P.s. Eina dvi merginos ir pamato varlę, toji ir sako :"pabučiuok mane ir aš pavirsiu gražiu, nuostabiu, protingu bardu, tau dainuosiu, grosiu, deklamuosiu eiles ir mes ilgai bei laimingai gyvensim". Mergina pagalvojo... Ir įsidėjo ją į kišinę, daugiau nieko... Draugė klausia :"kodėl nepabučiavai???" Pastaroji atsako :"su kalbančia varle uždirbsiu daugiau negu su vyru bardu"...
Šiaip galiu papasakoti. Žiūrėjau Lietuvos talentus ir ten buvo ta mergina, kuri pademonstravo nerealų growl'ą ir gitaros partiją, už ką gavo auksinį mygtuką nuo Mikutavičiaus. Ir taip prisiminiau apie Spiritbox ir jų frontmenę Courtney LaPlante
2014 m. lapkričio 2 d. 14:19:48
Tikrai įkvepiančios mintys :)
2014 m. spalio 6 d. 23:17:58
Nu dar ir Bob Marley kartais...
P.s. Eina dvi merginos ir pamato varlę, toji ir sako :"pabučiuok mane ir aš pavirsiu gražiu, nuostabiu, protingu bardu, tau dainuosiu, grosiu, deklamuosiu eiles ir mes ilgai bei laimingai gyvensim". Mergina pagalvojo... Ir įsidėjo ją į kišinę, daugiau nieko... Draugė klausia :"kodėl nepabučiavai???" Pastaroji atsako :"su kalbančia varle uždirbsiu daugiau negu su vyru bardu"...
Kažkaip taip...
2014 m. spalio 5 d. 16:32:49
Čia dar ir nuo bardo amžiaus priklauso.
2014 m. spalio 5 d. 14:12:21
Jei kalbina bardą tai Bitlai tikrai bus paminėti, dar Bob Dylan...