Mano mokykloje uniformos yra ir as tuo patenkinta.Mokykloja visi turi buti lygus ir ten ne vieta demonstruoti savo stilius ir panasiai.Uniformos yra blogai tuomet kai jos nera reikalaujamos grieztai, tup met mokykloje pasidaro betvarke, wisi vaiksto belekaip...(taip buvo praeitoj mano sulej)
mano mokykloj uniformų nėra. galėtų būti, mažiau forsų matytųsi.. man jos, kaip niekad nenešiotas daiktas, yra pakankamai įdomios. galėtų įvesti kokiems metams.. o paskui, jei nebepatiktų, išmest. nors, atisžvelgiant į tai, kad nuo kitų mokslo metų mano mokykla tap gimnazija, gal po kiek laiko jas ir turėsim..
Na o pas mus gimnazijoj taip pat yra uniformos ir nors jos neitin grazios,taciau man patinka, nes nereik jaudintis ka kiekviena ryta rengsies, kaip atrodysi, ar niekas neapkalbines taves jei netaip apsirengsi.Visai gerai tos uniformos!!!!As uz!!!!!!!
dekui mokyklos vadovybei, kad nesugalvojo tokios nesamones musu shulioj padarytnors siaip as buciau nieko pries tas uniformas, jei jos butu nors kiek normalesnes.o dabar daugumoj mokyklu kazkokie svarkai su mokyklos emblema.o spalvos kokios!fe...
mano mokykoj nera... bet wisi mokytojay lb uzhsidege padaryt.. .tipo iwest twarka... nors pas ir tayp twarka... negalima waykshchiot kelnem su shlapiom apachiom... arba su palaydinem puoshtom grupiu logotipays ar atributika... yra kazhkox sijono ilgio limitas kay tokia mokytoja eyna su liniuote ir wisas tikrina... jey sijonas per trumpas, reykia persiwilkt.... todel wisos merginos pas awkletoja laykom po atsarginius dzhinsu... pskj su dideliays awskarays neleydzhia eyt, kad butu bamba plika irgi negalima... nu dawg dar tu niasamoniu.. net pamirshus esu...
Crawling rašė: Kuo jums uniformos netinka? Kodel ju taip nemegstat?
na supra . . . tos unoformos . . . kaip cia pasakius . . . . istikro jos yra nepatogios . . . negraziai pasiutos . . . .ne wisiems toks pasiuwimas tinka . . . . zd . . . as pernai ir norejau uniformos . . .bet kai db panesiojau . . .nesinori daugiau . . .
Kad nepatogios, tai galima siek tiek pakenteti, juk nenumirsi nuo ju! O del to, kad negrazios, tai wisos mokyklos tokios pat uniformos, wisi jus negrazus, tai tada net neturi reaiksmes, grazi ji ar nea, man uzniformos labiau patinka, nei tai, kaip rengiasi pwz.: fyfos! Baisiau ne baisu!
_Mopey_ rašė: Pas mus tai tokie mergom bordiniai megstiniai su trikampinem milziniskom iskirptem,o bernam tamsiai melyni megstiniai irgi tokiom pat iskirptem.Maikes paprastos mergom:bordo spalvos,bernam:tansiai melynos.Visos maikes su mokyklos herbu sone(sirdies srity).
Blemba...kai pagalvoju tai durna buvau kai emiau bordine uniforma,viskas kitais metais pasiimsiu bernuBent jau jausiuos geriau.
kitais metais turetu keistis uniformos musu mokykloj!!!kazxkokie svarkai bus ir marskiniai or sth like that.man tai tos naujos bus geriau nes jos bent i uniformas bus panasios,on dabar kaip kazkokie pamestinukai atrodom!!!
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Sutinku su , siaip laikais zmones per daug issidirbineja noredami atrodyti sustri...
Paveikslėlis gali būti sumažintas, tačiau jis išlieka autoriaus nuosavybė, kuri yra saugoma įstatymų!
Nuotraukoje piešinys, daiktas arba gyvūnas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 7 d. 16:36:23
2005 m. sausio 7 d. 14:32:59
2005 m. sausio 7 d. 00:32:46
2005 m. sausio 6 d. 23:19:45
2005 m. sausio 6 d. 16:57:27
2005 m. sausio 6 d. 11:56:35
2004 m. gruodžio 26 d. 17:41:08
2004 m. gruodžio 26 d. 17:29:32
2004 m. gruodžio 25 d. 12:56:05
2004 m. gruodžio 25 d. 12:42:07
2004 m. gruodžio 5 d. 12:01:13
2004 m. gruodžio 5 d. 11:50:09
2004 m. gruodžio 1 d. 21:59:20
Kuo jums uniformos netinka? Kodel ju taip nemegstat?
na supra . . . tos unoformos . . . kaip cia pasakius . . . . istikro jos yra nepatogios . . . negraziai pasiutos . . . .ne wisiems toks pasiuwimas tinka . . . . zd . . . as pernai ir norejau uniformos . . .bet kai db panesiojau . . .nesinori daugiau . . .
Kad nepatogios, tai galima siek tiek pakenteti, juk nenumirsi nuo ju! O del to, kad negrazios, tai wisos mokyklos tokios pat uniformos, wisi jus negrazus, tai tada net neturi reaiksmes, grazi ji ar nea, man uzniformos labiau patinka, nei tai, kaip rengiasi pwz.: fyfos! Baisiau ne baisu!
2004 m. gruodžio 1 d. 21:53:48
Pas mus tai tokie mergom bordiniai megstiniai su trikampinem milziniskom iskirptem,o bernam tamsiai melyni megstiniai irgi tokiom pat iskirptem.Maikes paprastos mergom:bordo spalvos,bernam:tansiai melynos.Visos maikes su mokyklos herbu sone(sirdies srity).
Blemba...kai pagalvoju tai durna buvau kai emiau bordine uniforma,viskas kitais metais pasiimsiu bernu
kitais metais turetu keistis uniformos musu mokykloj!!!kazxkokie svarkai bus ir marskiniai or sth like that.man tai tos naujos bus geriau nes jos bent i uniformas bus panasios,on dabar kaip kazkokie pamestinukai atrodom!!!
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 28 d. 00:07:52
Sutinku su
2004 m. lapkričio 28 d. 00:02:45
2004 m. lapkričio 27 d. 23:59:12
2004 m. lapkričio 27 d. 23:52:21
2004 m. lapkričio 27 d. 02:20:45
2004 m. lapkričio 26 d. 15:16:44