Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2014 m. lapkričio 28 d. 12:13:17
Manęs nesužavėjo, nei klipas, nei daina, abu blankūs pasirodė, o daina labai monotoniška. Na, bet kaip sakoma: "Skonyje draugų nėra" :)
Bet..... Bent žymiai įdomiau tokį klipą žiūrėti ar klausytis, nei kokių pupyčių "Išpildyk mano norus" ar Katažinos "Nemoku meluot"..... Man vis dar nesuprantama kaip tokios nesąmonės,kai papais dainuojama be ryšio surenka virš milijono peržiūrų, o kokie Foje klipai nei per 10 000 peržiūrų sunkiai pereina?
2014 m. lapkričio 26 d. 13:23:14
Ai, o Rasa gi. Rasa - puikiai. Panašu, kad jos ir grupės ieškojimai eina teisinga kryptim ir dėl to yra smagu. Ieškojimai man bent jau taip atrodo eina klausytojų link, nepaisant to, kad jie patys teigia, jog daro tai, kas patinka jiems patiems. Man atrodo, kad tai niekada nebūna tiesa. Viskas turi derėti aišku, bet kūrėjas turi rasti atspindį publikoje, kitaip mano manymu savirealizacija nebūna pilnatviška kaip bevartytum...
2014 m. lapkričio 25 d. 17:01:46
Iš skambesio labai užneša į The Naked and Famous, bet man ši daina skamba geriau už juos.