Uniformos yra ir gerai ir blogai..Gerai,kad visi tada lygus neisskiriami kas geriau apsirenges kas prasciau,nereikia pirki drabuziu i mokykla,o blogai,kad su uniformomis zmones vienodi ir nuobodus,o be uniformu zmones save isreiskia,pagal nevienoda apranga galima pamatyti koks zmogaus budas...vnz..i hate uniformu
vos nenualpau pamacius savo puskes uniforma kuria ji nesios kitais metais- va tokiu tai niekam nelinkeciau. Languoti melyni sijonai zemiau keliu, tokie patys platus kaklaraisciai ir is tokios siurkscios, orui nelaidzios sintetines medziagos(sovietmeciu tokie rubai budavo) pasiutas maisa primenantis svarkas- iiilgas, neiliemenuotas, pazastys kabo ties liemeniu, rankoves iki pirstu vidurio.....
Kai aš mokiausi, tai pykdavomės su mokytojais: aš nenorėjau uniformos, nes man nepatiko. O tada dar tarybiniai laikai buvo, pastabas gaudavau, jei pasirodydavau mokykloj kitaip apsirengęs. Bet tėvukas palaikydavo mano pusę, nes tos uniformos buvo tikrai be ryšio. Buvo juokinga, kai mokytojai tėvų susirinkimuose svarstydami tą klausimą (reikalaut ar nereikalauti, kad visi vilkėtų) argumentuodavo savo pritarimą uniformoms tuo, kad va, dabar prasidės varžybos "kas gražiau apsirengs", atsiras prasčiau gyvenančių šeimų vaikų diskriminacija ir kitos problemos... Nifiga, pasaulis nenugriuvo, pašalinio efekto uniformų išnykimas neturėjo. Dabar, kaip matau, kai kuriose gimnazijose vėl pradėjo reikalauti.
Suprantu, pavyzdžiui, tam tikrose pareigose, tam tikrus darbus dirbant ir tam tikrose situacijose jos būtinos:
- Kare, kad priešą atskirtum nuo saviškio,
- Kelininkai kai tamsoj dirba,
Uniformos yra kazkas siaubingo ir totaliai neispudingo
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Savaitgali prisiziurejau visai graziu, taigi nuomone apie jas pagerejo. Manau viskas priklauso nuo pacios uniformos - pats ju devejimas nera blogai. Aisku, jei tau liepiama deveti kokia nuvarvejusios spalvos liemene, tai nekas. Bet siaip uniformu buna tikrai graziu.: )
mano gimnazijoje panos turi uniformas : liemene ir sijonas, bernai kostiumus ir jas turim uzsideti per swentes wisokias ar renginius kokius.. siemet buvau uzsidejus kokius 5 kartus ;] kiti kokius 2 kartus jauciu... karta pasisiuni ir 4 metam, kas isauga tas naujas siuva.. ;]
kad "jeigu ka", galeciau uzsidet. Todel dabar svarkas atrodo tarsi arklio pakramtytas,bat man dzin!!!!
Blade_puss2 rašė: Apie uniformas...Ziurint kokios jos?Pas mane sulej taj mergoms : raudoni megstiniai (jak mane ziauriai uzknisa ta spalva NEKENCIU ) bernams : tamsiai melyni megztiniai (puse bernu ju isvis nedevi!o dviliktokaj juolab matau juos tik 1 karta i menesi su uniformkem!bet sejp geresnes nej mergu ( )
O aš jau pripratau...
krc ir juoka kelia paskui ju samprotavimai newertink zmogaus pagal iswaizda. kazin kodel taip mums sako, jei patys tai daro ?
musu tai uniformos nera jau tokios baisios, bet as wistiek ju newirskinu! priwalumai 1. ryte nereikia galvoti ka uzsideti siandien ( mums merginoms tai ypac swarbu ) 2. wisi tampa lygus ( ir drauge Onute negales pasimaivyti sawo naujaisiais dzinsais uz 300lt kas mane laaabai pradziugina ) minusai 1. tai nepatogu 2. mes atrodom nenormalus 3.ir kada as spesiu pasirodyt su sawo naujuoju megstuku? (merginos tik jau nesakykit kad as egoiste - mes wisos tokios tokia jau musu prigimtis )
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 28 d. 20:59:52
2005 m. birželio 28 d. 14:42:24
2005 m. birželio 27 d. 13:25:20
2005 m. birželio 27 d. 10:39:33
2005 m. birželio 27 d. 10:31:03
ir toj mokykloj, į kurią ėjau, unfiromų nešioti nereikalauja.
paavydėkit.
2005 m. birželio 27 d. 07:27:53
Kai aš mokiausi, tai pykdavomės su mokytojais: aš nenorėjau uniformos, nes man nepatiko. O tada dar tarybiniai laikai buvo, pastabas gaudavau, jei pasirodydavau mokykloj kitaip apsirengęs. Bet tėvukas palaikydavo mano pusę, nes tos uniformos buvo tikrai be ryšio. Buvo juokinga, kai mokytojai tėvų susirinkimuose svarstydami tą klausimą (reikalaut ar nereikalauti, kad visi vilkėtų) argumentuodavo savo pritarimą uniformoms tuo, kad va, dabar prasidės varžybos "kas gražiau apsirengs", atsiras prasčiau gyvenančių šeimų vaikų diskriminacija ir kitos problemos... Nifiga, pasaulis nenugriuvo, pašalinio efekto uniformų išnykimas neturėjo. Dabar, kaip matau, kai kuriose gimnazijose vėl pradėjo reikalauti.
Suprantu, pavyzdžiui, tam tikrose pareigose, tam tikrus darbus dirbant ir tam tikrose situacijose jos būtinos:
- Kare, kad priešą atskirtum nuo saviškio,
- Kelininkai kai tamsoj dirba,
ir t.t.
2005 m. birželio 27 d. 06:52:38
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. kovo 27 d. 21:46:46
2005 m. kovo 20 d. 20:39:43
2005 m. kovo 20 d. 18:52:27
2005 m. kovo 20 d. 14:35:24
bet dabar jau nebetikrina,nusibodo gal...
kad "jeigu ka", galeciau uzsidet. Todel dabar svarkas atrodo tarsi arklio pakramtytas,bat man dzin!!!!
2005 m. kovo 20 d. 14:21:51
2005 m. kovo 20 d. 09:42:57
Apie uniformas...Ziurint kokios jos?Pas mane sulej taj mergoms : raudoni megstiniai (jak mane ziauriai uzknisa ta spalva NEKENCIU ) bernams : tamsiai melyni megztiniai (puse bernu ju isvis nedevi!o dviliktokaj juolab matau juos tik 1 karta i menesi su uniformkem!bet sejp geresnes nej mergu
O aš jau pripratau...
2005 m. kovo 19 d. 20:21:52
2005 m. kovo 19 d. 19:07:08
2005 m. sausio 29 d. 12:58:17
2005 m. sausio 28 d. 18:58:52
2005 m. sausio 28 d. 18:41:30
is wis kaip mokytojai sako, kad twarkingai atrodo visi. koks ju reikalas?! jie turi mus mokinti, o ne ziureti kaip mes atrodom!
krc ir juoka kelia paskui ju samprotavimai newertink zmogaus pagal iswaizda. kazin kodel taip mums sako, jei patys tai daro ?
2005 m. sausio 24 d. 20:37:56
ghrmm..
2005 m. sausio 8 d. 13:43:28