Visai norėčiau turėti kokybišką koncerto įrašą, o kadangi Džorda komerciškai sėkminga, tai galimas daiktas kad gali būti išleistas koks DVD (Blu Ray Lietuvoje tik po kokių 15 metų.... ar net 20)
Visai norėčiau turėti kokybišką koncerto įrašą, o kadangi Džorda komerciškai sėkminga, tai galimas daiktas kad gali būti išleistas koks DVD (Blu Ray Lietuvoje tik po kokių 15 metų.... ar net 20)
Anikdotiskesnis sprendimas. Turbut vaziuosiu i Kauna pas Ms Tilifono fane kol neuzdegsiu jos licio bateriju (beje tiketina kad vilkiko vairuotojas uzdege vilkika nuo cigaretes) ciklas uzsidaro & atsidaro tada
Gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Panerių sen. Kuro g. 15, UAB „Toksika“ teritorijoje dega vilkikas, pakrautas ličio baterijomis ir akumuliatoriais. Galimas oro užterštumas.
Aš labai žiūriu. O, dabar iš Deftones - Ohms dainos profilio parekomendavo Queen - Lily of the Valley, kas yra mėgstamiausia mano gėlė. Nėra kuo skųstis.
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
2014 m. spalio 29 d. 23:53:49
Šiaip labai gražios nuotraukos. Šaunuolis Vytenis :)
2014 m. spalio 29 d. 02:56:15
Ir chui ten princesė - ji tikra karalienė
2014 m. spalio 29 d. 02:55:09
2014 m. spalio 28 d. 20:06:49
Arba DžorDŽA. Betgi pataisė, kol rašiau tą pastebėjimą, pataisė.
2014 m. spalio 28 d. 19:50:51
Faina recenzija. Šaunuolis, Eligijau :-)
Net norėtųsi išgirsti ir pačiai :-)
2014 m. spalio 28 d. 19:47:18
Na Džordana jinai, o ką? :)
2014 m. spalio 28 d. 19:34:46
Žeuru.
2014 m. spalio 28 d. 18:11:21
DžorDŽana???