man nepatinka uniforma, bet kai ipratau, tai nieko baisaus... is dalies net gerai - nenunesioju sulej savo normaliu rubu... tik va, kaip iewuka sake, jei kur nors po sules tenka varyt, tai turiu nusinesti persirengt rubu... tas tai nepatogu...
as anksciau buvau Didzioji Uniformu Priese, o dabar... atsibodo kovoti, kazka irodineti (stilium "uniforma apriboja mokinio laisve, isvaizda - taip pat budas save isreiksti, o juk mokykla turetu tik skatinti saviraiska blah blah blah")... dabar netgi dziaugiuosi, kad turim uniformas - nereikia kiekviena ryta galvot, ka apsirengti, bet to, ir ta uniforma man grazi... jeigu turiu kur nors eiti po mokyklos, bet pries tai dar suspeju grizt namo, pasikeiciu tik uniformini svarkeli - lieku su sijonu, jis simpatingas toks... nors siaip aiskinimai kad "uniformos neleis mokiniams susiskirstyti i Kroociau Atrodanciu ir Neturinciu Daug Babkiu grupes" yra absoliuciai idiotiski, nes a) mokiniai (bent jau mano mokykloj) nesiskirsto i grupes, o tuo labiau - pagal tokius dalykus kaip babkes rubai etc. vat.
oi kas kalba kad uniformos gero lb klyst as ir taip maniau kol nepraejo 1m po to norejau issiskirt bet suda tau uniforma reik o ne wiskas pri jos tinka tai galwoju px dabar ziema waiksciosiu juoda ir tegul nors ant mano peciu bus wiena problema maziau...ir eina wisi nx o ypac dyrike
Pas mane problemos su tavom uniformom...Visa savajte ejau i shule su tuo sushiktu shvarku, atejo penktadienis..ir galvoju "nu, niex shia savajte nieko netikrino, rytoj turbut tajp pat" pff... ya right... jiems tiesiog BUTINA atejt i musu klase ir tikrint kaj ASH bunu be shvarko..visada tajp...nerra ne karto tajp buve, kad ash buciau su uniforma ir tikrintu...
" nu, kur tavo shvarkas?"
"...namuose"
"kodel?"
"pamirshau uzhsidet"
"pamirshai ar tingejai?"
"tingejau "
"rytoj atejk su shvarku butinaj, nes tevus kviesiu i shule"
"taj kad man tevaj leidzia ejt be uniformos"
"..."
arba
"kodel be shvarko?"
"shulioj karshta su shvarku"
"taj nerejk tiek prisirengt! uzhsidekit bliuzele[] ir shvarkiuka ir nebus tada karshta"
"taj kad tada jau bus shalta...man iki mokyklos 30min rejk ejt, lauke shalta...sushalsiu....taj prisirengiu daug, o jei dar shvarka uzhisidedu taj ishvis nepaejsiu..."
"..."
ech..pas mus tai siemet atsirado jos..tokiso tamsiai melynos...is pradziu siek tiek ejau..bet db nebewaisktau...tiesiog tai darosi rutina...ir netgi labai erzinanti....wisgi manyciau apranga turetu buti patogi..o db apsimowus ja jautiesi tokia sukaustyta ispausta i kazkokius remus...ir dar kaip koks kareiwis...zd as grieztai pries wisokias uniform...o del
bausmiu..tai kazkaip nieka spas mus nekreipia ar tu su uniform or ne...nebent klyfa paklausia kokdel be uniform..tuom wiskas ir pasibaigiai..
O pas jus (kurie turi nešioti uniformas) mokytojai tikriausiai be uniformų, ar ne?
Aš taip noriu vėl pajusti ją..
Aš ateisiu pas tave,
Tyliai lauksiu tavo žvilgsnio..
Mano laimė taip arti..
Mylet.. Tave.. Taip beprotiška ir keista..
Mylet.. Tave..
o musu uniforma patys mokiniai kure privaloma tik svarkas(spalva visai fajna) ir juoda apatine dalis- labai graziai atrodo, praktiskai ir svarbiausia neuzdradzia rejkstis pvz. - mano sagos per kila sviecia, oir modeli kas koki nori pasisiuvo
Pas mus sulei uniformos yra tokios pilka zalios slykscios sakyciau elektrines spalvos ai nu nzn, bet zodziu jos baisios kazkoki lievi svarkai, ir sijonai kazkoki visai trumpi auksciau keliu feee nenesioju unisformos, nes ji baisi ir nepatogi...kadangi direktorius musu klasej desto lietuviu kalba tai klausineja ko be uniformu as visada sakau, kad maza arba suplyso, nu zodziu suveliu ka nors... is vis koks durnius sugalvojo tas uniformas-kazkokia nesamone...geriau butu tos uniformos kokios juodos arba geriau ISVISO ju NEBUTU, is vis kam as ja siuvausi ai zodziu nenesioju ir nenesiosiu!!!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 26 d. 12:35:28
2004 m. lapkričio 25 d. 23:48:07
2004 m. lapkričio 25 d. 23:46:00
2004 m. lapkričio 25 d. 23:33:47
2004 m. lapkričio 25 d. 23:05:37
2004 m. lapkričio 13 d. 23:43:34
2004 m. lapkričio 13 d. 22:08:44
nu nezinau.... man gerai kai ryte nereik dauk galvot ka renktis..
2004 m. lapkričio 9 d. 09:33:22
2004 m. lapkričio 9 d. 07:23:28
2004 m. lapkričio 4 d. 16:35:35
" nu, kur tavo shvarkas?"
"...namuose"
"kodel?"
"pamirshau uzhsidet"
"pamirshai ar tingejai?"
"tingejau
"rytoj atejk su shvarku butinaj, nes tevus kviesiu i shule"
"taj kad man tevaj leidzia ejt be uniformos"
"..."
arba
"kodel be shvarko?"
"shulioj karshta su shvarku"
"taj nerejk tiek prisirengt! uzhsidekit bliuzele[
"taj kad tada jau bus shalta...man iki mokyklos 30min rejk ejt, lauke shalta...sushalsiu....taj prisirengiu daug, o jei dar shvarka uzhisidedu taj ishvis nepaejsiu..."
"..."
2004 m. lapkričio 3 d. 17:58:20
bausmiu..tai kazkaip nieka spas mus nekreipia ar tu su uniform or ne...nebent klyfa paklausia kokdel be uniform..tuom wiskas ir pasibaigiai
2004 m. spalio 31 d. 18:53:35
Aišku, jeigu uniformos būtų įvairesnių spalvų, patogesnės, gal ir būtų visai nieko.
O pas jus (kurie turi nešioti uniformas) mokytojai tikriausiai be uniformų, ar ne?
2004 m. spalio 29 d. 16:58:22
2004 m. spalio 29 d. 16:38:31
2004 m. spalio 29 d. 13:01:17
2004 m. spalio 29 d. 12:39:41
2004 m. spalio 28 d. 21:33:52
2004 m. spalio 28 d. 15:42:52
2004 m. spalio 28 d. 13:46:48
2004 m. spalio 28 d. 12:11:36