| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2022 m. kovo 28 d. 15:19:55
Vis dar negaliu klausyti studijinės šios dainos versijos... man ji per daug patosiška, gal net pasakysiu dar drąsiau – ateiviška. Melodijos stiprios ir energingos, bet skambesys klampus, su daug pritariančiųjų vokalų ir chaotiškų instrumentalų. Labai vertinu visus įmanomus koncertinius Flight atlikimus, kuriuose jau grupė privalo atlikti organiškai viską realiu laiku – ir su atitinkama energija tai suveikia puikiai.
2018 m. kovo 13 d. 20:45:04
Ši kompleksinė daina yra daugiau koliažas, Hammillis net ir nesistengia sulituoti atskyras jos dalis, nepaliekant siūlių. Dalys skiriasi savo nuotaika ir temperamentu. Chaotiška instrumentinė Silk - Worm Wings turi to žavesio, kai balaganas atrodo tvarkingas, ypač kai jis sulaižomas į sąlyginai paprastą melodingą pabaigą. Man patiko ramus baritonas, be isteriškų tenorinių proveržių, kuriuos taip mėgsta Piteris stambesnės formos dainose. Aplamai, iš kiekvienos dalies būtų galimą išbaigti po atskyrą dainą. The White Cane Fandango savo ritmika man primena Oh No I Must Have Say Yes. Išskirčiau bosinės gitaros indėlį dalyje Control ir Cockpit mano mėgstamiausios dalys.
Black Box Hammillio diskografijoje man pirmame penketuke.
2018 m. kovo 13 d. 19:07:01
Šitas skambesys netinka tokiam kūriniui. Į albumo kontekstą jis įsilieja neblogai, tačiau pati daina manęs dėl tokio skambesio netraukia, nors šiaip labai sumani daina. Dėl to esu labai dėkingas VdGG, kad jie į "Merlin Atmos" koncertinį albumą įtraukė savo "Flight" atlikimas, kuris net labai tinka tai dainai. Visgi eksperimentiniame albume su progresyviu gigantu nelabai ką išloši. Tai šiai versijai silpnas 9-etas, o Merlin Atmos versijai — stiprus 10-etas.
2015 m. birželio 18 d. 20:24:16
Nuo 11 min. prasideda išties geras epizodas.