man labai labai patinka uniformu svarkai su jais labai graziai atrodai,bet va sijonai ar kelnes kitas reikalas su jais atrodai kaip kaimietis...
as taip noriu,kad i musu sule gryztu uniformos.......
laimei, pas mus ju nera. kam jos?
sunku priziureti.
jautiesi visuma visko ir dingsta tavo asmenybe. (jau pasakiau tai griuk negyvas )
kainuoja gan daug, be to, asocijuojasi su sovietmeciu.
Ot ir ne forsai, dar galiu reperį nuo forso atskirt. Tai žmonės kurie dar reperiavo tokių grupių kaip Uzi laikais (jei tik žinai tokią).
Ar aš daug geriu? tu nematei manęs geriančios...
Cha, dabar prisiminiau, kaip mačiau praeitą savaitę kelis berniūkščius su tokiom šlykščiai žaliom uniformom... Nebūčiau Misantropia, būčiau pajutus gailestį...
aplamai kaip dalykas, unifroma yra gerai. bent jau mano nuomone. labai palengvina rytines "ka man apsirengti" kancias tik var sudas yra tas, kad ts unifromas siuva ir modeliuoja kazkokie grybai... mums tai tipo gandziumianas modeliavo kazkada, bet buvo tokios baisios tos unifos, kad eina sau... ka as zn, galetu buri patogi ir faina unifroma, tada butu gerai. o dbr su kazkokiais kostiumais kaip lopais vaikstom... krc ateinam per pertrauka i kavine, visas kiems pridyges melynu grybuku... vaizdelis tai ne koks...
Sometimes rašė: Sako, kad šulėse be uniformų muša vaikus kurie 2rą dieną ateina su ta pačia apranga... Vžno nieko nepakeisi, čia jau žmoguje įsitvirtino tokie dalykai
mano laikai tai - 1989 metais aš ėjau į pirmą klasę... pusė čia esančių tuo metu dar nė gimę nebuvo...
O man visai patiktų uniformos (būtų patikusios) jei jos plius minus skoningos būtų...
Ne garderobo pasirinkime esmė... vienoda apranga šiek tiek išlygina socialinius skirtumus. Vaikai yra žiaurūs - tiesa sena, kaip pasaulis. Vienam per visus galus išlepintam pypliui už drabužius moka tūkstančius, kitam gi kokioj padėvalkėj už porą litų nuperka. Ir po to koks rezultatas: princas jodinėja vargšui ant sprando, nes tas neturi striukės už 500 Lt. Gal ir žiauriai skamba, bet taip jau yra...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. liepos 4 d. 13:48:31
as taip noriu,kad i musu sule gryztu uniformos.......
2006 m. liepos 4 d. 13:44:01
2006 m. balandžio 24 d. 21:52:58
2006 m. balandžio 24 d. 21:14:31
sunku priziureti.
jautiesi visuma visko ir dingsta tavo asmenybe. (jau pasakiau tai griuk negyvas
kainuoja gan daug, be to, asocijuojasi su sovietmeciu.
2006 m. balandžio 22 d. 17:03:08
2006 m. balandžio 21 d. 23:05:42
2006 m. balandžio 8 d. 10:09:22
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:48:51
Bet ne apie HH čia tema...
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:43:45
Ar aš daug geriu? tu nematei manęs geriančios...
Cha, dabar prisiminiau, kaip mačiau praeitą savaitę kelis berniūkščius su tokiom šlykščiai žaliom uniformom... Nebūčiau Misantropia, būčiau pajutus gailestį...
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:38:35
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:34:07
Bet vistiek mano uniforma originalesnė...
alamanda, o tu pabandyk įsivaizduot, kaip prieš niolika metų visas miestas rudavo... nors kur tu prisiminsi... nebent pas ką nors nuotraukas matei...
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:31:29
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:29:05
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:25:56
O kuo bloga? Aš tokią su džiaugsmu būčiau nešiojus
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:12:34
Sako, kad šulėse be uniformų muša vaikus kurie 2rą dieną ateina su ta pačia apranga... Vžno nieko nepakeisi, čia jau žmoguje įsitvirtino tokie dalykai
kas cia per nsamone? musa?? ;{
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:12:22
O man visai patiktų uniformos (būtų patikusios) jei jos plius minus skoningos būtų...
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:11:33
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:06:53
visgi gerai, kad gimiau anksčiau...
2005 m. rugsėjo 19 d. 17:00:41
2005 m. rugsėjo 19 d. 16:50:46
Bet uniformos jų tai blogis. Dabar bent jau kiekviena mokykla turi savo atskiras uniformas, o tais laikais visi vaikščiojom kaip iš vieno inkubatoriaus paleisti...