Užtat reikėjo gimt kiek anksčiau... aš iki 4 klasės atkentėjau tarybines uniformas (tuo metu vienodai rodė), o vėliau jau paleido nuo grandinės... tipo nepriklausomybė - jūsų teisė rinktis... ir tada mamai tai patapo rimtu galvos skausmu...
2005 m. rugsėjo 13 d. 17:52:30
Sometimes rašė: Man gėda eit iki autiko su ta su@$&^# uniforma =OO
jo!!!!!man irgi...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
lkai pas reda buvop darbai. plaunant indus kai prilaistem. su uniformom sluostem kol redos nebuvo..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
dar prisiminiau kaip su uniformom per darbus grindis valem..
4. Aluje nepaskęsi
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
to be continued..
tai lb lb blogas daiktas ...bent jau mano sulej yr tokie baisus kazkokie pilkai zali svarkai ir kuri uzsivilkus pasilenkt ir uzsirist batus galima sakyt neimanoma
nzn man nei silta nei salta nuo uniformu.. 4 metus nesiojau pradinese ir kai varydavom su choru dainuot i kita mokykla visi is musu juokdavosi vien delto ,kad su uniformom buvom bet dabar ima juokas ,as nebenesioju ,nes kitoj mokykloj , o kitiems , beveik visiems reikia jei reiktu nesiot ne rekciau ,nesispardyciau... man uniforma netrukdo , nors gal ir nelabai kaip atrodo
nu bent jau fyfos nelistu i akis.... seip as noreciau,kad pas man shulioje butu uniformos...
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
na man atrodo taj ziawri priemone pries vajkus nors as ju ir nedeviu taj atrodo man gan kvajlaj ir jej tureciaw nesiot uniforma iskart iskelciaw savo tevam help
dabar apie uniformas manau, kad tai per lietuviu kontrolinius yra geras dalykas ir as lb lb myliu savo mokyklos direktore. kiek sykiu jinai atejo per kontrolini, kas eb uniformu, namo.jeeeeej. ir namo. arba ateini ir klasiokes: turi uniforma? ne. tada namo, grusaite varo. tai as ir iseinu namoporai pamoku, kai paskui paaiskeja,jog pamacius, kiek mokiniu neturi uniformu jinai nebevaro namo.
4. Aluje nepaskęsi
to be continued..
mmm, mes su Jurga (kultine mokyklos laiku drauge) sedim per anglu be uniformu ir (o, baisybe) su bliuzonais su kapishonais, isirauna pavadashke ir kad pradeda... kur jusu svarkai, istraukiam tokius sumaitotus ish kupriniu (buvom ant laiptu pasitiese priesh tai kad kelniu neishmozotume, nes kelnes tai jau butinai juodos turi buti).... pavadashkei plaukai pasishiaushia sako, dabar uzsidekit ant savo kapishonuotu bliuzonu, na, uzsidedam siaip ne taip svarkus... pasiziurekit i veidrodi... nu, ziurim ir kaip atrodot? nu, normaliai? kodel su bliuzonais, su kapishonais? labai shalta (balandzio vidurys, su tais bliuzonais ir i mokykla ateina, net striuku nereikia, lake jau visai shilta ), tai mums liepia uzsideti golfiukus kita karta, mes su Jurga sutartinai palinksim galvas, kai pavadashke isheina garsiai nusizvengiam ir viskas baigta ai, dar mokytoja turi pasiaishkinti kodel mus tokias be unifkiu i pamoka isileido
gyvenu kaip moku gyvent...
Man uniformos jokių sovietinių laikų neprimena.To reikalauja visos pripažintos mokyklos.Žinoma jas reiktų keisti,atsižvelgiant į patogumą ir t.t Bet didžiąja dalimi aš už.Išsiskirti ir būti "ne kaip visi" galima ne tik drabužiais.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 19 d. 16:40:16
2005 m. rugsėjo 13 d. 17:52:30
Man gėda eit iki autiko su ta su@$&^# uniforma =OO
jo!!!!!
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 13 d. 17:47:14
2005 m. rugsėjo 11 d. 17:06:12
two>>kada?
lkai pas reda buvop darbai. plaunant indus kai prilaistem. su uniformom sluostem kol redos nebuvo..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugsėjo 10 d. 20:52:16
2005 m. rugsėjo 9 d. 14:09:50
2005 m. rugsėjo 8 d. 16:29:05
2005 m. rugsėjo 8 d. 16:27:44
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugpjūčio 15 d. 19:16:52
2005 m. rugpjūčio 15 d. 14:44:51
2005 m. rugpjūčio 15 d. 14:15:48
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:58:04
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:55:47
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:48:15
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. rugpjūčio 12 d. 17:58:10
2005 m. rugpjūčio 11 d. 06:21:26
2005 m. rugpjūčio 11 d. 00:50:00
2005 m. birželio 29 d. 20:05:36
2005 m. birželio 28 d. 21:41:07
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. birželio 28 d. 21:18:41
Man uniformos jokių sovietinių laikų neprimena.To reikalauja visos pripažintos mokyklos.Žinoma jas reiktų keisti,atsižvelgiant į patogumą ir t.t Bet didžiąja dalimi aš už.Išsiskirti ir būti "ne kaip visi" galima ne tik drabužiais.