Tai kad ji kas antram sakiny žargonu kalba . Šiaip tai ką aš žinau, "įdomius" žmones čia kalbint pradėjo... Aišku, čia rubrikos autorės pasirinkimas, bet still kažkaip pirmi interviu lyg ir nurodė kryptį, kad turėtų būti kalbinami žinomi ir daugiau mažiau išsilavinę žmonės, bet gal reikia ir įvairovės .
Kai kalbini panašius žmones ir tik jais save apsupi, ima atrodyti, kad kitokių ir nebėra. Įvairovė - sveika. :) O jeigu žmogus kalba kitaip, nei jums įprasta ar priimtina, tai dar nereiškia, kad jis neišsilavinęs.
ar lietuviu kalboje galima taip sakyt ? belekaip ji prajuokino su tuo 'neina' : )
Tai kad ji kas antram sakiny žargonu kalba . Šiaip tai ką aš žinau, "įdomius" žmones čia kalbint pradėjo... Aišku, čia rubrikos autorės pasirinkimas, bet still kažkaip pirmi interviu lyg ir nurodė kryptį, kad turėtų būti kalbinami žinomi ir daugiau mažiau išsilavinę žmonės, bet gal reikia ir įvairovės .
Ble, va, paskutinės nurodytos dainos music'o tylinčioj fonotekoj ir nėra, o taip norėtųsi, kad galėčiau ją pasiūlyt dienos dainai. :-/ gal galima derinti tą reikalą iš karto, kad čia paminėtos dainos būtų ir music'o sąrašuose, o ne reikėtų jas dar siūlyt? žinau, kad dvigubas darbas, bet vis tiek.
nu gali būt, kad aš žiopla arba pas mane paieška deramai neveikia, nežinau, bet kažkaip vis tiek liūdna, o šiaip interviu man patiko, nors labiausiai vis tiek patinka paskutinis klausimas.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2014 m. rugsėjo 9 d. 19:50:27
Kai kalbini panašius žmones ir tik jais save apsupi, ima atrodyti, kad kitokių ir nebėra. Įvairovė - sveika. :) O jeigu žmogus kalba kitaip, nei jums įprasta ar priimtina, tai dar nereiškia, kad jis neišsilavinęs.
2014 m. rugsėjo 9 d. 09:25:58
Tai kad ji kas antram sakiny žargonu kalba
. Šiaip tai ką aš žinau, "įdomius" žmones čia kalbint pradėjo... Aišku, čia rubrikos autorės pasirinkimas, bet still kažkaip pirmi interviu lyg ir nurodė kryptį, kad turėtų būti kalbinami žinomi ir daugiau mažiau išsilavinę žmonės, bet gal reikia ir įvairovės
.
2014 m. rugsėjo 9 d. 00:17:57
'neina atrasti' ;DDDDDD
ar lietuviu kalboje galima taip sakyt ? belekaip ji prajuokino su tuo 'neina' : )
2014 m. rugsėjo 8 d. 16:14:39
Pabandžiau pawikipedint pirmąją rubrikos moterį, gavosi įdomus muzikinis akibrokštas:
2014 m. rugsėjo 8 d. 07:24:30
Ne, šis interviu buvo paruoštas rugpjūčio vidury ir įkvėptas jos darbų Velnio Akmeny. Interviu pasirodymo datos nėra derinamos su kalbinamų žmonių gyvenimo įvykiais.
2014 m. rugsėjo 7 d. 21:46:21
Čia specialiai pasistrengta prieš jos pasirodymą Vilnius Street Art?
2014 m. rugsėjo 7 d. 00:08:48
Ble, va, paskutinės nurodytos dainos music'o tylinčioj fonotekoj ir nėra, o taip norėtųsi, kad galėčiau ją pasiūlyt dienos dainai. :-/ gal galima derinti tą reikalą iš karto, kad čia paminėtos dainos būtų ir music'o sąrašuose, o ne reikėtų jas dar siūlyt? žinau, kad dvigubas darbas, bet vis tiek.
nu gali būt, kad aš žiopla arba pas mane paieška deramai neveikia, nežinau, bet kažkaip vis tiek liūdna, o šiaip interviu man patiko, nors labiausiai vis tiek patinka paskutinis klausimas.
2014 m. rugsėjo 6 d. 21:32:49
Miela ir malonu, ačiū :)
2014 m. rugsėjo 6 d. 20:53:33
Gerai gerai, tuoj pradėsiu sekti šitos - Patricijos reikalus :).
Spaudžiu dešinę už pašnekovės pasirinkimą. Viskas natūraliai atsakyta, be ble bla ble bla ir t.t.
Seiės dėl shaltmiros :P