Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Uniformos. Kokia jūsų nuomonė apie jas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Misantropia
2005 m. rugsėjo 19 d. 16:40:16
Užtat reikėjo gimt kiek anksčiau... aš iki 4 klasės atkentėjau tarybines uniformas (tuo metu vienodai rodė), o vėliau jau paleido nuo grandinės... tipo nepriklausomybė - jūsų teisė rinktis... ir tada mamai tai patapo rimtu galvos skausmu...

2005 m. rugsėjo 13 d. 17:52:30
Sometimes rašė:
Man gėda eit iki autiko su ta su@$&^# uniforma =OO

jo!!!!!man irgi...

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
Miau
2005 m. rugsėjo 13 d. 17:47:14
juodos kelnes...pilki svarkai...man jau vaidenasi....knisa mane tos uniformos...ir taip kiekviena diena...

2005 m. rugsėjo 11 d. 17:06:12
SHIT rašė:
two>>kada?

lkai pas reda buvop darbai. plaunant indus kai prilaistem. su uniformom sluostem kol redos nebuvo..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 10 d. 20:52:16
Uj pas mus ju nera, ir as ju nenoriu

Atsakyti
Stingas
2005 m. rugsėjo 9 d. 14:09:50
tokia kad jas reikia laikyt sintoj igrusta i pati gyliausia kampeli!

2005 m. rugsėjo 8 d. 16:29:05
two>>kada?

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. rugsėjo 8 d. 16:27:44
dar prisiminiau kaip su uniformom per darbus grindis valem..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
tiote
2005 m. rugpjūčio 15 d. 19:16:52
tai lb lb blogas daiktas ...bent jau mano sulej yr tokie baisus kazkokie pilkai zali svarkai ir kuri uzsivilkus pasilenkt ir uzsirist batus galima sakyt neimanoma

2005 m. rugpjūčio 15 d. 14:44:51
gyvenime uniformos neneshiojau...bet va kokius metukus norechiau pajust kas tai per daiktas

2005 m. rugpjūčio 15 d. 14:15:48
Nesamone kazkokia tos uniformos.. zmogaus individualumo suvarzymas, nieko daugiau.

Atsakyti
migliosa
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:58:04
nzn man nei silta nei salta nuo uniformu.. 4 metus nesiojau pradinese ir kai varydavom su choru dainuot i kita mokykla visi is musu juokdavosi vien delto ,kad su uniformom buvom bet dabar ima juokas ,as nebenesioju ,nes kitoj mokykloj , o kitiems , beveik visiems reikia jei reiktu nesiot ne rekciau ,nesispardyciau... man uniforma netrukdo , nors gal ir nelabai kaip atrodo

Atsakyti
hip-hop_daughter
2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:55:47
kai butu, tada jau nenoretum...believe me...

2005 m. rugpjūčio 12 d. 19:48:15
nu bent jau fyfos nelistu i akis.... seip as noreciau,kad pas man shulioje butu uniformos...

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
Lake
2005 m. rugpjūčio 12 d. 17:58:10
na man atrodo taj ziawri priemone pries vajkus nors as ju ir nedeviu taj atrodo man gan kvajlaj ir jej tureciaw nesiot uniforma iskart iskelciaw savo tevam help

Atsakyti
sharmii
2005 m. rugpjūčio 11 d. 06:21:26
na uniformos pas pus tamsiai melynos....bet jas reikia nesioti KIEKVIENA MIELA DIENA! jos per visus metus jau speja igristi...fee!

2005 m. rugpjūčio 11 d. 00:50:00
Negaliu pakesti...bet nuo sio rudens teks pradeti nesioti....

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. birželio 29 d. 20:05:36
dabar apie uniformas manau, kad tai per lietuviu kontrolinius yra geras dalykas ir as lb lb myliu savo mokyklos direktore. kiek sykiu jinai atejo per kontrolini, kas eb uniformu, namo.jeeeeej. ir namo. arba ateini ir klasiokes: turi uniforma? ne. tada namo, grusaite varo. tai as ir iseinu namoporai pamoku, kai paskui paaiskeja,jog pamacius, kiek mokiniu neturi uniformu jinai nebevaro namo.

Atsakyti
rocky
2005 m. birželio 28 d. 21:41:07
mmm, mes su Jurga (kultine mokyklos laiku drauge) sedim per anglu be uniformu ir (o, baisybe) su bliuzonais su kapishonais, isirauna pavadashke ir kad pradeda... kur jusu svarkai, istraukiam tokius sumaitotus ish kupriniu (buvom ant laiptu pasitiese priesh tai kad kelniu neishmozotume, nes kelnes tai jau butinai juodos turi buti).... pavadashkei plaukai pasishiaushia sako, dabar uzsidekit ant savo kapishonuotu bliuzonu, na, uzsidedam siaip ne taip svarkus... pasiziurekit i veidrodi... nu, ziurim ir kaip atrodot? nu, normaliai? kodel su bliuzonais, su kapishonais? labai shalta (balandzio vidurys, su tais bliuzonais ir i mokykla ateina, net striuku nereikia, lake jau visai shilta ), tai mums liepia uzsideti golfiukus kita karta, mes su Jurga sutartinai palinksim galvas, kai pavadashke isheina garsiai nusizvengiam ir viskas baigta ai, dar mokytoja turi pasiaishkinti kodel mus tokias be unifkiu i pamoka isileido

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
_ManiLLa_
2005 m. birželio 28 d. 21:18:41
Aš už.Mokykla ne vieta parodyti savo gražius naujus drabužius.
Man uniformos jokių sovietinių laikų neprimena.To reikalauja visos pripažintos mokyklos.Žinoma jas reiktų keisti,atsižvelgiant į patogumą ir t.t Bet didžiąja dalimi aš už.Išsiskirti ir būti "ne kaip visi" galima ne tik drabužiais.

Atsakyti
Puslapiai: 1234567891011
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Antanėliai Antanėliai
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1920
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 197425