Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Grace
2014 m. gruodžio 14 d. 18:48:41

Aš čia tik atsakiau į tą frazę, kad viso labo tik vieną dainą Vilija sukūrė {#}

Taip, sutinku, kad skirtingus žmones veikia skirtingos emocijos. Ir iš esmės beprasmiška ginčytis, kurio ir kokia muzika geresnė. Nors Selo muzikos neklausau, bet kaip savo žanro atstovą aš jį tikrai gerbiu. Šiaip netgi nėra taip, kad visai jo muzikos neklausau (išskyrus tokią kaip "Dūžtantys perlai", nežinau, gal kitaip ta daina vadinasi, bet kas ją girdėjo, tai tikrai žinos, apie ką aš). Tik tiek, kad manęs ji taip stipriai neveža. Ir jei lyginti su Marijonu, Marijono muzika žymiai įvairesnė. Nuo visiško popso, himnų, smagių dainuškų iki rimtos ir gilios muzikos su labai kokybiškais tekstais. Taigi kad ir vakarykščiame koncerte buvo gan didelė muzikos įvairovė ir automatiškai plati jausmų/emocijų amplitudė. Ir iš pačio atlikėjo - nuo strakaliojimų ir bajeriukų, gitaros "pjaustymo" iki klūpėjimo dainuojant, visiško panirimo į muziką, nuostabių fleitos garsų (Neda),  gulėjimo ant žemės. 

Tas parašas tai gal laikinas. Bet dabar tai taip {#} Nutolau nuo lietuviškos muzikos, bet, pasirodo, yra dėl ko ir sugrįžti. 

2014 m. gruodžio 14 d. 18:47:06

Visiškai pritariu. Prašyčiau pataisyt, jei klystu... M.A.M.A. 2012 (tai pernai) jii buvo nominuotas, M.A.M.A. 2013 (šiemet) susišlavė daug apdovanojimų. Tai kaip ir gana, a? O šiųmetei (kitų metų) M.A.M.A.i - už ką??? Va todėl ir sakau, kad "objektyviosios" komisijos ausys kyšo... 

Atsakyti
Grace
2014 m. gruodžio 14 d. 18:38:29

O Montvydas, atleiskit tokios muzikos gerbėjai {#}, į nominacijas papuolė, manyčiau, iš inercijos. 

Gerbiu jį kaip asmenybę ir laikau talentingu, bet visai negerbiu už tai, kokiu muzikiniu keliu pasuko {#}

2014 m. gruodžio 14 d. 18:38:26

Jo, tavo parašas kaip ir nurodo tavo simpatijas {#}. Visiškai tikiu, kad taip ir buvo, tiesiog pats nebuvau, tai negaliu vertinti. O skirtingiems žmonėms veikia skirtingos emocijos. Neveltui SEL didžiausią uždarą koncertą Lietuvoj (iš Lietuvos atlikėjų) surengė. Čia šansai tikrai apylygiai.

Jo? Praleidau, reiškia, kažkaip tą albumą. Na, atsiimu žodžius tada. Anyway, komentaras buvo truputį apie ką kita, ne tik išleistų albumų skaičių ar uždirbtų pinigų kiekį {#}.

2014 m. gruodžio 14 d. 18:29:14 2014-12-14 18:33:21

Metų koncertinė grupė ar atlikėjas vienareikšmiškai rinkčiau Marijoną. Tiek įvairiausių emocijų ir nuostabos nesu patyrusi jokiame lietuviškame koncerte. Jo charizmai , šou vedėjo sugebėjimams (koncerte), nuoširdumui, emocionalumui, energijai neprilygs turbūt nė vienas lietuvių atlikėjas. 

Aišku, kad tai įvertinti, reikia pačiam pamatyti. 

Velniux, pati nuo Vilijos atitolau {#}{#}, bet juk ji tikrai ne vieną dainą sukūrė. Visą albumą  šiemet išleido. Nors... objektyviai vertinant metų atlikėjos nominacijos turbūt labiausiai nusipelno Butkutė. 

2014 m. gruodžio 14 d. 18:16:18

Koncertų daug. Albumas "Breaking The Line" praeitų metų, bet buvo keletas naujų kūrinių šiemet kartu su Bareikiu. Orlova išvis nežinau kiek laiko dingus buvo, tik pamatęs nominaciją apskritai prisiminiau, kad ji dar "karjeros" nebaigė {#}. Matačiūnaitė irgi viso labo vieną dainą sukūrė, nors aišku, dalyvavimas Eurovizijoj daug prideda. Nesakau, kad Jurga laimės nominaciją, tai praktiškai neįmanoma, kalbėjau labiau bendrai apie jos muzikos kokybe pastaruoju metu.

2014 m. gruodžio 14 d. 18:09:32

Labai praktiškas požiūris. AŠ savo spėjimus sudėliojau prisimindama pernykščius apdovanojimus ir šiaip.. nu savi saviems juk duos eilinį kartą. 

