Jei zmogus yra Asmenybe,tai buna jis su uniforma ar be jos, vistiek isliks Asmenybe.
Uniformos neturetu but privalomos ir itvirtintos mokimosi istaigose,jei uz jas nebuvo prabalsuota daugiausiai tam tikruose "demokratiniuosese" susirinkimuose.Gaila tai,jog i vadinamaji "demokratiskuma",arba vadinkim kaip norim,pasirinkimo laisve nebuvo atkreipta jokio demesio 1000-mecio gimnazijoje.Taip pat ir kituose "kalejimuose".
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 6 d. 16:14:17
eglermknt rašė:
renny rašė: o as visai noreciau. kad nebutu tokiu dalyku kaip "o jis/ji prasciau apsirenges/usi"
Vienintelis ir nepaneigiamas pliusas uniformoms.
taj gal visiems zmonems reiktu neshiot vienodus drabuzius, telefonus playerius. gyvent vienoduose namuose, vazinet vienodomis mashinomis ir galiausiai pasidaryt plastines operacijas, kad butume vienodi???
panashu i komunizma...
naturalu , kad vieni rengias geriau , kiti prasciau. juk eidami gatve matome kad zmones apsirenge skitingai. galbut kazkas ir pagalvoja kas apsirenges graziau, o kas ne. bet visa tai yra visai normalu.
kuo mokyklos ir mokiniai tokie ishskirtiniai , kad privalo atrodyti vienodai. visi vienodais shvarkais, visi be papuoshalu. dar betruko kad ir shukuosenos turetu but vienodos...
pas mano drauge mokykloj tik svarkeliai ir juos butina nesiot 1dieni-4dieni,o 5dieni rengies ka nori. as turbut uz,susitaupo pinigu daug. be to, uniformos paskata maistauti.
aina švilpt kaip pavydžiu tiem pas kuriuos mokykloj nėra uniformos prievolės... pas mus Varpo gimnazijoj tai tokie mėlyni švarkai ir mėlynos kelnės arba tamsiai raudoni sijonai... tikra kankynė... ir siunčia namo jei ateini be uniformos!!! suprasčiau, jei už tai raštelio nereikėtų nešti, bet kai reikia... nu kažkoks chaosas, atsiradęs nuo klaidingų tvarkos kūrimo nuotrupų...
musu suleje uz paskutini sakini pasmerktu
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugsėjo 6 d. 16:34:11
Uniformos neturetu but privalomos ir itvirtintos mokimosi istaigose,jei uz jas nebuvo prabalsuota daugiausiai tam tikruose "demokratiniuosese" susirinkimuose.Gaila tai,jog i vadinamaji "demokratiskuma",arba vadinkim kaip norim,pasirinkimo laisve nebuvo atkreipta jokio demesio 1000-mecio gimnazijoje.Taip pat ir kituose "kalejimuose".
2006 m. rugsėjo 6 d. 16:14:17
o as visai noreciau. kad nebutu tokiu dalyku kaip "o jis/ji prasciau apsirenges/usi"
taj gal visiems zmonems reiktu neshiot vienodus drabuzius, telefonus playerius. gyvent vienoduose namuose, vazinet vienodomis mashinomis ir galiausiai pasidaryt plastines operacijas, kad butume vienodi???
panashu i komunizma...
naturalu , kad vieni rengias geriau , kiti prasciau. juk eidami gatve matome kad zmones apsirenge skitingai. galbut kazkas ir pagalvoja kas apsirenges graziau, o kas ne. bet visa tai yra visai normalu.
kuo mokyklos ir mokiniai tokie ishskirtiniai , kad privalo atrodyti vienodai. visi vienodais shvarkais, visi be papuoshalu. dar betruko kad ir shukuosenos turetu but vienodos...
kzkoks absurdas...
2006 m. rugsėjo 6 d. 15:57:52
o as visai noreciau. kad nebutu tokiu dalyku kaip "o jis/ji prasciau apsirenges/usi"
2006 m. rugsėjo 6 d. 15:46:56
2006 m. rugsėjo 6 d. 14:48:47
2006 m. rugsėjo 5 d. 21:14:08
2006 m. rugsėjo 5 d. 21:11:34
2006 m. rugsėjo 5 d. 21:04:28
P.S. Jei kas nesuprato, tai čia buvo sarkazmas
2006 m. rugsėjo 5 d. 20:46:37
2006 m. rugsėjo 4 d. 03:26:59
2006 m. rugpjūčio 15 d. 23:57:53
2006 m. rugpjūčio 12 d. 19:46:00
2006 m. rugpjūčio 12 d. 18:13:04
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:50:41
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:38:52
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:34:07
2006 m. rugpjūčio 8 d. 23:26:28
2006 m. liepos 18 d. 17:24:14
2006 m. liepos 13 d. 13:34:00
2006 m. liepos 4 d. 13:50:50
man labai labai patinka uniformu svarkai su jais labai graziai atrodai,bet va sijonai ar kelnes kitas reikalas su jais atrodai kaip kaimietis...
as taip noriu,kad i musu sule gryztu uniformos.......
musu suleje uz paskutini sakini pasmerktu