uniformas bet db pripratau

Atsakyti
Puslapiai: 12345678 ... 11
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Antanėliai Antanėliai
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1920
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 197425