Beje, o kodėl Jurga pretenduotų į metų atlikėją? Nieko neturiu prieš ją, bet kažkokios ryškesnės veiklos šiemet kaip ir nepastebėjau. Na taip, "Auksiniam balse" ji tikrai neprastai pasirodo, kaskart artrandu kažko, už ką ji nusipelno mano simpatijų.

Atsakyti
velniux
2014 m. gruodžio 14 d. 17:58:09

Ok, aš irgi pasidalinsiu tiek savo nuomone, tiek spėjimu.

Metų proveržis:

„Jama & W“ tikrai verčiausi. Bet žinant vertinimus, matyt laimės "Neteisėtai Padaryti". "WL" per daug kokybiškas undergroundas, kiti du išvis negirdėti.

Metų roko grupė ar atlikėjas:

Aš būčiau už "Monkey Tank", žinoma, bet jiems šansų praktiškai nėra. "CoB", "Pelenai" ir tas pats "Žalvarinis" irgi būtų verti, bet praktiškai neabejoju, kad laimės vienintelė nominantė, kuri iš tikrųjų net nelabai turėtų būt priskiriama prie šios grupės - Džordana. Taip, pop roką galima pritempt iki roko, bet čia matyt specialiai padaryta, kad vis vien kiekvieną nominaciją laimėtų popsas, kitaip visa MAMOS koncepcija žlugtų. Taip, ji išleido bene labiausiai į roką orientuotą albumą per savo karjerą, bet tai vis vien yra toliau roko nei tas pats Mikutavičius, jau nekalbant apie kitus nominantus šitoj kategorijoj (gal nebent "CoB" yra kiek labiau ant ribos).

Metų alternatyvios muzikos grupė ar atlikėjas:

Laimės „ba.“ Tiesiog marketingas. Verčiausias, aišku, Bareikis, bet jo ne tas tipažas, kad gautų tokio pobūdžio apdovanojimą.

Metų koncertinė grupė ar atlikėjas:

Čia bene įdomiausia nominacija, sakyčiau, bet kuris gali laimėt, gal tik "NP" šansai mažesni. Pačiam čia sunku būtų vertinti, nes nebuvau nei vieno iš jų koncerte, bet turbūt rinkčiausi Mikutavičių. Daugiausiai šansų laimėt gal duočiau Sel, bet čia favorito praktiškai nėra.

Metų elektroninės muzikos grupė ar atlikėjas:

Ten Walls“ laimės. Ir vienodai rodo, kad jei ne tas velnias žino dėl ko taip išpopuliarėjęs gabalas, niekas apie šitą projektą apskritai nežinotų. O dabar, kai viena daina prasimušė į Anglijos Top 10, tiesiog MAMA kaip ir nebeturi teisės rinktis ir duot apdovanojimą kitiems. Nesvarbu, kad Beissoul dešimt kartų kokybiškesnį produktą kuria. Tiesiog, čia ne kokybės, o piaro konkursas.

Metų hiphopo grupė ar atlikėjas:

"Jama & W" gautų mano balsą, bet Lilas su Innomine irgi verti laimėti. Sakyčiau, kad vieni iš jų ir turėtų pasiimt. Kiti irgi žinomi vardai daugiau mažiau, bet šiemet nieko ypatingo nepademonstravo.

Metų albumas:

Marijus Mikutavičius - „Lengvas būdas mesti klausytis“, jei būtų mano valia, laimėtų šitą be didesnės konkurencijos. Visgi Adomaitis, sakyčiau, turi ne ką mažesnius šansus. Gal statyčiau už MM, bet čia labai "close call".

Metų vaizdo klipas:

Laimės "Ten Walls" vėlgi, dėl jau įvardintos priežasties. Nors čia akivaizdus favoritas kokybės prasme turėtų būt Mikutavičius. Kas tikrai stebina, kad Lubio "Karnavalas Baigės" net nėra tarp nominantų.

Metų atlikėjas:

Marijus Mikutavičius turbūt ir čia būtų mano favoritas, nors ir Bareikis būtų vertas. Bet čia vėlgi kova vyks tarp Marijono ir Adomaičio, manau.

Metų atlikėja:

Džordana Butkutė  laimės, matyt, be didesnės konkurencijos, nors Jurga, mano nuomone, savo kūryba stovi keliom galvom aukščiau. Buvo laikas, kai ji tikrai galėjo drąsiai varžytis dėl tokių titulų, kai dar kūrė plačiosioms masėms (ale "Nebijok" tipo dainos). Tai, ką ji daro dabar, neturi nieko bendro su pop scena, bet yra tiesiog neįtikėtinai kokybiška vertinant net ne lietuviškais, o pasauliniais standartais. Tiesiog, ne pop apdovanojimuose.

Metų popmuzikos grupė ar atlikėjas:

Marijonas. Vėlgi, beje, ta pati konkurencija su Adomaičiu. Matyt pasidalins jie tas nominacijas, kažkur laimės vienas, kažkur kitas.

Metų grupė: Laimės arba Sel, arba Leonas Somovas ir Jazzu. Kitiems nėra šansų beveik. Savo balsą turbūt atiduočiau Beissoul.

