Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
einaras13 | ![]() Heaven & Hell Aš tada ABSOLIUČIAI ne Black Sabbath... visiškai nesusiję, nekaltinkit manęs niekuo. |
||||
Konditerijus | ![]() Gazpacho |
||||
4Blackberry | ![]() Black Sabbath Galbūt mano eilė užknisti jus su daugiau Black Sabbath. |
||||
PLIKASS | ![]() VNV Nation |
||||
Silentist | ![]() Katie Melua |
||||
malia | ![]() Martika |
||||
Sahja | ![]() Ani Lorak |
2014 m. gruodžio 10 d. 16:04:32
Eina sau čia gal geriausias mėnesis šiais metais... Reiks perklausyt G&G Sindikatą, Ghostface Killah, J. Cole, Lil Wayne (gal ką nors gero rasiu..), Tyga Ir galiausiai viska vainikuoja ilgai lauktas Wu Tang Clan albumas A Better Tomorrow. Va čia tai bus.
2014 m. gruodžio 8 d. 05:54:18
Dir En Grey išleis poryt dar albumėlį
2014 m. gruodžio 6 d. 15:00:17
Šiaip nieko ypatingo nenusimato, Mogwai, Smashing Pumpkins ir Sindikatą paklausysiu.
2014 m. gruodžio 6 d. 13:43:39
Tiek Blissful, tie einaras13 teisūs - nėra prasmės balsuoti už dar neišleistus albumus, o šią rubrika norime supažindinti su tuo, kas laukia muzikos rinkoje, kad muzikos mėgėjai nieko nepraleistų. Albumui pasirodžius ir jį įvertinus, galima jį "palaikinti" arba įvertinti užėjus į jo puslapį, o vėliau iš šio būsimų įrašų topo sudarysime populiariausių sąrašą pagal tai, kiek albumas buvo pamėgtas.
2014 m. gruodžio 4 d. 14:10:36
Apskritai man atrodo, kad tokios balsavimo funkcijos jau senokai nebėra, o prie "topų" įdedama susipažinimui, nors gal ir klystu :)
2014 m. gruodžio 4 d. 14:07:03
Balsuot už tai, kas dar neišleista??? Keisti norai...
2014 m. gruodžio 4 d. 14:02:48
kur balsavimo funkcija?