Steve Howe:This is one of the most impressive music/riffs I heard in my entire life, and believe me, I've heard a lot. Absolutely brilliant. Styvas Hau, čia išreiškęs savo susižavėjimą, greičiausiai didelis Anekdoten fanas, ir man, tokiam pačiam Styvo gerbėjui, visai suprantamos jo emocijos. Anekdotenų klausiau epizodiškai, ir ši daina viena tų, kuri persmelkė kiaurai.
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
2015 m. kovo 1 d. 15:46:58
2015 m. kovo 1 d. 15:20:13
Steve Howe :This is one of the most impressive music/riffs I heard in my entire life, and believe me, I've heard a lot. Absolutely brilliant. Styvas Hau, čia išreiškęs savo susižavėjimą, greičiausiai didelis Anekdoten fanas, ir man, tokiam pačiam Styvo gerbėjui, visai suprantamos jo emocijos. Anekdotenų klausiau epizodiškai, ir ši daina viena tų, kuri persmelkė kiaurai.