WOW! Slash + Myles, In Flames, Train, Cannibal Corpse, Flyleaf, The Pierces, Esben and the Witch, Poets of the Fall, The Color Morale. Ir čia vien žinomi bei labai pozityviai nuteikiantys vardai. O dar ir iš likusių, matyt, yra vertų būti šitoj garbingoj kompanijoj. Nežinau, kada čia ir reikės viską perklausyt...
Oooo! Kiek įdomienų Nagi, užklausomausom! Pradėjau nuo pirmojo... U2... Užvažiavau čia aš ant jų už komerciją po anonsiniu straipsniu... Nu bet ko neatimsi, tai neatimsi - albumas geras. Dar net nesugalvoju ar mano skonio (na, ar dar grįšiu prie jo ar ne), bet panašu, kad kabina. Toks... Lengvas toks... Nežinau net ar gerąja prasme, nes man tai dažnai trūksta "druskos ir pipirų", kaip aš vadinu. O čia, jeigu žiūrėti iš jųjų pradžios taško, tai albumas toks labai jau "baltas ir pūkuotas" kaip garažininkams... Bet kita vertus - nu kokybiška viskas, viskas skamba... Nu geras albumas
Aha, aš irgi panašiai paskyčiau. Na iš pirmo (ir daugiau) paklausymo kažkaip tokių ultramegagigaturbo hitų tai tikrai nėra, bet potencialą turinčių gabalų - tikrai. Jau vieną kitą dažniau skambantį gabalą ir iš pirmų akordų, atrodo, atpažinčiau. Na taip, tokių kaip "One", "Where the Streets Have No Name", "With Or Without You" nėra, bet "Sleep Like a Baby Tonight" ar "California (There Is No End To Love), na gal dar "Every Breaking Wave" neturėtų likt nepastebėti.
Oooo! Kiek įdomienų Nagi, užklausomausom! Pradėjau nuo pirmojo... U2... Užvažiavau čia aš ant jų už komerciją po anonsiniu straipsniu... Nu bet ko neatimsi, tai neatimsi - albumas geras. Dar net nesugalvoju ar mano skonio (na, ar dar grįšiu prie jo ar ne), bet panašu, kad kabina. Toks... Lengvas toks... Nežinau net ar gerąja prasme, nes man tai dažnai trūksta "druskos ir pipirų", kaip aš vadinu. O čia, jeigu žiūrėti iš jųjų pradžios taško, tai albumas toks labai jau "baltas ir pūkuotas" kaip garažininkams... Bet kita vertus - nu kokybiška viskas, viskas skamba... Nu geras albumas
ta Michelle williams nuotraukoje atrodo graziai, galetum pagalvoti kad cia kazkas naujo :) bet ne - MILF senutele is Destinys Child :) brrr labai lengva apsigauti - ir albumas toks ... prie pensijos siek tiek kazka sukaupti :)
tas Slashas su tuo Kennedy tai pizdec kaip kokia senienu grupe Iron Maiden skamba. Jau toki vokalista rado, pizdec - nors nusirenk nuogas ir bek per dilgeliu lauka, bus tas pats malonumas.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2014 m. spalio 4 d. 13:36:02
Kravitz :)
2014 m. spalio 2 d. 00:59:26
WOW! Slash + Myles, In Flames, Train, Cannibal Corpse, Flyleaf, The Pierces, Esben and the Witch, Poets of the Fall, The Color Morale. Ir čia vien žinomi bei labai pozityviai nuteikiantys vardai. O dar ir iš likusių, matyt, yra vertų būti šitoj garbingoj kompanijoj. Nežinau, kada čia ir reikės viską perklausyt...
2014 m. spalio 1 d. 22:45:43
Aha, aš irgi panašiai paskyčiau. Na iš pirmo (ir daugiau) paklausymo kažkaip tokių ultramegagigaturbo hitų tai tikrai nėra, bet potencialą turinčių gabalų - tikrai. Jau vieną kitą dažniau skambantį gabalą ir iš pirmų akordų, atrodo, atpažinčiau. Na taip, tokių kaip "One", "Where the Streets Have No Name", "With Or Without You" nėra, bet "Sleep Like a Baby Tonight" ar "California (There Is No End To Love), na gal dar "Every Breaking Wave" neturėtų likt nepastebėti.
2014 m. spalio 1 d. 16:19:58
Oooo! Kiek įdomienų
Nagi, užklausomausom! Pradėjau nuo pirmojo... U2... Užvažiavau čia aš ant jų už komerciją po anonsiniu straipsniu... Nu bet ko neatimsi, tai neatimsi - albumas geras. Dar net nesugalvoju ar mano skonio (na, ar dar grįšiu prie jo ar ne), bet panašu, kad kabina. Toks... Lengvas toks... Nežinau net ar gerąja prasme, nes man tai dažnai trūksta "druskos ir pipirų", kaip aš vadinu. O čia, jeigu žiūrėti iš jųjų pradžios taško, tai albumas toks labai jau "baltas ir pūkuotas" kaip garažininkams... Bet kita vertus - nu kokybiška viskas, viskas skamba... Nu geras albumas 
2014 m. rugsėjo 30 d. 22:48:55
eme drebulys kratyti besiklausant Bryan Adams :) ir salta pasidare
2014 m. rugsėjo 30 d. 22:43:43
pasiklausiau Canibal corpse - Sadistic .... - skamba kietai, bet as ne toks tvirtas tokiai muzikai :) bijau kad galva nenukristu besikratant :)
2014 m. rugsėjo 30 d. 22:35:39
ta Michelle williams nuotraukoje atrodo graziai, galetum pagalvoti kad cia kazkas naujo :) bet ne - MILF senutele is Destinys Child :) brrr labai lengva apsigauti - ir albumas toks ... prie pensijos siek tiek kazka sukaupti :)
2014 m. rugsėjo 30 d. 22:30:17
is Princo tikejaus kazko kitokio, bet tik ne tokio. Ir dar dainuoja 2 dainoj I feel like a fool - na tu neklysti, kaip dainuoji, taip ir yra :)
2014 m. rugsėjo 30 d. 22:27:43
tas Slashas su tuo Kennedy tai pizdec kaip kokia senienu grupe Iron Maiden skamba. Jau toki vokalista rado, pizdec - nors nusirenk nuogas ir bek per dilgeliu lauka, bus tas pats malonumas.
2014 m. rugsėjo 29 d. 14:09:53
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. rugsėjo 3 d. 23:20:22
Šį mėnesį laukiu Enchant - The Great Divide, galbūt paveizėsiu ir į Cannibal Corpse darbą.