Jau 3 metus lankausi šioje svetainėje, kažkada turėjau anketą, kurios duomenis pamiršau. Taigi nesu visai svetimas.
Taigi, Blue Foundation! Sužinojau juos, kaip ir daugelis, iš Eyes On Fire. Tačiau ne, ji nėra vienintelė ir geriausia jų daina! Jau metus klausau Life of a Ghost albumo ir nuomonė apie juos susidarė aiškesnė. Muzika gana eksperimentinė, nors daug kur jaučiasi ir pop elementų. Nemažai shoe-gaze ir elektroninių beat'ų. Nors dainos nėra labai sudėtingos, bet skamba labai šviežiai.
Na, ilgai ir nuobodžiai nerašysiu, kadangi klausimas paprastas. Taigi, nemažai klausęs nusprendžiau, jog geriausia daina yra Enemy. Tikiuos patiks.
R.I.P. Brant Hinds (ex-Mastodon). Kai Joe Duplantier pasakė šią naujieną per Gojiros koncą, negalėjau patikėt. Žmogus tik išėjo iš grupės, galimai norėdamas pasidžiaugt gyvenimu, ir buvo su motociklu nudaužtas sankryžoj. Life is a bitch.
Atsirado šviežias kito žmogaus postas fb evente, kad 19:00 Neckbreakker ir 20:15 Gojira. Pačiu laiku sužinota. Ypač tiems, kas iš kitų miestų važiuoja.
Vėl Live Nation komunikacija yra šūdų krūva. Bus Neckbreakker apšildymas, ko orgai iki šiol nepaskelbė (info ateina per atskirus komentuotojus ir pačios Neckbreakker profilį). Laikas neaišku, ar 20 h apšildymas, ar jau Gojira
Man nuoširdžiai baisu, kas bus tam Lukiškių kalėjimo kiemelyje... man atrodo baisiai per maža erdvė, jie sold out'ino ir po to dar 100 bilietų paleido. Avenged Sevenfold berods nebuvo sold out'o ir jau buvo per ankšta.
2014 m. spalio 20 d. 02:15:20
*
2014 m. spalio 5 d. 13:10:58
Noriu į šį koncertą. Man labiausiai patinka jų daina ,,Bonfires"
2014 m. spalio 3 d. 22:16:21
nelabai originalu, bet vien del Eyes On Fire eiciau i sita konca :)
2014 m. spalio 2 d. 23:12:52
Sveiki.
Jau 3 metus lankausi šioje svetainėje, kažkada turėjau anketą, kurios duomenis pamiršau. Taigi nesu visai svetimas.
Taigi, Blue Foundation! Sužinojau juos, kaip ir daugelis, iš Eyes On Fire. Tačiau ne, ji nėra vienintelė ir geriausia jų daina! Jau metus klausau Life of a Ghost albumo ir nuomonė apie juos susidarė aiškesnė. Muzika gana eksperimentinė, nors daug kur jaučiasi ir pop elementų. Nemažai shoe-gaze ir elektroninių beat'ų. Nors dainos nėra labai sudėtingos, bet skamba labai šviežiai.
Na, ilgai ir nuobodžiai nerašysiu, kadangi klausimas paprastas. Taigi, nemažai klausęs nusprendžiau, jog geriausia daina yra Enemy. Tikiuos patiks.