2014 m. gruodžio 14 d. 17:24:24

Mano nuomonė (ne spėjimas, bet ką aš rinkčiaus, jei viską nulemtų mano balsas):

Metų proveržis:

„Neteisėtai padaryti“

Džordana Butkutė

„ba.“

„Naktinės personos“

„Golden Parazyth“

Lilas ir Innomine

Metų albumas:

Marijus Mikutavičius - „Lengvas būdas mesti klausytis“

Metų vaizdo klipas:

Daug dvejojau, bet greičiausiai renkuos „Skamp“ - „Good Girl Gone Bad“

Metų atlikėjas:

Marijus Mikutavičius 

Metų atlikėja:

Džordana Butkutė

Marijus Mikutavičius (keista tai matyti, šiemet, kaip ir Džordaną, taip ir Marijų labiau mesčiau prie roko)

Metų grupė: Leonas Somovas ir Jazzu

2014 m. gruodžio 14 d. 17:19:55 2014-12-14 19:25:08

Ten yra grupė arba atlikėjas. Taip kad viskas tvarkoj. Nebent stilistiškai kliūva. Bet kad tikrai rokavai skamba... Objektyviai įvertint galima. Va, paklausyk (nors taip, PAKARTOT albumą priskiria POP, bet kad ten POPmuzika nė nekvepia...): 

https://www.pakartot.lt/#/album/kryzkeles

OK, bandom spėt (asmeninės simpatijos čia mažai ką reiškia, nes... jų kaip ir nėra):

Metų proveržis... Hmm, gal "Neteisėtai padaryti".. 

Roko atlikėjas/grupė - tik Džordana

Alternatyva... Sunkus atvejis, nes visai tokių neklausau.. Gal kaip ten Samas apasakė, "Šyp gou vaksed"

Koncertinė grupė/atlikėjas... Sunkus atvejis.... Džordana / Sel / Marijonas (neišsirenku)

Metų elektronika - Ten Walls (už pripažinimą svetur)

Metų hiphopas - pasuoju, išvis nieko negirdėjau, nežinau ir visai nekompetentinga man visai svetimam žanre...

Metų albumas. Nežinau. Džordanos čia tikrai trūksta.

Metų video. Tebus tas pats Ten Walls (nors manęs ir nekabina, betgi tarptautinis pripažinimas)

Metų atlikėjas. Nu tebus Marijonas. O ko čia ir vėl kišamas Montvydas, galva neišneša... Gal užtenka asmeninių simpatijų rodymo? "Nešališka" komisija... Hahaha.

Metų atlikėja. Tebūnie Džordana. Jos sugrįžimas buvo įspūdingas. Nors ir nesu gerbėja, turiu pripažint, kad ją mylinčių tikrai daug. O ką čia Vilija veikia? Kad Eurovizijoj "dainavo"? Priminkit, kuo ji nusipelno metų atlikėjos nominacijos. Nepamenu.... {#}

Metų pop. Nu gal Marijonas. Ką čia ir vėl veikia Montvydas, nesuvokiama. Atleiskit, gerbėjai.

Metų grupė. "Leonas Somovas ir Jazzu". Patys žinot, už ką. O šiaip gal "Biplan".

Atsakyti
einaras13
2014 m. gruodžio 14 d. 17:11:00

Nuo kada galima apie atlikėją kalbėti nepaklausius naujų albumų? Didesnės nesąmonės nesu girdėjęs.

2014 m. gruodžio 14 d. 16:59:05 2014-12-14 17:00:27

Pateikiame M.A.M.A. 2014 nominantus:

Metų proveržis:

„Jama & W“

Džordana Butkutė

„Without Letters“

„Naktinės personos“

„Electronic I“

Mad Money

Metų albumas:

„Biplan“ - „Visi keliai veda prie jūros“

Metų vaizdo klipas:

„Skamp“ - „Good Girl Gone Bad“

Metų atlikėjas:

Donatas Montvydas

Metų atlikėja:

Džordana Butkutė

Jurga Šeduikytė

„Biplan“

Metų grupė: Leonas Somovas ir Jazzu

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
kalipse
2014 m. gruodžio 14 d. 16:09:04

Už Liną Adomaitį ir Biplan!!

Atsakyti
RaudonaPieva
2014 m. gruodžio 14 d. 15:55:10

Nuo kada Butkutė roko grupė? Didesnės nesamonės nesu girdėjus.

Atsakyti
Grace
2014 m. gruodžio 14 d. 13:47:33

Na iš metų albumo nominacijos nė nemirktelėjusi išmesčiau Montvydo albumą. 

2014 m. gruodžio 14 d. 13:33:57

Keista, kodėl nėra metų tarkim dainos?

O šiaip ir aš nusistebėjau, jog tarp metų albumo nėra Butkutės. Labiausiai įstrigęs lietuviškas albumas šiais metais ir būtent savo tokiu kokybiškumu, gerumu :)

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Edguy Edguy
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2439
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 182045