Tai butent taip daryti yra labiau patartina, nes vasaros darbo vietos jau dabar yra "rezervuojamos" ir dabar išsiuntus, turetum didesne galimybe gaut darba nei jei siustum vasara, nes vienaip ar kitaip visi 100% norinciuju darbo negaus.
Man nuolat priekaištaujama, kad nemoku ir nedirbu fizinio darbo. Gan sunku jį man būtų dirbti nes visiškai neįdomu, monotoniški veiksmai, plius jaučiuosi silpnas sunkesniems iš jų.
Dažniausiai moksleiviai renkasi labai netandartinius darbus: pvz visai neseniai dvi merginas idarbinom turizmo agenturoje. Yra nemažai taleningu, geras rankas turinčiu vaikinu ir merginu, tačiau kas labiausiai manes nedžiugina ti kad pvz žmogus dirbantis 2 - 3 valandas po pamoku kavineje, nori uzsidirbti nuo 1000lt per men. Projekto tikslas yra labiau suteikti jaunimui ne darba pvz statybose, o toki darba, kurio patirties jam/jai ateityje prireiks.
Na, mano menka nuomone, 99% visų įdarbinimo yra utopija. Bet tikrai malonu matyti, kad jau dabar 50% - kas sakyčiau jau tikrai visai neblogai.
Smagu, kad ir moksleiviau, jau nebemuša dinderio, ir galvoja, kaip prasimanyti pinigų. Gaila, kad man šiais jau nebelieka visiškai laiko darbui, gal ne kiek laiko, o jėgų.
Po naujųjų metų bus formuojamas komitetas, kuris pilnai vadovaus visai "Moksleivių Darbo Biržos" strukūrai. Komiteta sudarys visų Vilniaus mokyklų po viena atstova. Mokyklos vadovybė pati išrinks ta atstova kokiu nores budu, o tada tai sieksim 99% visu idarbinimo.
Nors aš savęs neįsivaizduoju dirbančios ir niekada neturėjau tokių poreikių, bet projektas tikrai pagirtinas. Jeigu pasiteisins, žinoma.
Daugybę kartų esu girdėjusi iš draugų kaip sunku rasti sezoninį darbą nesulaukus pilnametystės, todėl visi kažkaip sukdavosi per pažįstamus, o dabar, kaip suprantu, užteks užpildyti paraišką ir laukti.
Vertinu teigiamai.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2008 m. sausio 8 d. 01:16:09
2008 m. sausio 6 d. 06:32:15
2008 m. sausio 6 d. 00:04:26
2007 m. gruodžio 30 d. 18:31:35
2007 m. gruodžio 30 d. 18:30:22
2007 m. gruodžio 30 d. 18:28:04
2007 m. gruodžio 30 d. 18:25:36
2007 m. gruodžio 30 d. 17:30:41
2007 m. gruodžio 30 d. 15:58:04
2007 m. gruodžio 30 d. 14:01:09
CyberPirate> tavo postas nužudė mane
Tai, kad taip ir yra.
Nieko juokingo. Aš eilinė baltarankė.
O prie temos. Kokie darbai tarp moksleivių populiariausi? Kažkaip susidomėjau bais dabar.
2007 m. gruodžio 30 d. 13:05:42
o šeip tai aš ir be to susirandu darba
2007 m. gruodžio 30 d. 11:34:28
Smagu, kad ir moksleiviau, jau nebemuša dinderio, ir galvoja, kaip prasimanyti pinigų. Gaila, kad man šiais jau nebelieka visiškai laiko darbui, gal ne kiek laiko, o jėgų.
2007 m. gruodžio 30 d. 04:31:42
2007 m. gruodžio 30 d. 00:25:25
2007 m. gruodžio 29 d. 22:35:26
O tu prisidedi prie šio projekto ar čia vieša informacija?
2007 m. gruodžio 29 d. 22:13:22
2007 m. gruodžio 29 d. 22:04:55
Daugybę kartų esu girdėjusi iš draugų kaip sunku rasti sezoninį darbą nesulaukus pilnametystės, todėl visi kažkaip sukdavosi per pažįstamus, o dabar, kaip suprantu, užteks užpildyti paraišką ir laukti.
Vertinu teigiamai.
2007 m. gruodžio 29 d. 21:54:21