Gal jau nesiimsim diskutuot, už ką ten vieni ar kiti siūlomi, nes ne mes tai darom (o gaila...). Tačiau ir ten nemenkos diskusijos vyko (NWA jau buvo siūlyti ar ne pernai), tik nepamenu, kur jas skaičiau. Run DMC užteko kartą nugriaudėt su Aerosmith, kad patektų, Beastie Boys - na, man atrodo jie tiesiog daugybės stilių mišinys, kur nemažai garbės teko ir rokui. Vieną jų dainą mielai klausau ir šiandien (ir, spėju, realiai tai yra vienintelis toks jų NUMERO UNO - Fight For Your Right (To Party). Ir tikrai, tai yra JĖGA :) O daugelio kitų (ir kandidatų, ir (ne)pelnytai patekusių ne rokerių) nė nežinau (shame on me, bet kadangi rap'o nemėgstu, tai ir atlikėjų nežinau).
O balsą/us atidaviau STingui, Kraftwerkams, Lou Reedui ir The Smiths (juk ne vienam galima atiduot simpatijas).
šiaip balsą daviau Lou Reed`ui, bet jeigu Grandmaster Flash bei Run-D.M.C. jau muziejuj, tai ko ne N.W.A. - gi rock`n`roll jau net tik kvadratas ir gitarų pasažai, ir tikiu jog The Roots ir Beastie Boys kažkada irgi gaus apartamentus
p.s. Kraftwerk`ai patys novatoriškiausi iš šių nominantų, ir asmeniškai - nr vienas, bet idėjiškai jie toliausiai nuo rock`n`roll`o
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2014 m. spalio 12 d. 19:29:11
Gal jau nesiimsim diskutuot, už ką ten vieni ar kiti siūlomi, nes ne mes tai darom (o gaila...). Tačiau ir ten nemenkos diskusijos vyko (NWA jau buvo siūlyti ar ne pernai), tik nepamenu, kur jas skaičiau. Run DMC užteko kartą nugriaudėt su Aerosmith, kad patektų, Beastie Boys - na, man atrodo jie tiesiog daugybės stilių mišinys, kur nemažai garbės teko ir rokui. Vieną jų dainą mielai klausau ir šiandien (ir, spėju, realiai tai yra vienintelis toks jų NUMERO UNO - Fight For Your Right (To Party). Ir tikrai, tai yra JĖGA :) O daugelio kitų (ir kandidatų, ir (ne)pelnytai patekusių ne rokerių) nė nežinau (shame on me, bet kadangi rap'o nemėgstu, tai ir atlikėjų nežinau).
O balsą/us atidaviau STingui, Kraftwerkams, Lou Reedui ir The Smiths (juk ne vienam galima atiduot simpatijas).
2014 m. spalio 12 d. 12:09:58
šiaip balsą daviau Lou Reed`ui, bet jeigu Grandmaster Flash bei Run-D.M.C. jau muziejuj, tai ko ne N.W.A. - gi rock`n`roll jau net tik kvadratas ir gitarų pasažai, ir tikiu jog The Roots ir Beastie Boys kažkada irgi gaus apartamentus
p.s. Kraftwerk`ai patys novatoriškiausi iš šių nominantų, ir asmeniškai - nr vienas, bet idėjiškai jie toliausiai nuo rock`n`roll`o
2014 m. spalio 11 d. 18:56:51
Aš priminsiu 2 Larso Ulricho jau pernai minėtus žodžius: "Deep Purple". Tad kaip čia suprasti, kad jie net nepretenduoja?
2014 m. spalio 11 d. 18:14:05
Bet kai pasiūlo NWA... norisi pasiūlyt į galvą. Kad siūlančių smegenys (jei, aišku, tokios yra) atsistotų į vietą
2014 m. spalio 10 d. 22:30:28
NWA ;D
2014 m. spalio 10 d. 16:31:29
NIN!!!
Bet nieko prieš, jei laimėtų ir koks Stingas, Kraftwerkai ar Smiths.